Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Ne kadro kurduk be. Eğer birde defans alınırsa çok daha güzel olur ama alınmazsa da sorun değil.

Bir şükür etmek lazım dimi? Malum böyle transfer yapamayan takımcıklar da var:D:D:D

Bugüne kadar hiçbir futbolcunun adını forma arkasına yazdırmamış biri olarak, mor formayı alıp arkasına H. Üstünel yazdırmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Biri bana tokat atsın. Hemen!

aynısını bende yapacağım:m26:

arkadaşlar bir de savunmaya takviye yapılırsa ne olur bu takım ya of:D:D

yabancı olmasa da olur türk bir sağ bek alalım...

Görünce inanamadım ya.

Saat kaçta açıklandı bu transfer.

Yoksa hala uyuyormuyum. Lütfen biri bana cimcik atsın.:D:D:D

günaydin renkdaslar !

vallah pek uyuyamadik ama ELANO´ya can kurban :D

yavas yavas detaylar geliyo belki biri yazmistir ama adnan polatin bile haberi yokmus diyo fanatik gercekdende böyleyse adnan baskanin yerinde olsam gördügüm yerde alnindan öperim

HALDUN WE TRUST ne mübarek adamsin aslanim benim beaa

bu yönetim daha ne yapsınn helal olsun be ÜSTÜNEL büyüksün...Artık bize düşende formalara hücum etmek arkadaşşlar lütfen herkez forma alsın aldırsın

Geç saatlere kadar kitap okuduğum gecenin sabahında, delicesine titreyen telefonum uyandırdı beni. . Baktım, 7çağrı atılmış. Aynı kişiden 4, toplamda 9mesaj gelmiş telefonuma. . 'Noluyooo lan¿' derken mesajları okudum ve. . . . İnanamadım. Muhteşem bir iş. Mor forma alıyorum, 07 Haldun yazdırmak şart oldu :)

IN HALDUN WE TRUST

ScoutGS bu transferi nerden ogrendi??

Yaslaniyorsun Haldun baba, bu haber bir surpriz olsaydi manyak gibi cosardim ama bu transferi onceden ogrendik simdik normale cosuyoruz:D

uyuyordum arkadaş mesaj attı görünce uyku muyku kalmadı hemen gerçek mi diye buraya koştum.Kendimden geçtim haberi duyunca.Bu Haldun Üstünel'in cidden heykelini yapmak lazım ....

Santosdan Alex´in yedeğiymiş ‚ City den ankaragücü bile transfer yapıyor artık boş beleş bir transfer hayırsız olsun..

hangi alex renktaş bizim alex se alex santos ta oynamadı...

Antu yine cosmus. Hehehe ne ezik adamlar bunlar yaa. Neden artik fenerlilerin bu siteyi takip ettigini anlayabiliyorum. ALLAH askina yukardaki yaziya bakarmisiniz, Adamlar bizim transferleri kotulemek icin neler uyduruyorlar:)

İnanılmaz. Söyleyecek söz bulamıyorum. Harika bir adam bu. Şimdi angut.com'a giri transferin tadını çıkaracağım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt