EL 14/15 Sezonu H:9 | BC Neptunas 82-72 Galatasaray LH | M.S | 10 Aralık | LigTV3

Aysal maddi yardımda bulunacaktı, yalan oldu galiba o iş de.Top16'ya olur da kalamazsak Erceg de gider muhtemelen.

Çok saçma olmuş formata şimdi baktım yeni uygulanmaya başlamış, Eurocup'ın önemi kalmadı artık.

Format - Welcome to Eurocup

Yeni 4'lü grup Eurocup oynanmasın, yazık günah, paso EL'den gelenler Şampiyon olur zaten.

İkili oyun sonrası boş adamdan şut buluyorlar, İpekçi'de izlediğim kadarıyla. Tabi bu anlamda savunmada kaymalar mühim fakat bu sene bunları hiç doğru yapamadık. Onları onların düzeninden çıkarmanın tek yolu oyunu pota altına yığmak, bizde orada çok güçlü değiliz ama çaremiz yok.

EL ile EuroCup karşılaştırılamaz bile.Eurocup'u kendi tarafarları bile izlemiyor ama EL'nin hem prestiji hem de izleyici oranı daha yüksek.Elenelim diyenler ne mantıkta anlamadım.Mutlaka Top16 kalmalıyız.

EL ile EuroCup karşılaştırılamaz bile.Eurocup'u kendi tarafarları bile izlemiyor ama EL'nin hem prestiji hem de izleyici oranı daha yüksek.Elenelim diyenler ne mantıkta anlamadım.Mutlaka Top16 kalmalıyız.

Rezil olmayalim mantigindayim. Uleb Cup'u alan Eurolige direk gidiyor mu. Ben öyle bişey var diye biliyorum.

Rezil olmayalim mantigindayim. Uleb Cup'u alan Eurolige direk gidiyor mu. Ben öyle bişey var diye biliyorum.

Bilmiyorum belki vardır.Valencia o şekilde gelmiş olabilir de Eurocup'u alacağın garanti değil :D Khimki falan var 1-2 tane güçlü takım var.
Ne kadar rezil olabilirsin.FB-Efes kaç senedir rezilleri oynuyorlar TOP16'da ama kimse onlara rezil gözüyle bakmıyor.

Bilmiyorum belki vardır.Valencia o şekilde gelmiş olabilir de Eurocup'u alacağın garanti değil :D Khimki falan var 1-2 tane güçlü takım var.
Ne kadar rezil olabilirsin.FB-Efes kaç senedir rezilleri oynuyorlar TOP16'da ama kimse onlara rezil gözüyle bakmıyor.

Rezil olma işi abarti olabilir. DOgru söylüyorsun. Ben aslinda Uleb şampiyonlugu garanti olmasa bile önümüzdeki seneyi düşünüyorum.

Onlarda iyi değil ama biz çok kötüyüz, Arroyo ve Erceg hala oyunun içinde değiller, paso foul yapıyorlar o yüzden penetre etmeye devam etmek lazım.

Hücüm top paylaştırmıyoruz hiç.Pas yapabilsek iyi olacak.Arroyo artık bu maçta mutlaka devreye girmeli.Erceg de 0/2 attı sıkıntı

Geri
Üst Alt