Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Keita haberini en önce veren site ama.Ayrıca ikisiylede ilgilendiğimiz gerçekti.

Keita için biliyorduk ama açıklamadık demişlerdi galiba.

Ben pek inanmıyorum duyumlara. Belki de doğrudur diyecem.

İsim yok bir şey yok;Kesin doğrudur. Orta saha alıcaz.

Ben dicektim tam. Neresi güvenilir anlamadım ki. Haldun Üstünel'den başka kimse bilmiyor transferi. Scoutgs'yi severim ama saygınlıklarını yitirmeye başladılar gözümde..
nasıl bilmiyor ya. menajerler ne güne duruyor. adnan polat transferleri kimsenin bilmemesi hakkında şanslıyız menajerlerde açıklama yapmadı diyor. çoğu transferide önce basına menajerler servis ediyor.

Gına geldi :) Bu transfer haberlerinden şu transfer zamanı bitsede kurtulsak :)

Ya ben gormedim ama , KEITA yi saat 4te sabah demislerdi,guvenilir bir site bence bakicaz ama kesin ELANO sizde diyonuz ondan daha onemli bir isim daha neler yok PIRLO yapmayinnnnnnn

Emana yı Gs daha önceden de istemişti;)Toulouse ta oynarken de istemişti.Bu dönemdede isteme ihtimali yüksek!Bence doğru haber,Emana ile görüşülmüştür kesin!

KALLSTROM GS DE kaynak futbol dergi bilmeme oyle diyorlar

nasıl bilmiyor ya. menajerler ne güne duruyor. adnan polat transferleri kimsenin bilmemesi hakkında şanslıyız menajerlerde açıklama yapmadı diyor. çoğu transferide önce basına menajerler servis ediyor.

Çünkü hiç Brezilyalı oyuncu almamıstık :D Genelde onların menajerleri çok çirkef oluyor :D

neler dönmüş burda ya, gsscout falan da karışmış işin içine! :D

yarım saat içeri gidym dedim 10 sayfadan fazla yazı yazılmış valla anca okudum!

Sağ beke Curro Torres diyorum bende.Sanırım serbest;)Hatta Salihamidzic bile olabilir;)

im Källström, le milieu de terrain de l’Olympique Lyonnais, figurerait en très bonne position sur les tablettes des Turcs de Galatasaray.

Après l’Olympiakos Le Pirée et quelques clubs anglais, Galatasaray s’intéresserait aussi à la situation de Kim Källström (26 ans), le milieu international suédois de l’Olympique Lyonnais. Le club turc aurait d'ailleurs déjà formulé une première offre pour recruter l'ancien Rennais, mais en vain.

https://www.mercato365.com/infos-clubs/lyon/article_336655_Lyon-Galatasaray-lorgne-Kallstrom.shtml

Ne yazıyor bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt