Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Simdiden bahsediyorum renktas.Ligtv henüz Elanoyu transfer ettigimiz haberini gecmedi.Kiskanclik kokusu aliyorum.

klavyelerine gitmiyordur elleri ,yürekleri el vermiyordur. Mor formayla ne güzel dalga geçeçeklerdi bir kaç gün şimdi bu transfer yerle bir etti herşeyi:)

klavyelerine gitmiyordur elleri ,yürekleri el vermiyordur. Mor formayla ne güzel dalga geçeçeklerdi bir kaç gün şimdi bu transfer yerle bir etti herşeyi:)

Hurriyet ile maratonda dahil bunlara.Ohoo sen ne diyon daha ne seneryaloar gececekti bunlarin eline.Ama merak etmesinler yönetim olsun taraftar olsun futbolcular olsun,bütünlesip derslerini verecegiz medyaya.

tsi saati ile 10 da ligtv de gunaydin futbol var.

saat 14.00 da futbol gundemi

heryerde elano transferi konusulacak

keita ilk macina cikacak mi?

aslan ne yapacak ilk macta?

rijkaard yine mi 4-3-3 oynayacak yoksa 4-2-3-1 mi yapacak?

haaa

pardon

fenev maci da vardi demi

ok.

puahaha

tuh

turkspor yakin kaynaklari transferin olmama ihtimali oldugunu soyluyorlarmis

puahhahahaahha

Cevap: CİMBOM adama bikini giydirir!

Ben de inanmazdım 3-4 sene öncesine kadar böyle transferler yapacağımıza. Ama bir sorun var, yanlış anlaşılmasın tabii ki ben de sevindim tabii Elano transferine ama biz ne zaman favori olsak takıma rehavet geliyor, alın size geçen sene; sezon başlamadan önce objektif spor adamlarının %75-80 i Galatasaray şampiyon olur demiştir. Ama olamadık. İnşaallah bu sene olacağız. Artık alışmamız lazım, kadromuzun kaliteli olabileceğine.

Aslında sorun;önceden zaten hep iyi kadrolarımız vardı ama uzun zamandır hasrettik şimdi tekrar böyle övünülesi bir kadroya sahip olmaya başlayınca mutlu oluyoruz.Huntelaar gelirse birde hiç şaşırmam Haldun Abi'dir derim.

su ezik kartallarin ooo oooo delgadoo diye bagirdigi melodi yi ooo oooo elanooo diye kullaniriz

mukemmel bir haber bu.valla cok sevindim cok iyi bir adam aldik yonetimi tebrik ediyorum

GALATASARAY

elanoo geldi ulaaan hoş geldi.:D bugün forma alcaktım isim yazdırmıcaktım daha transfer olmadı diye:D ama artıkk...

artik yeni uyananlari karsilamak da bana dusuyor nobetci olarak.

forum olarak gunaydin hepinize renkdaslar

evet yanlis degil

elano Galatasarayimizda

gece live to live bu transferi yasasaydiniz inanin ki feleginiz sasardi

neler kacirdiniz arkadaslar

gece muhabetlerin hepsini okumanizi tavsiye ederim

en sonunda havaalanlarına da almayacaklar bizi...

bakalım yarın kaç kişi orda olacağız...

mutluluğumu katlayan başka birşey de artık serbet vuruşlarda ve kornerlerde usta isim sabriyi görmeyeceğiz :D brezilya milli takımında bile o kullanıyor baya video izledim başım döndü artık hep kornerleri serbest vuruşları o kullanıyor konfederasyon kupasında ilk maçtaki asistlerini izleyin sonra sakatlanmıştı sanırım ve finalde oynadı bir asist daha yaptı

angutta nerdeyse ağlıcaklar:D ayrca scoutgs 2 saat önce verdi haberi bide medyaspor

ya lucas neil ya sezer ya ufuk bunlardan bir yada bir kaçını alıp bitiririz transfer:D

La bende fanatikte okudum.İnanamadım.Oh be Elano boru değil.

Süper bir haber durduramazlar artık bizi.Ne zaman açıklandı bak hiç haberim yok.

Ya olm bir yorum falan yapın hiç mi heyecan yok.Brezlya milli oyuncusu aldık diyenlere kapak yaptık.Hemde damacana.

Rüyada mıyız acaba? Halen inanamıyorum.. Elano'yu getirmek Deco'dan da zor..

Gece 3 te açıklandı haber. Hatta 3:21'de. Gazeteler yazamasın diye midir acaba :D

NE de olsa gece 3 te netleşecek değil transfer :)

In Haldun We Trust! :D:D

Lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Biri ambulansa haber versin ben çıldırdım :D:D:D

İmdattttttttttttttttttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt