Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

antudan bir yorum "Galatasaraydan Arda´yı değil de Haldun´u istemek lazım... " :D

Bence Kewell yedek kalacak.Yoksa Arda-keita-elano-kewell bunlardan biri yedek kalmali o da keweldir

Dostum belkide Barcelona stili yaratacağız.Onlar İniesta-Yaya-Xavi biz Arda-Mehmet-Elano.Ayrıca Elano çift yönlü bir oyuncu.Arda'da soldayken defansa sık sık yardıma geliyordu.Yani hücum hattımız:

-------Mehmet--------

Elano-------------Arda

Keita------------Kewell

-------Baros--------

Olabilir.

Bildiğim kadarıyla Elano çift yönlü değil de 10 numara tarzı bir futbolcu, yanlış mı biliyorum?

Dostum belkide Barcelona stili yaratacağız.Onlar İniesta-Yaya-Xavi biz Arda-Mehmet-Elano.Ayrıca Elano çift yönlü bir oyuncu.Arda'da soldayken defansa sık sık yardıma geliyordu.Yani hücum hattımız:

-------Mehmet--------

Elano-------------Arda

Keita------------Kewell

-------Baros--------

Olabilir.

Cok ofansif olur cok gol yeriz ondeki 5li hic defansa yardim etmez.En iyisi kewell yedek kalsin hem sonradan girerse daha faydali olur

bu adamı MAn city ilk aldığında bir kaç kez izlemiştim babamla, babam la oğlum elin adamları nerden bulup alıyo böyle topçuları vs diyodu..

Hiç aklıma gelmezdi alabileceğimiz..

bonservis bedeli 7 milyon yazıyo..doğrudur muhtemelen sonuçta Citynin paraya ihtiyacı yok gitsin yeter diyolardır..

Keita için verilen para belki çok demiştim pek izlemediğim biri ama ELano yönetim için çok başarılı bir transferdir, senelik 3milyon alacakmış, hayırlı olsun..

Sabri ve Gökhan Zan kaldı zayıf halkalar...Onlarında idare edeceğini düşünüyorum..Şimdi tek istediğim Barosa yedek..

bu sene taktiğimiz 4-3-3 olmayabilir...Bu transferden sonra kafamda öyle bir izlenim uyandı..

Yavi bi gün insanın yüreğine indirecek bu resmi site:D Kewell ve Baros'ta da kısa süreli şok geçirmiştim:D Önce bi insan "arkadaşlar yıldız transfer yaptık birazdan açıklayacağız" der alıştıra alıştıra söyler. O ne öyle pat diye ELANO:D Biri beni çimdiklesiiinnnnnn:D

Gercekten müthis bir transfer.Inanamiyorum.Sanki rüyada gibiyim hala.

Icimde bir his vardi dün yatmadan.Ben yatacam aciklanacak Elano diye.

Sabah resmi siteyi actim ilk is olarak, bi baktim Elano Galatasaray´da yaziyor.

Ilk önce hacker isi sandim:D Sonra gercekten dogru oldugunu anladim...

Yani Elano´yu suanda Barcelona alsa mesela kim bisey diyebilirdi?

Barcelona degil Galatasaray aldi:D Manu, Chelsea, Barcelona vs alsaydi hic sasirmazdim, kötü transfer yaptilar da demezdim.Elanooooooooooo.....

Lincoln gel futbol ögren diyecem ama?

Taraftar olarak dikiyormuyuz Haldun Üstünel´in heykelini? Jest olsun bizden:D

Bugüne kadar hiçbir futbolcunun adını forma arkasına yazdırmamış biri olarak, mor formayı alıp arkasına H. Üstünel yazdırmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Biri bana tokat atsın. Hemen!

Yavi bi gün insanın yüreğine indirecek bu resmi site:D Kewell ve Baros'ta da kısa süreli şok geçirmiştim:D Önce bi insan "arkadaşlar yıldız transfer yaptık birazdan açıklayacağız" der alıştıra alıştıra söyler. O ne öyle pat diye ELANO:D Biri beni çimdiklesiiinnnnnn:D

Eeeeee artık alışmamız lazım:D

halaaa titriyorum baaaak halduuun :D:D:D

EeeeEeEeLLLLLaAaANnNoOoOoO :D:D:D

Bugüne kadar hiçbir futbolcunun adını forma arkasına yazdırmamış biri olarak, mor formayı alıp arkasına H. Üstünel yazdırmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Biri bana tokat atsın. Hemen!

Atmıyoruz.:cool:

ki, git bu dediğini yaptır.

Değil mi? :asd:

bu adamı MAn city ilk aldığında bir kaç kez izlemiştim babamla, babam la oğlum elin adamları nerden bulup alıyo böyle topçuları vs diyodu..

Hiç aklıma gelmezdi alabileceğimiz..

bonservis bedeli 7 milyon yazıyo..doğrudur muhtemelen sonuçta Citynin paraya ihtiyacı yok gitsin yeter diyolardır..

Keita için verilen para belki çok demiştim pek izlemediğim biri ama ELano yönetim için çok başarılı bir transferdir, senelik 3milyon alacakmış, hayırlı olsun..

Sabri ve Gökhan Zan kaldı zayıf halkalar...Onlarında idare edeceğini düşünüyorum..Şimdi tek istediğim Barosa yedek..

son zamanlarda hiç bir transfere çok sevinmemiştim..

Kewell aldık, geçti artık Kewelldan dedim, fena oynamıyo kereta..

Baros dedik, hala sevmem kendisini golcü değil bi kere..

Lincoln dedik, çok para verilmiş hak etmez demiştim..

unutmuşum..

Linderoth transferine gerçekten çok sevinmiştim..

Ama ELano yok artık dediğim bir isim..

muhabbeti döndüğünde dalga geçmiştim gelmesi imkansız diye..

Alırlar alırlar...Ama anca kramponunu alırlar...

Bu da eziklerden alinti:D Daha dedikodu olarak konusuluyorken:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt