Elano bu takımın kilit parçasıdır. Göremediyseniz de göreceksiniz!

Cevap: Elano bu takımın kilit parçasıdır. Göremediyseniz de göreceksiniz!

Elanoun oyun stiline hayranım gerçekten oyunu okuyor resmen,strum maçında show yapacak,pana maçında kendisini çok beğendim.

Ayhan o işi çok iyi yapıyor demiyorum; ama başka alternatifimiz yok. Bizim kadromuzda Ayhan kilit eleman. Xavi bizde olsaydı, o kilit adam olurdu.

Aslinda Linderoth var ama :o .....

Ama Linderoth sakatsa , ozaman 100de 100 Ayhan oynamali. Baska alternatif yok dedigin gibi. Hem Ayhan okadar da kotu oynamiyor.

Arda Sezon basinda ki Arda olmazsa yedek kalacak gibi.

dedigim gibi Elano yeter ki 90 dakika oynasin kesinlikle ise yarayacaktir.

ve yanlis gormediysem assist yapan Elano idi.

yalvariyorum Arda

duran top kullannmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

60 da elano niye cikiyor arda cikmasi gerekirken.

bence gozumunze cok cok buyutuyoruz Arda yi.

sol acik oyuncusunu maestro yaptik bir yilda.

yazik

elano bir pas ile maci cevirebilirdi dun.

Elano tam olarak hazır değil ama şu zamana kadar oynadığı maçlardada pek fazla iş yapmadı.Verdiği birkaç asist ve attığı muhteşem gol sonrası elanonun varlığı ile yokluğu bir.Takım elano ile adeta 10 kişi oynuyor.Yeteneklerine diyecek bir şeyim yok ancak elano arda ile uymsuz duruyor.Reijkardın buna çözüm bulması gerek yoksa elanodan biz fayda alamayacağız..

Takimi nasil ataga cikardigi ortada.

nasil yararli pres yaptigi ortada.

dogru yerde dogru zamanda olmasini cok iyi biliyor.

attigi gol ve yine takima kazandirdigi gol ile takimimiz Elano nun elinde cok rahat-duzenli-sabirli.

top elano ya gelince bir rahatlama oluyor ve herkes yeni bir gol icin sinerji yaratiyor.

bos top kullanmiyor ve dunyada az kisinin yaptigini yapiyor ve takimi ileri cikariyor ve HERKESE FUTBOL OYNATIYOR. bu cok onemli cunku kimse mac icinde soguk kalmiyor Elano hemen ters kanada acip ordan gelmemizi sagliyor.

gun gectikce daha iyi oluyor ve Derbide herturlu oynayacaktir. ya sonradan girer yada ilk 11 ama en az 2-3 net pozisyon hazirlayacaktir maci icinde.

ne baroni ne de emre bu Adami durduramaz.

son maçtaki oyun anlayışını gördükten sonra katılmamak elde diğil.. ters topları başka bi dünyadan...

şu orta sahayı sabırsızlıkla bekliyorum ;

Linderoth--Elano--Ayhan

veya

------------Linderoth------------

--Elano------------------Ayhan--

rakipleri pas manyağı yaparız, ancak, Ayhan'ın top kaptırmayı bırakması lazım...

varmi itirazi olan

son maçtaki oyun anlayışını gördükten sonra katılmamak elde diğil.. ters topları başka bi dünyadan...

şu orta sahayı sabırsızlıkla bekliyorum ;

Linderoth--Elano--Ayhan

veya

------------Linderoth------------

--Elano------------------Ayhan--

rakipleri pas manyağı yaparız, ancak, Ayhan'ın top kaptırmayı bırakması lazım...

Emir ustaya harfiyen katiliyorum ve Elano'nun degeri anlasildi. Teknigi yuksek, oyun kuracak pas dagitacak adam SART. Uc tane duz topcuyla orta saha olmaz.

Elano bu takimin kilit parcasi falan degildir. Bu saatten sonra da olmayacaktir. Kendisi ruhsuz ve gucsuz tanimlarina aynen uymaktadir. Gozumde Kasimpasali Moritz daha degerlidir.

Ya herkes şu adam gibi basit oynasa sisteme uygun oynasa süper olacağız ama. Barça maçını seyrediyorum bize en yakın sistem 4-3-3 yani onlar oynuyor ondan böyle en çok bu örneği veriyoruz ama adamlar Xavi'sinden İniesta'sına son İnter maçında felan hep basit oynuyorlar birbirlerine yakın oynuyorlar rakip şaşkına dönüyor resmen pas pas pas pas yapıyorlar bi anda yön değiştiriyorlar sonra ara ara böyle süper şiir gibi oynuyorlar resmen.

Rijkaard'da anlatıyodur eminim futbolculara ama bizimkiler pek alışık değil bu sisteme ondan yabancılık çekiyoruz. Elano bu sisteme uygun ne denilirse yapıyor, zaten sistem oturunca Elano uçacaktır.

Elano'da 4 yıl sanırım sözleşme seneye sisteme uygun adamlar transfer edilip takım temizlenince ve güzel bi hazırlık kampından sonra takımın lideri olacaktır.

bu takimda

kewell yedek oturur elano oturmamali

nonda yedek oturur elano oturmamali

arda yedek oturur elano oturmamali

keita yedek oturur elano oturmamali

takimin iki bankosu var

elano-baros

bu ikili olmadan hele ikisi de yoksa biz galibiyetleri unutalim.

Elano bu takimin kilit parcasi falan degildir. Bu saatten sonra da olmayacaktir. Kendisi ruhsuz ve gucsuz tanimlarina aynen uymaktadir. Gozumde Kasimpasali Moritz daha degerlidir.

tabi tabi

elano hakkında düşüncelerim başlarda olumluydu ama görüyorum ki belki de sistem gereği çok vasıfsız oynuyor.Bursa maçında özellikle dikkat ettim ceza sahasının yanına bile yaklaşmadı,Arda nın dediği gibi yıldız dediğimiz futbolculardan adam eksiltme,şut atma vs bekleriz.Elano yu güzel yapıyor diye övdüğümüz kanat değiştiren pasları vermesi için mi transfer edildi? O pasları atabilecek yüzlerce fizik gücü daha yüksek mücadeleci koşan futbolcu var.Kilit adam ışığı göremedim ben etliye sütlüye karışmadan sağdan alıp sola pas atıyor lincolne çok kızsam bile oynadığında hissetiriyordu bişeyler yapabileceğini.Yemişim uzun pasını

Bursa maçı ile görünmüştür..

elano hakkında düşüncelerim başlarda olumluydu ama görüyorum ki belki de sistem gereği çok vasıfsız oynuyor.Bursa maçında özellikle dikkat ettim ceza sahasının yanına bile yaklaşmadı,Arda nın dediği gibi yıldız dediğimiz futbolculardan adam eksiltme,şut atma vs bekleriz.Elano yu güzel yapıyor diye övdüğümüz kanat değiştiren pasları vermesi için mi transfer edildi? O pasları atabilecek yüzlerce fizik gücü daha yüksek mücadeleci koşan futbolcu var.Kilit adam ışığı göremedim ben etliye sütlüye karışmadan sağdan alıp sola pas atıyor lincolne çok kızsam bile oynadığında hissetiriyordu bişeyler yapabileceğini.Yemişim uzun pasını

adam geçmek mi böyle bir futbol anlayışımı kaldı ne yani 3 4 tane futbolcunun arasına girip topumu kaybetsin.. bizim diğer futbolcuların yapamadığını yapıyor basit oynuyor pas pas pas pas..

Cok iyi paslar cikariyor,90 dk oynasa araya deli gibi paslar cikarir.

adam geçmek mi böyle bir futbol anlayışımı kaldı ne yani 3 4 tane futbolcunun arasına girip topumu kaybetsin.. bizim diğer futbolcuların yapamadığını yapıyor basit oynuyor pas pas pas pas..

arkadaşım iyi demişsin de pas yapmak için pas yapılmaz ben GS pas yaparken sinir krizine giriyorum yana ya da geriye paslar saçma sapan bir de avrupa futboluna bakarsan anlarsın zaten pas yapmak için orta saha ve defansta en azından bi tane futbolu bilen futbolcu lazım servet-gökhan olmaz top ayaklarına yakışmıyor bi kere.Adam eksiltmek futbolun temel kuralıdır her zaman gereklidir.

Adam eksiltmek futbolun temel kuralıdır her zaman gereklidir.

adam eksiltmek calimla olmaz

o adam gelir yetisir faulu cakar sana

adam eksiltme mantikli paslarla yapilir ve bunu yapabilecek tek adam var orta sahada o da elano

Geri
Üst Alt