Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Bu aralar bakiyorum da Besiktas tam Galatasaray özentisi olmus.

Kücük takim olmak bu galiba.Galatasaray kiminle ilgileniyorsa hemen atliyorlar.

1. Quaresma

2. Deco

3. Dos Santos

4. Elano

Yazik bu kuslara ya.Alacaklarindan da degil.Engel olmak icin yapiyorlar.

Bahsedilen futbolcularin Besiktas´i tanidiklarini hic sanmiyorum:D

Lan heveslendirmeyin adamı.Yıllar önce Saviola transferine çok heveslenmiştim.Çakal herif Real'e gitti, ben de sap gibi kaldım ortada.O gün bugündür hiçbir habere heveslenmedim ama niyeyse bu Elano için içim kıpır kıpır oluyor.Gelmezse yakarım bu gezegeni :D

Buda forzabeşiktaştan alıntı

Muhammet Atmar

Nereden: Izmir Re: Turkcell Süper Lig Transfer Başlığı (Başka Topic Açmayınız.)

Alıntı:

Galatasaray, Elano'da mutlu sona yakın!

Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano Blumer'i transfer etmek için harekete geçti.

Son iki sezondur Sarı-kırmızılı kulüp adına önemli transferlere imza atan yönetici Haldun Üstünel, Manchester City'nin Brezilyalı oyuncusu Elano'nun transferi için İngiliz kulübün yöneticileri ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlayan Haldun Üstünel, şu sıralarda Manchester City kulübünün avukatları ile transfer şartları için yoğun pazarlık yapıyor.

Yapılan görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde, Elano'nun Sarı-kırmızılı formayı giymesi kısa bir süre içerisinde netlik kazanacak.

28 yaşındaki Elano, 2007 yılından beri Manchester City forması giyiyor. Manchester City formasıyla çıktığı 62 maçta 14 gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, daha önce Shakhtar Donetsk ve Santos takımlarında oynadı. 2004 yılından beri Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen Elano, milli formayla çıktığı 34 maçta 6 gol attı.

DHA

heyecanlanmaya başladım ama haldun haberleri sızdırmıyor bunlar nerden görmüş

Herhangi bir yerde görebileceğiniz klasik yorumlardan biri:

Transfer bitti, Elano Galatasaray'da ama Uefa maçı nedeniyle açıklanmıyor.Yönetim ismi bilerek medyaya sızdırdı, taraftarı heyecanlandırmaya çalışıyor.:)

Siz siz olun böyle bir yoruma inanmayın :D

CO haberlerini benziyor,bir anda tansiyon yükselmişti,bir kar topu gibi bütün medyayı kaplamıştı gece yarısı ve sonra sonra? ne oldu?

RİJKAARD geldi yani co dan daha iyisi.

şimdide aynı durum elanoda yaşanıyor;)

eğer haber ntv spor a düşerse inanın ki transfer girişiminde bulunmusuz. çünkü tam olarak olayı hatırlamyorum ama ercan taner söyle demişti. olayı adnan sezginden tecil ettiremediğimiz için spor bültenine koymuyorz demişti.

dhanın haberi galiba

sporx ve samanyolundaki haberler aynı

Ayni Deco haberine benzedi her yer yazmaya basladi

bence buda Balon bununla ilgilendimizi bile düsünmüyorum Haldun Gine ters köse yapar elano veya baska biri bunun ayarinda biri olsunda yoksa büyük hayal kirikli yasariz :)

Allahın izniyle bi galibiyetle dönelim sonrada bombamızı patlatalım artık bu elanomu olur onu merakla bekliyoruz

selam arkadaslar

benim bir sorum var.

elano city ile kamp ta mi?

ingilizcesi olan bir arkadas city nin sitesine girse iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt