Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Herkese Merhaba... Ben Bir Antu Uyesiyim,Hasta da Fenerbahceliyim... Foruma Elanoyla ilgili yazdigim Yorumu aynen buraya kopyaliyorum...

Yahu kim ne derse desin kardes... Hatta burayi okuyan GSliler varsa ben hasta Fenerliyim ama alin bu yazimi kopyalayin kendi sitenize... Helal olsun 10 Numara transfer... Elano hakikaten iyi Futbolcu ve bunu futboldan birazcik anlayan her kes biliyor... Bizim Kadromuz alternatifli ve guclu‚kaliteli bi kadro ama bunun GS ya da baska bi takimin transferiyle hic bir ilgisi yok... Cok iyi bir transfer yaptilar‚tebrik ediyorum... Turk futbolu adina da buyuk bi transfer... Turkiyeye gelecekler icinde en elit Futbolculari saysan Elano da vardir icinde...

Bu konuyu kapatip baska bi konuya gecmek istiyorum...

Simdi bizim Yonetime sesleniyorum‚sizden tek istegimiz Luganoyu takimda tutmaniz... Sadece Luganoyu istiyoruz‚ne yeni bir transfer ne de bir yildiz... Biz Ruhumuzu istiyoruz... Allahinizi severseniz anlasin su Luganoyla...

Butun GSli kardeslerimi tebrik ediyorum,harika bir transfer... Lig cok cekismeli olacak... Kaliteli bir Futbolcuyu Lige kazandirdigi icin GS yonetimni de tebrik ederim...

Yukarida Allah var,dogruya dogru...

Sonunda akli basinda,delikanli bir Fener'li.

Herkese Merhaba... Ben Bir Antu Uyesiyim,Hasta da Fenerbahceliyim... Foruma Elanoyla ilgili yazdigim Yorumu aynen buraya kopyaliyorum...

Yahu kim ne derse desin kardes... Hatta burayi okuyan GSliler varsa ben hasta Fenerliyim ama alin bu yazimi kopyalayin kendi sitenize... Helal olsun 10 Numara transfer... Elano hakikaten iyi Futbolcu ve bunu futboldan birazcik anlayan her kes biliyor... Bizim Kadromuz alternatifli ve guclu‚kaliteli bi kadro ama bunun GS ya da baska bi takimin transferiyle hic bir ilgisi yok... Cok iyi bir transfer yaptilar‚tebrik ediyorum... Turk futbolu adina da buyuk bi transfer... Turkiyeye gelecekler icinde en elit Futbolculari saysan Elano da vardir icinde...

Simdi bizim Yonetime sesleniyorum‚sizden tek istegimiz Luganoyu takimda tutmaniz... Sadece Luganoyu istiyoruz‚ne yeni bir transfer ne de bir yildiz... Biz Ruhumuzu istiyoruz... Allahinizi severseniz anlasin su Luganoyla...

Butun GSli kardeslerimi tebrik ediyorum,harika bir transfer... Lig cok cekismeli olacak... Kaliteli bir Futbolcuyu Lige kazandirdigi icin GS yonetimni de tebrik ederim...

Galatasaray ı kısaltma şeklinde yazmak yasak sanırım büyük ihtimal ceza alıcaksın...Objektifliğin inşallah diğer antu üyelerine de bir nebze bulaşır...

Arkadaşım kusura bakma objektifsin fakat bunu düştüğün durum gerektiriyor. Hangi akla hizmet öyle bişey yazdın. Ne oldum değil ne olucam diyeceksin.

CİMBOM adama bikini giydirir!

3 sezon önce kimse bizim bu transferleri yapabileceğimize inanmıyordu.

Belkide inanmak istemediler ama sıkı durun;2000'in uefa şampiyonlarından sonra ilk defa böyle güçlü ve gümbür gümbür bir GALATASARAY geliyor.

Korkumu sardı? Anlıyoruz endişenizi :cool:

eyvallah arkadasım yanlız buraya yazdıgı gören olursa antuda Galatasaray'lı ilan edilirsin :D yazdıgın yorumdan bile bunu ima edenler olacaktır

eyvallah kardes

ama sizden de bekliyorum bir keita/rijkaard/elano kalitesinde transfer

eyvallah arkadasım yanlız buraya yazdıgı gören olursa antuda Galatasaray'lı ilan edilirsin :D yazdıgın yorumdan bile bunu ima edenler olacaktır

Kim ne derse desin... ben Yolumdan sasmam... Kendimi bildim bileli kanim Sari-Lacivert akar,olumune Fenerliyimdir... Ama bu Vicdanimi golgeledigim anlamina gelmez... Nasil ki Fenerbahcenin aldigi Dos Santos Milli oyuncu ve Cok Kaliteli Ayni sekilde Elano da Avrupada Kendini kanitlamis Harika Bir Futbolcu... Dogruyu soyledigim icin birileri bi sey diyecekse desin... Diyenler de en az benim kadar gercegi goruyorlar,oyle camur atmakla takim tutulmuyor,her kes cok iyi biliyor Elanonun iyi topcu oldugunu... Delikanli gibi de soylediklerimin arkasindayim... Bi tek Allaha hesap veririm...

Hos Geldin Aslanim.

1248955858_Elano%20Blumer...%20Piwi.jpg

Cevap: CİMBOM adama bikini giydirir!

Ben de inanmazdım 3-4 sene öncesine kadar böyle transferler yapacağımıza. Ama bir sorun var, yanlış anlaşılmasın tabii ki ben de sevindim tabii Elano transferine ama biz ne zaman favori olsak takıma rehavet geliyor, alın size geçen sene; sezon başlamadan önce objektif spor adamlarının %75-80 i Galatasaray şampiyon olur demiştir. Ama olamadık. İnşaallah bu sene olacağız. Artık alışmamız lazım, kadromuzun kaliteli olabileceğine.

Kim ne derse desin... ben Yolumdan sasmam... Kendimi bildim bileli kanim Sari-Lacivert akar,olumune Fenerliyimdir... Ama bu Vicdanimi golgeledigim anlamina gelmez... Nasil ki Fenerbahcenin aldigi Dos Santos Milli oyuncu ve Cok Kaliteli Ayni sekilde Elano da Avrupada Kendini kanitlamis Harika Bir Futbolcu... Dogruyu soyledigim icin birileri bi sey diyecekse desin... Diyenler de en az benim kadar gercegi goruyorlar,oyle camur atmakla takim tutulmuyor,her kes cok iyi biliyor Elanonun iyi topcu oldugunu...D elikanli gibi de soylediklerimin arkasindayim... Bi tek Allaha hesap veririm...

Berk arkadasımız var objektiflikten dolayı antudan uzaklastırılmıs bence çok büyük eleştiriler alacaksın grup halinde

Tarafsız medyamız(! !)hala uyumaya devam ediyor transferimiz yaklaşık 2,5 saat önce açıklanmış ama cogu kuruluş hala geçmedi haberi.

Neyi bekliyorlar acaba? pullamanıza , videolarına gerek yok bilen biliyor zaten.

Takım Yıl Maç(Gol)

Santos 2001-2005 131 (33)

S.Donetsk 2005-2007 48 (14)

M.City 2007-2009 62 (14)

Önceki takımlardaki istatiskleri

Tarafsız medyamız(! !)hala uyumaya devam ediyor transferimiz yaklaşık 2,5 saat önce açıklanmış ama cogu kuruluş hala geçmedi haberi.

Neyi bekliyorlar acaba? pullamanıza , videolarına gerek yok bilen biliyor zaten.

Fanatik 2-3 dakika önce geçti haberi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt