Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Lincoln'le takas yapsak aslında üstüne carrusca birde nonda versek bu transfer olmaz degil :D

BBC'yi actim bakmak icin, su anda alt yazi falan bisey gecmiyor. ama 45 dakika sonra spor haberleri var. Unutmazsam bakarim :D

Transfere şu ana kadar ciddi para harcadığımızı kimse söyleyemez,15 milyon € diyorsunuz ülker amcamız sağolsun bu transferde ciddi olarak yardımcı olabilir!

Ya su girgir gecen leri silseniz yok lig tv yaziyormus , dalga mi geciyorsunuz be palyacolarrrrr

arkadaşlar maç öncesi bu transfer açıklanacağını sanmıyorum ama cuma günü açıklanabilir yada hafta sonu haber medyaya düşene kadar paylaşmak istemedim ama bize bir kaç gündür bu yönde haberler geliyor saygılarımla

kaynak yok ama çok sağlam !!!

Sezer Öztürk'ü bile getiremiyoruz surdan manisadan 2 aydır ne elanosu yapmayın eylemeyin ya !!! Mevcut kadro ile tam yol ileri bu kadar . Beklicez artık linderoth iyilessin diye .

arkadaşlar maç öncesi bu transfer açıklanacağını sanmıyorum ama cuma günü açıklanabilir yada hafta sonu haber medyaya düşene kadar paylaşmak istemedim ama bize bir kaç gündür bu yönde haberler geliyor saygılarımla

Siz derken,siz kimsiniz renkdaş?

Arkadaslar akillanmadik mi daha?Bugüne kadar yasadigimiz tecrübeler bize ne gösteriyor?Elono´nun gelmeyecegini.Bir isme bu kadar cojk yogunlasiliyorsa en fazla Manchester City´den baska bir oyuncu geliyor demektir.

Elano´ya fazla takilmayin derim ben...Man City kadrosuna göz atalim bence.

Kesin HALDUN amcan dir ,ya yapmayin

herkes rakam sallıyo ya. hadi madem sallıyonuz sabit bi kur üzerinden sallayın :D sürekli kafada hesaplamak zor iş :D buarada 7,5 milyon sterlin nasıl 15 milyon $ oluyo onu anlayabilmiş değilim

Bizim tv'de üstten geçti yazı.Alttanda geçerse tamamdır bu iş.

Bu konuyu toplam 211 kişi okuyor. ( 73 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 138 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) :D

Sezer Öztürk'ü bile getiremiyoruz surdan manisadan 2 aydır ne elanosu yapmayın eylemeyin ya !!! Mevcut kadro ile tam yol ileri bu kadar . Beklicez artık linderoth iyilessin diye .

Haldun üstünel "Bir transferimiz daha olacak ve kesinlikle yabancı" diyerek yalan söyledi diyorsun o zaman?

BBC'de alt yazilara baktim, ve böyle bir haber YOK

Arkadaslar akillanmadik mi daha?Bugüne kadar yasadigimiz tecrübeler bize ne gösteriyor?Elono´nun gelmeyecegini.Bir isme bu kadar cojk yogunlasiliyorsa en fazla Manchester City´den baska bir oyuncu geliyor demektir.

Elano´ya fazla takilmayin derim ben...Man City kadrosuna göz atalim bence.

robinho olsun o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt