Haber Elan Ricardo, Beşiktaş'ta

Beşiktaş doğru olanı yapıyor, yaşlı ve hazır oyuncuya giderek mevcut Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geçemezler, farklı bir şey denemek durumundalar. Beklenti yok iken bu denemeler kendileri açısından olumlu.

Arroyo'nun %50'sini 6.5 milyon dolar deniyordu ve kendisine de 1 milyon civarı maaş o yüzden onu bir kenara koyuyorum ki zaten Enner Valencia'nın menajeri getirmiş ilk önce Fb'ye Fb yer açamayınca Bjk'ye getirmiş deniyor. Bu oyuncunun bonservisi de çok cüzi bence Bjk şu dönmede kendisi için mantıklı transferler yapıyor neticede AL dışında bir hedefi yok ve genç oyuncu deneyecekse şimdi en uygun zamanı onlar için. Ha bu oyuncularla Avrupa dışı kalırlarsa o zaman sıkıntı olur kendileri için.

15 senedir ayni tip videolari yapiyo bu colombialilar ya hic mi kalite yukselmez

en son dorlan pabon videosu izlemistim boyle biz aliyorduk herifi

vay 15 yil olmus ya lan

Şampiyonluk hedefi olmadığı için riske atılabilecek bir rakam. Dolayısıyla bunu deneyebilirler. Keşke yabancı sınırı ortadan kalksa biz de her sene böyle üç beş tane oyuncu alsak. En kötü kiraya verirsin 2 milyon para mı?

Tutmasa bir şey kaybetmezler şu an karavana atmalari için çok iyi zaman tutarsa da zaten güzel iş olur kendi adlarına almanya Ligi'nden 29 yaşında vasat topçu almaktan iyidir

13. olduğumuz ft transferleri gibi cicaldau morutan saçlı orta saha vardı gödson yerine geren adını bile unuttum

çaresizlik transferleri

o kadar çok istiyorumki

derbide çakalım - fener kaosa sürüklensin

maç kazanamasın ve biz şampiyon fener-bjk birbirini yediği ikincilik kapışması olsun.

çok istyorum ama mümkün değil.

Adalı kısa vadede güzel işler yapıyor kulübe pozitif hava pompaladı resmen
Uzun vadede doğru oyunculara mı yatırım yapıldı onu göreceğiz

Arroyo'nun %50'sini 6.5 milyon dolar deniyordu ve kendisine de 1 milyon civarı maaş o yüzden onu bir kenara koyuyorum ki zaten Enner Valencia'nın menajeri getirmiş ilk önce Fb'ye Fb yer açamayınca Bjk'ye getirmiş deniyor. Bu oyuncunun bonservisi de çok cüzi bence Bjk şu dönmede kendisi için mantıklı transferler yapıyor neticede AL dışında bir hedefi yok ve genç oyuncu deneyecekse şimdi en uygun zamanı onlar için. Ha bu oyuncularla Avrupa dışı kalırlarsa o zaman sıkıntı olur kendileri için.

Arroyo isimli çocuk gelirken Fenerli Mario Branco da havalimanındaymış. Ortak yönetiliyor bunlar. Fenerin pilot takımı gibi takılmaya devam etsinler.

o kadar çok istiyorumki

derbide çakalım - fener kaosa sürüklensin

maç kazanamasın ve biz şampiyon fener-bjk birbirini yediği ikincilik kapışması olsun.

çok istyorum ama mümkün değil.
kolayı var samsun ile fb ikincilik yarışına girebilir samsun böyle giderse fb tökezlerse

Geri
Üst Alt