EL 15/16 Final | CSKA Moskova 101-96 Fenerbahçe | M.S | 15 Mayıs | Lig TV 3

Rusev_United_States_Champion.jpg

Refik sen uza ! VATAN HAİNİYSEN GİR PUTİNİN Bİ TARAFINI OKŞA MASASININ ALTINDA ! AMA ADAMLAR TURKIYE YE RESMEN AMBARGO VE GAYRİ RESMİ SAVAŞ İLAN ETMİŞ ! RUSYADA TÜRKLER 2. SINIF İNSAN OLMUŞ ! ÖĞRENCİLER OKULLARDA KASTEN DERSTEN BIRAKILIYOR ! TURK FİRMALARINA ÇALIŞMA İZİNLERİ VERİLMİYOR ! TEK TARAFLI VİZE KOYULUYOR ! TURKIYEYE TURİST GONDERMEDİĞİ İÇİN ANTALYA DA BU MEVSİMDE HALA OTELLERİN % 70 İ KAPALI ESNAF KAN AĞLIYOR ! SENİN TURKMENDAĞINDAKİ KANDAŞLARINI ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN DÜŞÜRDÜĞÜMÜZ BİR UÇAK İÇİN VE SEN KALKIP RUSYA DEVLETİ BAYRAĞI PAYLAŞIYORSUN ? BU NE GALATASARAYLILIK NE DE ANTİ FENERLİLİKTİR ! BU VATAN HAİNLİĞİDİR !
Aslında sonuna kadar haklısın da refik goy goyuna yapıyor bunu. Adam ciddi takıldığı yok forumda okadar ki sende ciddiye alma lütfen onu.
Hayri de öyle. Sen şimdi sert şekilde cevap yazınca inadına yaparlar ki yapıyorlar zaten.

Murat Murathanogluna göre Cska kupa kaldirirken stepsler yapmismidir acaba?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında sonuna kadar haklısın da refik goy goyuna yapıyor bunu. Adam ciddi takıldığı yok forumda okadar ki sende ciddiye alma lütfen onu.
Hayri de öyle. Sen şimdi sert şekilde cevap yazınca inadına yaparlar ki yapıyorlar zaten.

hayır GOY GOY u da bi mantıkla yaparsın !

kupa rusyaya gitti Cska ya değil mantığı yapıp paylaşıyorlarsa BEN DE SORARIM fener ALSAYDI HANGİ ÜLKEYE GİDECEKTİ DİYE ? MADEM MANTIK O TURK BAYRAĞI HATRINA FENERİ TUTAYDILAR ... SACMA DEĞİLMİ RUS BAYRAĞI MANTIKLARI ?

но как мы ставим
Cihqqp6W0AEUq-I.jpg

çıktıııkkk açık alınlaaaa

cskaylaa finaldeeennnn

uzatmaya gitti ama

koyarızzz biz sonundaaa

Animated-Flag-Russia_2.gif

kupa rusyaya gitti Cska ya değil mantığı yapıp paylaşıyorlarsa BEN DE SORARIM fener ALSAYDI HANGİ ÜLKEYE GİDECEKTİ DİYE ? MADEM MANTIK O TURK BAYRAĞI HATRINA FENERİ TUTAYDILAR ... SACMA DEĞİLMİ RUS BAYRAĞI MANTIKLARI ?

Yahu geyik dönüyor işte bu kadar ciddiye alacak ne var ?

Pijama gibi bayrakları var zaten çokta şey yapmamak lazım.

1ader senin ne problemin var Rusya ile? Dünyadaki tüm ülkelerin tanıdığı bir devlet, bayrağını paylaşmakta ki problem nedir?

Haklısın da refikin yazdıklarına fazla kafayı yorma yoksa işin içinden çıkamazsın. Cezayı sen alırsın forumda elin sonunda.

aga goy goy işte tadını çıkarın.yazın da fransız olucaz.ne de olsa fransız tohumuyuz:asd22:

1ader senin ne problemin var Rusya ile? Dünyadaki tüm ülkelerin tanıdığı bir devlet, bayrağını paylaşmakta ki problem nedir?

benim yaşadığım yerler ukrayna ve iş icabı sık sık moskova ! 2. ana dilim de rusça ! adamların turkıye hakkındaki düşüncelerini turk ınsanı hakkındaki aşağılamalarını .. hele hele son donemde resmen ağza alınmayacak hakaretlerle düşman ilan ettiklerini siz ordan anlayamazsınız arkadaşım burda yaşayan bilir

Geri
Üst Alt