Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

herkes rakam sallıyo ya. hadi madem sallıyonuz sabit bi kur üzerinden sallayın :D sürekli kafada hesaplamak zor iş :D buarada 7,5 milyon sterlin nasıl 15 milyon $ oluyo onu anlayabilmiş değilim

Onlar 15 M euro istiyormus bizimkiler kuru sabitleyelim 1.500'den 15 M dolara bitirelim diyolarmıs .

Arkadaslar akillanmadik mi daha?Bugüne kadar yasadigimiz tecrübeler bize ne gösteriyor?Elono´nun gelmeyecegini.Bir isme bu kadar cojk yogunlasiliyorsa en fazla Manchester City´den baska bir oyuncu geliyor demektir.

Elano´ya fazla takilmayin derim ben...Man City kadrosuna göz atalim bence.

nigel de jong olabilir mi? :D

Haldun üstünel "Bir transferimiz daha olacak ve kesinlikle yabancı" diyerek yalan söyledi diyorsun o zaman?

Ya olsun bende istiyorum da olucak yabancı transferde lucas neill baska kimse degil belki bide sezeri alırız bide ufuk baska da transfer olmaz . Bu konuda eminim ne elano ne deco .

herkes rakam sallıyo ya. hadi madem sallıyonuz sabit bi kur üzerinden sallayın :D sürekli kafada hesaplamak zor iş :D buarada 7,5 milyon sterlin nasıl 15 milyon $ oluyo onu anlayabilmiş değilim

sterlini kim kattı araya :D Enson bir renktas pound dedi ordan 15M $ dedi bi renktas. Avrolar , dolarlar , poundlar , sterlinler havada uçuşuyor :)

Lucas Neill da olmaz çünkü o adam 3 milyon euro felan istiyordur!Onu alırsak Servet gene der iyileştirme yapın diye!Lucas Neill dengeleri bozar kısaca!

BBC'de alt yazilarda, böyle bir haber yok

Elano mu olur Deco mu olur başkası mı olur bilemem ama bir orta saha alırız ve muhtemelen yabancı olur.

Ben basında çıkan Elano haberlerleri nedeniyle değil de haber1903'ün haberi nedeniyle acaba olur mu diyorum.

Bu kez ne isim var, ne kod var. Transfer ya olumlu, ya da olumsuz ( ki yüzde 90 oranında anlaşma sağlandığına dair net bilgilerimiz var) tamamen sonuçlanıncaya kadar da bu ismi açıklamayacağız. Bunun için bir sürede vermiyoruz. Bizler sabrediyoruz ve çılgınlar gibi kutlamak için bekliyoruz, sizlerden de sadece sabır diliyoruz. Galatasaray yönetimi en iyisini transfer etmek için gerçekten çok çaba sarfediyor. Bizlere beklemek, havalimanına inince de canı gönülden kutlamak düşer.

arkadaşlar scoutgs yazdı bunu. bence en güvenilir bloglardan biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt