Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

tek kelimeyle olaganustu bir transfer. tv izliodum simdi actim foruma girdim karsimda elano Galatasaray'da! uyku fln kalmadi

antuuuu:D

Mesajı Gönderen: f@tih...:cLink:0065116

emre bundan daha iyi en az 1-2 gömlek daha kaliteli kim ki bu adını duymamıştım daha önce iyi olsa milan alırdı

bence komik oluyoruz yeterince en iyisi susalım
:d

Cevap: CİMBOM adama bikini giydirir!

Ben de inanmazdım 3-4 sene öncesine kadar böyle transferler yapacağımıza. Ama bir sorun var, yanlış anlaşılmasın tabii ki ben de sevindim tabii Elano transferine ama biz ne zaman favori olsak takıma rehavet geliyor, alın size geçen sene; sezon başlamadan önce objektif spor adamlarının %75-80 i Galatasaray şampiyon olur demiştir. Ama olamadık. İnşaallah bu sene olacağız. Artık alışmamız lazım, kadromuzun kaliteli olabileceğine.

Kaygılarında haklısın Muhammet ama ben bu teknik heyetin rehavete izin vereceğini sanmıyorum. Gerçekten çok disiplinli çalıştırıyorlar takımı ve geçen yıl aldığımız kötü sonuçlar sonrasında futbolcular daha iyisini yapmak zorunda. Bu bilinç hepsinin beyninde güçlü bir yer tutuyordur kesin.

Alın size gerçek Brezilya'lı ulan,alın size gerçek orta saha,alın size Haldun Üstünel ! :D

mgokhan2007_2836796md.jpg

:f68.gif:

Arda,Keita,Kewell,Baros, Elano Allah'ım sana şükürler olsun , teşekkürler Haldun Abi :)

Takim super teknik heyet super yonetim super :D

Bu sene sampiyon olmamamiz icin hicbir neden yok

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:D

Allahim bu ne güzel bir uyanis böyle:D Ne güzel bir sabah?

Uyanip yanibasimda Kim Kardashian´i görmekten daha güzel bir olay bu:D

Ne zaman aciklandi arkadaslar?Gece ikiye kadar burdaydim aslinda?

Haldun Üstünel, sana diyecek laf bile bulamiyorum artik.Helal olsun seni doguran anaya;)

Haldun Üstünel'i basketbol şubesinde görmek istiyorum.

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:D

Haldun Üstünel, sana diyecek laf bile bulamiyorum artik.Helal olsun seni doguran anaya;)

Saat 03.21 de. :)

Mesajın da üyelerden köşesini hakedir cinsten...:f68.gif:

Muhtesem bir gun gecirdim. Once Schumacher'in Formula 1'e geri dondugunu ogrendim. Sevincten havaya ziplarken, yari yolda Elano'yu da aldigimizi da gordum. Insallah bugun de avantajli bir skorla donecegiz Israil'den. Allahim lutfen devam etsin:D.

Transferde emeği geçen Kulüp yöneticilerine teşekkür ederiz.:016:

Şimdi o mor formanın satış patlamasını görün hele... :);)

İmkanları dahilinde herkes forma almaya gayret etsin lütfen. Tek teşekkür yöntemimiz bu.

Transfermarkt.de sitesinde değeri 12,5 M avro olarak görünüyor. 2011'e kadar sözleşmesi vardı. Acaba kaç liraya mal oldu çok merak ediyorum. Bizim Haldun bonservis bedelini muhakkak 3-4 yıla yaydırmış. Bir anda peşin ödeme yapacağımızı sanmıyorum. Cidden çok fantastik bir kadro oluşuyor; Arda, Elano, Topal, Baros, Kewell, Keita derken bir de sağlıklı dönecek Linderoth ve bildiğimiz üstün performanslarına dönecek Hakan Balta, Servet, Uğur Uçar gibi seçenekleri, Serdar Eylik gibi geleceğe yatırımımızı görünce.

Şu belli oldu ki Ayhan, M. Sarp, Barış, Linderoth ve Topal arasında feci bir rekabet olacak. Bazıları rotasyon oyuncuları olacak. Zannedersem Sezer ve Ufuk gibi oldukça genç oyuncular da katılacak ve uzun yıllar bu takımı götürecek, sistemleşecek ve bir takım halini alıp uzun vadede çok iyi işler yapan bir ekip haline geleceğiz. Allah bozmasın...

sanada helal renktaş çok güzel bir yorum;) tebrikler...

Takim super teknik heyet super yonetim super :D

Bu sene sampiyon olmamamiz icin hicbir neden yok

Yapılan transferin takımı şampiyon yaptığı nerede görülmüş?. Ona bakarsak, geçen yıl da transferin şampiyonu bizdik ama ligi 5. bitirdik.

Sadece kalite bir kadromuzun olduğunu, Rijkaard 'ın elinde büyük başarı yakalama potansiyeline sahip olduğunu bilmemiz ve takımı sonuna dek desteklememiz gerekir.

Bu dehşet kadronunun üzerine, ancak takım olmayı başarabildiğimizde, şampiyonluktan bahsedebiliriz.

Hayırlı olsun ben alışamadım şu sabah transferlerine :D

Transfermarkt.de sitesinde değeri 12,5 M avro olarak görünüyor. 2011'e kadar sözleşmesi vardı. Acaba kaç liraya mal oldu çok merak ediyorum. Bizim Haldun bonservis bedelini muhakkak 3-4 yıla yaydırmış. Bir anda peşin ödeme yapacağımızı sanmıyorum. Cidden çok fantastik bir kadro oluşuyor; Arda, Elano, Topal, Baros, Kewell, Keita derken bir de sağlıklı dönecek Linderoth ve bildiğimiz üstün performanslarına dönecek Hakan Balta, Servet, Uğur Uçar gibi seçenekleri, Serdar Eylik gibi geleceğe yatırımımızı görünce.

Şu belli oldu ki Ayhan, M. Sarp, Barış, Linderoth ve Topal arasında feci bir rekabet olacak. Bazıları rotasyon oyuncuları olacak. Zannedersem Sezer ve Ufuk gibi oldukça genç oyuncular da katılacak ve uzun yıllar bu takımı götürecek, sistemleşecek ve bir takım halini alıp uzun vadede çok iyi işler yapan bir ekip haline geleceğiz. Allah bozmasın...

Melih abiye göre 7.5 milyon euro 3 yıl vadeli.Elano'ya yıllık 3.2 milyon euro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt