Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Dogrudur Hüseyin bey.

Ben haber sitelerinde gazete satislari hakkinda öyle okudugumu saniyorum.

Neyse konu dagilmasin.

Eğer Milan ve İnter gerçekten istiyorsa hiç şansımız yok.Zaten pek heveslenmedim bu habere.Kim olursa olsun biri açıklansın artık yeter:)

herkes coşmuş ya inş olur bu transfer artık ligtv yorumlarını geçin forumlara bakıyorum bu kadar abartılan pek duyum olmamıştı saatler ilerledikçe alevleniyor durum tabi bir de saat 3 haberi vardı :D

forzabeşiktaş'ta transfer forumunda (29 Tem 2009, 19:43 ) Mert Yeldan isimli bir üye bunu yazmış:

''Biraz önce kanalturk'de son dakika olarak geçti.

7,5m € ya galatasaray anlaşmış''

Bu Elano olayı, Deco olayına benzemeye başladı.Geçen hafta bu saatlerde herkes Deco gelecek diyordu, bu iş bitti diyordu, %99 bitmiş diyenler vardı, UEFA maçından önce açıklanmaz, Cuma günü açıklanacak diyorlardı.

Senaryo aynı, isimler farklı; kaptırmayın kendinizi.:)

açıklanması için yok sabahı yok cumayı yok pzts i bekleyin diyolar zaten haldun anlaşsa hemen açıklar.. ki zaten biz günün her saati çıldırmaya hazırız :D

arkadaşlar son dakikka elano galatsarayda...az önce ingiliz hber ajansı alt yzı geçti bir iki saate kadar resim istrden açıklancak gözümüzü ayırmyalım resmi sitemizden...

elano galatasaray da.ingilterede alt yazı geçiyor

gs az evvel ( 29/07/09 15.30 da ) manchester city li elano yu aldi . hberinizolsun bizzat sahidim bu olaya 2 gundur suren gorusmelerden haldun ustunel galip cikti. hayirlisi olsun . elano 55 kere brezilya millisi orta saha da oyun kurucu.

arkadaşlar çok önemli bi kaynaktan aldım gs iki yabancı bi yerliyle transferi kapatmış.transferler:giovanni dos santos, lucas neil, sezer öztürk inanın ki bu doğru..

Bu kig tvdekiler harbiden uçmuş:D:D:D

"Geçen sene Hypia denildi, Liverpooldan Kewell gelmişti...Bu sene Govou dendi, Lyondan Keita geldi...Elano diyorlar, City'den bi oyuncu gelebilirmi? "

(Alıntı)

İlginç bir yaklaşım...

arkadaşlar city elanoyu satış listesine koydu diye biliyoruz

şimdi inter ve milan elanoyu istiyor diye haberler çıkıyor.peki milan kakadan 70 milyona yakın para aldı.inter zaten zengin kulüp ayrıca etoo takasında 40 milyon sıcak para aldı

böyle paraları olan kulüpler elanoyuistese şimdiye çoktan almıştı.benim kafama takılan konu bu

şahsi düşüncem inter yada milanın bu oyuncu ile ilgilendiğini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt