- 3 Temmuz 2012
- 138.260
- 87.044
- 5.338
lemina icin ayırdıkları bütce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arroyo'nun %50'sini 6.5 milyon dolar deniyordu ve kendisine de 1 milyon civarı maaş o yüzden onu bir kenara koyuyorum ki zaten Enner Valencia'nın menajeri getirmiş ilk önce Fb'ye Fb yer açamayınca Bjk'ye getirmiş deniyor. Bu oyuncunun bonservisi de çok cüzi bence Bjk şu dönmede kendisi için mantıklı transferler yapıyor neticede AL dışında bir hedefi yok ve genç oyuncu deneyecekse şimdi en uygun zamanı onlar için. Ha bu oyuncularla Avrupa dışı kalırlarsa o zaman sıkıntı olur kendileri için.
Oradaki topcular daha mi iyi sanki? Belki bu ikisi tutar?Buna 2 diğerine 6 toplam 8 milyona Danimarka-İsveç-Norveç üçgeninden 4 tane adam indirirdin.
Bu mallık bitirecek bunları.
Arroyo'nun %50'sini 6.5 milyon dolar deniyordu ve kendisine de 1 milyon civarı maaş o yüzden onu bir kenara koyuyorum ki zaten Enner Valencia'nın menajeri getirmiş ilk önce Fb'ye Fb yer açamayınca Bjk'ye getirmiş deniyor. Bu oyuncunun bonservisi de çok cüzi bence Bjk şu dönmede kendisi için mantıklı transferler yapıyor neticede AL dışında bir hedefi yok ve genç oyuncu deneyecekse şimdi en uygun zamanı onlar için. Ha bu oyuncularla Avrupa dışı kalırlarsa o zaman sıkıntı olur kendileri için.
kolayı var samsun ile fb ikincilik yarışına girebilir samsun böyle giderse fb tökezlerseo kadar çok istiyorumki
derbide çakalım - fener kaosa sürüklensin
maç kazanamasın ve biz şampiyon fener-bjk birbirini yediği ikincilik kapışması olsun.
çok istyorum ama mümkün değil.
ona izin vermeyecekler yoksa desteklediğim süreç o şu an ama o ihtimalde samsuna çelme takacaklar.kolayı var samsun ile fb ikincilik yarışına girebilir samsun böyle giderse fb tökezlerse