Elano bu takımın kilit parçasıdır. Göremediyseniz de göreceksiniz!

Cevap: Elano bu takımın kilit parçasıdır. Göremediyseniz de göreceksiniz!

Bu arada Rijkaard a futbol orgetmeye kalkarsak carpiliriz.

yanlis anlasilmasin benim soylediklerim.

Simdi karsi cikanlar Rijkaard arda yi sola alip Elano yu o mevkiide oynatinca beklerim bu topige sizi.

Anladiysaniz sorun yok.

Yok öyle anladıysanız sorun yok falan. Türkçe yazarken araya İngilizce kelime sokuyorsun. Kendini gülünç duruma düşürüyorsun. Ayrıca forumun ve Türkçe'nin kurallarına uymamış oluyorsun.

Yok öyle anladıysanız sorun yok falan. Türkçe yazarken araya İngilizce kelime sokuyorsun. Kendini gülünç duruma düşürüyorsun. Ayrıca forumun ve Türkçe'nin kurallarına uymamış oluyorsun.

kimseye sokmuyorum.

Hollanda da yasadigim icin Turkiye de de boyle oldugunu zanettim.

uzatmadan bitirelim.

Sistem olmadan Sezona girilmez.

eger girilirse cok zorluk cekilir.

mesela Fenerin simdi cektigi gibi.

patur kutur mac aliyorlar ama biz en az 3 atiyorduk es-es macindan once.

sorun degil yine baslayacagiz 3-4 atmaya.

elano takima 90 dakika katki verirse bu skor 5-6 lari da bulur.

Açıklamada yapmışsın, tabi ben de biliyorum"SİSTEM"in ne olduğunu.Nedir bu ingilizce merakı anlamadım ki..

Açıklamada yapmışsın, tabi ben de biliyorum"SİSTEM"in ne olduğunu.Nedir bu ingilizce merakı anlamadım ki..

Katılıyorum tamamen system nedir yahu daha havalı mı? oluyor.

Bende elanonun oynamasını savunanlardanım özellikle bitik kewell yerine ancak oynamıyor diye de Göremediyseniz de göreceksiniz gibi -cek ve -cak'lı cümleler kurmak yersiz daha 7. aftadayız ve takımın patronu azımsanacak bir adam değil.

adam açıklamasını yapmış neden system yazdığının . olur böyle bazen uzatmamak lazım

bu takimda kilit oyuncu sayisi cok az.

hatta tek oda Elano. eger sayacak olursak digeri de hakan balta.

diger oyuncularin yaptigini yedeklerimiz de yapabilir.

mesela sabrinin yaptigini ugur da yapar

servet/emre gungor

emre asik/gokhan zan

ayhan/tobias

mehmet topal/mustafa sarp

arda/kewell

keita/aydin

baros/nonda

ama elano ile diger bir oyuncu kiyaslayamazsiniz.

Elano en kotu oynadigi macta bile en kotu bir assist yazar Ayni Alex gibi.

şuan Elanonun yaptığı herşeyi Arda da yapar.

Hayır yapamaz. Arda Elano kadar iyi arapas, şut ve frikik atamıyor. Ayrıca oyun yönünü Elano çok hızlı değiştirebiliyor. Arapas gene atıyor arda ama diğerlerini sayamıyorum maalesef. Ama genç inşallah geliştirir şutlar ve frikikleri felan. Bu yüzden bence Mustafa yada Mehmet yada Ayhan geride, Arda-Elano önlerinde, solda Kewell sağda Keita önce Baros yada Nonda oynamalı.

Elano'da fos çıkarsa tövbe etmek lazım Brezilyalı'ya. En iyisini alıyoz diye dünya paralar veriliyor hep soru işareti.

Servetle,sabriyle,mustafayla filan sistem mistem olmaz.

10 sene bile birlikte oynasalar 1 adım ileri gidemez bu savunma ve ortasaha.

Servetle,sabriyle,mustafayla filan sistem mistem olmaz.

10 sene bile birlikte oynasalar 1 adım ileri gidemez bu savunma ve ortasaha.

size karsi bir terbiyesizlik yapmak istemem ama gercekten cok sacmaca bir yorum hani bu yorum saygi beklenmiyen yorumlardan biri

Elano'nun mutlaka artık 90 dk oynaması lazım, maestro değil evet maestronun bir kademe üstü ! Gol atar, asist yapar, koşar mücadele eder. O uzun pasları ve şutları Arda hayata atamaz. Özellikle pas yeteneği çok işe yarayacak

Keita gibi mücadele ederse inanılmaz katkı sağlar takıma. Pana'yı, attığı öldürücü paslar ile çözdük. Orta sahada Arda gibi gezgin ve diri olursa bu forumda kimsenin beklemediği kadar büyük bir katkı yapar takıma.

Sahada tum takimi hareketlendirmek icin Elano

frikik golleri kazanmak icin ELANO

Uzun paslar icin Elano

Yoktan gol var edebilmek icin Elano

75-80 den sonra dusen tempoda-pasa maci haric gol atabilmek adina ELANO

cizgiye inip gol attirmak icin Arda

Rakipleri Calimlayip zevk veren Futbol icin Arda

Arda gibi henuz 22 yasinda olan oyuncudan sadece 50-60 dakika yararlanmamak icin Arda sol kanada

Elano yoruldugunda Arda nin elano nun bolgesini devralmasi icin Arda sol kanada.

galip giden maclarda Elano yoruldugunda elano sag aciga keita sol aciga ve Arda ile skoru daha da buyutmek icin Arda sol kanada

iddia ediyorum bu boyle giderse Arda 3-4 sene sonra Dunyanin en iyi orta sahalarindan olur.

yeter ki zaman verilsin Arda ya cunku yeni mevkii demek ki futbolun en zor mevkiisidir en az 2-3 yil demek.

xavi-pirlo-cambiasso-van bommel-engelaar-ballack-gerrard-lampard bu oyuncularin hicbiri 20 yasinda maksimum performans gostermedi.

cogu 23-24 yaslarinda takima oturtuldu ve daha sonra tum takim bunlarin uzerine kuruldu.

xavi- barca da takimin saha icinde tek lideri oldu hele ki ronaldinho gittikten sonra takim uzerine kuruldu adeta.

pirlo- bence dunyanin en iyi pas atabilen orta sahalarindan. frikikleri muthis.

gerrard-lampard takimlarinin kilit oyunculari. biri olmadiginda zorluk cekiyorlar. 19 yasinda bu gorevi ustlenmediler ama Arda dan biz tek basina mac almasini bekleyerek cok buyuk sorumluluk veriyoruz ama Arda isler kotu gittiginde bunu nasil kaldiracak dusunmeden edemiyorum.

tabiki her zaman yaninda olacagiz Ardamizin ama psikolojik olarak cok etkilenecektir.

van bommel psv de 28 yasindan ayrildi. Barca-Bayern yasadi 4 yil icinde nedeni ise cok fazla yetismeyen kopruyu saglayabilecek oyuncunun olmasi.

bundan 5 yil once simdi 50 milyon euro degeri olan XAVI Barca kaptani sadece 1 mac yapmis tum sezon.

4 yil once 15 mac yapmis

3 yil once 31

2 yil once 35

gecen sezon 35 mac oynamis

yanii 25 yasindayken futbolcunun en guzel caglarinda sadece 15 mac yapmis.

26 yasinda tam olarak baslamis oynamaya ve o mevkii de maksimum oynamayi 99-2000 da ciktigi barcelona a takiminda tam 6 yilda ogrenmis.

biz Bir yilda en ust duzeyde performans bekliyoruz basta medya bu konuda cok sisiriyor.

antremanlarda bile o bolgede oynasin ama asla ve asla buyuk maclarda bize o bolgede faydasi olamaz.

en az 2-3 yili var.

bakin xavi 6 yilda ogrenmis o pozisyonda oynamayi ben arda icin 3 yilda oynar diyorum hemde xavi den iyi.

cunku kendisi super zeka futbolcu, olgun basariya ac ve KAPTAN.

xavi 6 yilda yapiyorsa Arda 3 yilda yapar.

bundan 5 yil once simdi 50 milyon euro degeri olan XAVI Barca kaptani sadece 1 mac yapmis tum sezon.

4 yil once 15 mac yapmis

3 yil once 31

2 yil once 35

gecen sezon 35 mac oynamis

yanii 25 yasindayken futbolcunun en guzel caglarinda sadece 15 mac yapmis.

26 yasinda tam olarak baslamis oynamaya ve o mevkii de maksimum oynamayi 99-2000 da ciktigi barcelona a takiminda tam 6 yilda ogrenmis.

biz Bir yilda en ust duzeyde performans bekliyoruz basta medya bu konuda cok sisiriyor.

antremanlarda bile o bolgede oynasin ama asla ve asla buyuk maclarda bize o bolgede faydasi olamaz.

en az 2-3 yili var.

bakin xavi 6 yilda ogrenmis o pozisyonda oynamayi ben arda icin 3 yilda oynar diyorum hemde xavi den iyi.

cunku kendisi super zeka futbolcu, olgun basariya ac ve KAPTAN.

xavi 6 yilda yapiyorsa Arda 3 yilda yapar.

:2_thumbs_up_-_anima

Elano yoktan varetmek için var ;)

Geri
Üst Alt