- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Dolmadı mı daha bunların kontejanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolmadı mı daha bunların kontejanı
Bence Transfer bolumunun adi Haldun ustunel olmali
dolmadı mı daha bunların kontejanı
emre bundan daha iyi en az 1-2 gömlek daha kaliteli kim ki bu adını duymamıştım daha önce iyi olsa milan alırdı
Harbi angut.
:dMesajı Gönderen: f@tih...:cLink:0065116
emre bundan daha iyi en az 1-2 gömlek daha kaliteli kim ki bu adını duymamıştım daha önce iyi olsa milan alırdı
bence komik oluyoruz yeterince en iyisi susalım
Ben de inanmazdım 3-4 sene öncesine kadar böyle transferler yapacağımıza. Ama bir sorun var, yanlış anlaşılmasın tabii ki ben de sevindim tabii Elano transferine ama biz ne zaman favori olsak takıma rehavet geliyor, alın size geçen sene; sezon başlamadan önce objektif spor adamlarının %75-80 i Galatasaray şampiyon olur demiştir. Ama olamadık. İnşaallah bu sene olacağız. Artık alışmamız lazım, kadromuzun kaliteli olabileceğine.
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Allahim bu ne güzel bir uyanis böyleNe güzel bir sabah?
Uyanip yanibasimda Kim Kardashian´i görmekten daha güzel bir olay bu
Ne zaman aciklandi arkadaslar?Gece ikiye kadar burdaydim aslinda?
Haldun Üstünel, sana diyecek laf bile bulamiyorum artik.Helal olsun seni doguran anaya![]()
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Allahim bu ne güzel bir uyanis böyleNe güzel bir sabah?
Uyanip yanibasimda Kim Kardashian´i görmekten daha güzel bir olay bu
Ne zaman aciklandi arkadaslar?Gece ikiye kadar burdaydim aslinda?
Haldun Üstünel, sana diyecek laf bile bulamiyorum artik.Helal olsun seni doguran anaya![]()
Takim super teknik heyet super yonetim super
Bu sene sampiyon olmamamiz icin hicbir neden yok
Transfermarkt.de sitesinde değeri 12,5 M avro olarak görünüyor. 2011'e kadar sözleşmesi vardı. Acaba kaç liraya mal oldu çok merak ediyorum. Bizim Haldun bonservis bedelini muhakkak 3-4 yıla yaydırmış. Bir anda peşin ödeme yapacağımızı sanmıyorum. Cidden çok fantastik bir kadro oluşuyor; Arda, Elano, Topal, Baros, Kewell, Keita derken bir de sağlıklı dönecek Linderoth ve bildiğimiz üstün performanslarına dönecek Hakan Balta, Servet, Uğur Uçar gibi seçenekleri, Serdar Eylik gibi geleceğe yatırımımızı görünce.
Şu belli oldu ki Ayhan, M. Sarp, Barış, Linderoth ve Topal arasında feci bir rekabet olacak. Bazıları rotasyon oyuncuları olacak. Zannedersem Sezer ve Ufuk gibi oldukça genç oyuncular da katılacak ve uzun yıllar bu takımı götürecek, sistemleşecek ve bir takım halini alıp uzun vadede çok iyi işler yapan bir ekip haline geleceğiz. Allah bozmasın...