EL 15/16 Final | CSKA Moskova 101-96 Fenerbahçe | M.S | 15 Mayıs | Lig TV 3

dünyada daha loser olan takım olan fb kaybetti ama kaybedilcekse de böyle kaybedilmeli herhalde,üzüldüm mü azcık üzüldüm ancak her sayıdan sonra göğü inleten artist vesely'nin göt olmasına çok çok sevindim,akıllı olsun bizim maçlarda da.

rus kardeşlerimizin gözlerinden öperim

Animated-Flag-Russia_2.gif

Refik sen uza ! VATAN HAİNİYSEN GİR PUTİNİN Bİ TARAFINI OKŞA MASASININ ALTINDA ! AMA ADAMLAR TURKIYE YE RESMEN AMBARGO VE GAYRİ RESMİ SAVAŞ İLAN ETMİŞ ! RUSYADA TÜRKLER 2. SINIF İNSAN OLMUŞ ! ÖĞRENCİLER OKULLARDA KASTEN DERSTEN BIRAKILIYOR ! TURK FİRMALARINA ÇALIŞMA İZİNLERİ VERİLMİYOR ! TEK TARAFLI VİZE KOYULUYOR ! TURKIYEYE TURİST GONDERMEDİĞİ İÇİN ANTALYA DA BU MEVSİMDE HALA OTELLERİN % 70 İ KAPALI ESNAF KAN AĞLIYOR ! SENİN TURKMENDAĞINDAKİ KANDAŞLARINI ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN DÜŞÜRDÜĞÜMÜZ BİR UÇAK İÇİN VE SEN KALKIP RUSYA DEVLETİ BAYRAĞI PAYLAŞIYORSUN ? BU NE GALATASARAYLILIK NE DE ANTİ FENERLİLİKTİR ! BU VATAN HAİNLİĞİDİR !

Final oynamadan kupa verilse aslında fener baya büyük takım bakmayın :D

evet programımıza ara vermeden devam ediyoruz
şimdi tempomuzu biraz artırıyoruz
red armyden gelıyor
kalinka diyor bizlere

sevipte kavusamaynlara gelisn efendim dinliyoruz

Red Army Choir: Kalinka. - YouTube

PUT Я МАТЕРИНСКАЯ ЕСМЬ Fenerbahce

Refik sen uza ! VATAN HAİNİYSEN GİR PUTİNİN Bİ TARAFINI OKŞA MASASININ ALTINDA ! AMA ADAMLAR TURKIYE YE RESMEN AMBARGO VE GAYRİ RESMİ SAVAŞ İLAN ETMİŞ ! RUSYADA TÜRKLER 2. SINIF İNSAN OLMUŞ ! ÖĞRENCİLER OKULLARDA KASTEN DERSTEN BIRAKILIYOR ! TURK FİRMALARINA ÇALIŞMA İZİNLERİ VERİLMİYOR ! TEK TARAFLI VİZE KOYULUYOR ! TURKIYEYE TURİST GONDERMEDİĞİ İÇİN ANTALYA DA BU MEVSİMDE HALA OTELLERİN % 70 İ KAPALI ESNAF KAN AĞLIYOR ! SENİN TURKMENDAĞINDAKİ KANDAŞLARINI ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN DÜŞÜRDÜĞÜMÜZ BİR UÇAK İÇİN VE SEN KALKIP RUSYA DEVLETİ BAYRAĞI PAYLAŞIYORSUN ? BU NE GALATASARAYLILIK NE DE ANTİ FENERLİLİKTİR ! BU VATAN HAİNLİĞİDİR !
lan defol git ne meraklısınız milleti yaftalamaya

DEFOL GİT BAŞIMDAN HIRBO TİPİNDEN BAŞLARIM YOKSA

Devre bitti kapattım ve balkona gittim.Sonra tvyi açayım da belki Miami-Toronto maçını verirler dedim..TRTspor çıkti ve üstte 83-83 yazısını görünce şok oldum.Nasıl kapattı bunlar 20 sayıyı?Hakemler etki etti mi?

Russian-jets-US-289922.jpg

SOLDAN SAGA

HRYAPA
VORONTSEVIC
KENARDA KALINICE VURAN REIS

FBYI BUGUN CATUR CUTUR BOMBALADILAR :005:

Vesely bu akşam kaçırdığı faul atışlarını geliştirmek için bile olsa NBA 'e gitmeli.
Hazır NBA takımları uzunlara saldıracak iken kesinlikle bir takıma kapak atmalı.
Aksi halde sıradan bir uzun olarak avrupada kalır.
Yeteneksiz hidayet ve okurun bile 70 milyon kazandığı yerde vesely çok ekmek yer.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Rusya bayrakları bırakın dalgalansın, fbye koyan bizdendir.

ARKADAŞ FENER RUSYA MİLLİ TAKIMI İLE OYNAMADI Kİ ! MADEM O MANTIK LA HAREKET EDİYORSUNUZ TURKİYE Yİ TEMSİL ETTİĞİ İÇİN FENERİ NEDEN TUTMADINIZ ? TURK BAYRAĞI DAHA MI DEĞERSİZ ? LAGA LUGA YAPMAYIN KİMSE APTAL DEĞİL BURDA ! KUPA RUSYAYA GİTMİŞMİŞ ! E GİTMESE TURKİYEYE GELECEKTİ O HALDE SENİN MANTIĞINA GÖRE BÜTÜN FORUM TURKİYE İÇİN FENERİ TUTAYDIK

c140bc81.gif

Konu dışına çıkmadan eglencenize bakınız.
Konuları birbirine karistirmayin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt