Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

ultrAslan_35-19

29.07.2009 - 23.06

elano galatasaray da.ingilterede alt yazı geçiyor

bu ne ya:D ingilterede altyazı geçiyo nedemek:D bilboardlara ilan mı vermişler:D

Y aben ingilterede hic alt yazi gormedim lig tv de yazmis adamin biri nasil is bu millet hep fotomac olmus;))))

realgsgs

29.07.2009 - 23.01

arkadaşlar son dakikka elano galatsarayda...az önce ingiliz hber ajansı alt yzı geçti bir iki saate kadar resim istrden açıklancak gözümüzü ayırmyalım resmi sitemizden...

:p:D:D

Mevki olarak tam nerede oynuyor bu adam?Aslına bakarsanız bize Emana,Aurelio tarzı adam lazım.Bu adam ne tarz bir oyun karakteri var.Biri beni aydınlatabilir mi?

Mevki olarak tam nerede oynuyor bu adam?Aslına bakarsanız bize Emana,Aurelio tarzı adam lazım.Bu adam ne tarz bir oyun karakteri var.Biri beni aydınlatabilir mi?

Ne Aurellio'su ne Emana'sı. Bu adam ikisinden de iyi.

Deco ve Aurellio'yu aldıgını düşün. Elano ikisinin karışımı :m26::m26:

Adamlarınun işi gücü yok Elano'nun bize transfer olduğunu altyazıdan mı geçecek. :)

Haldun Üstünel gene yaptığını yapacak,gündeme hiç gelmeyen birini alacağız görürsünüz Elano bu kadar dile düştüyse kesinlikle kolpa bir haberdir!

renkdas baska bi adamın yorumuda söyle: ingilterede altyazı yokki heveslendirmeyin milleti :D

Bu 17 agustos deprem zamanı da hatırlıorm CNN'de alt yazı gecmis deprem olucak diye o efsane bütün istanbulu sarmıstı herkez o gece dısarıda yatmıstı . Deprem falan olmamıstı . Sonra'dan ne alt yazısı falan muhabbeti de olmustu . Bu elano muhabbeti de aynı iste demek 1 deli kuyuya tas atıyorm 1000 akıllı cıkaramıyor hesabı . Ne elano'nun haberi vardır GS'dan ne bizim haldun'un elano'dan ingiltere'den alsak alsak lucas neilldir yani .

BBC transfere gerceklik katıyor ama eurosportta biara owen gs de demişti bunuda unutmamamk lazım. o yüzden yapmamız gereken sey resmi siteyi açıp sürekli f5 e basmak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt