Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

-------------Leo Franco------------

Uğur-------Servet---Emre------Hakan

----------------Topal-----------------

--------Linderoth-----Elano----------

Keita---------------------------Arda

-------------Baros------------------

Gerektiğinde Arda ortaya Kewell sola geçer,Ayhan ön libero da da orta sahada da oynayabilir,daha Barış var,sanırım Sezer ve Ufuk da gelecek,Serdar var,Alpaslan var ; var oğlu var ulan! :D

Melih abi ayrıca transferde Haldun Üstünel'den çok Rıjkaard'ın rol aldığını,Elano'nun ciddi anlamda Rıjkaard'la çalışmaya geldiğini söyledi.

Arkadaşlar artık frikiklerde sorun yaşamayacağımızı söyleyebilir miyiz? Yani Elano frikik anlamında nasıldır biliyor musunuz? Daha önce izleme şansı buldum ama frikik/duran top konusundaki yeteneğini bilmiyorum. Ama uzaktan şutlar konusunda çok iyi olduğunu, disiplin ile tekniği çok iyi bir araya getirdiğini biliyorum.

adamlar Türkiye'nin los galacticos'u olcak yakında

kadroya bak anasını satayım

leo franco

kewell

baros

keita

arda

topal

linderoth

elano

Forza Besiktas:):):)

Arkadaşlar artık frikiklerde sorun yaşamayacağımızı söyleyebilir miyiz? Yani Elano frikik anlamında nasıldır biliyor musunuz? Daha önce izleme şansı buldum ama frikik/duran top konusundaki yeteneğini bilmiyorum. Ama uzaktan şutlar konusunda çok iyi olduğunu, disiplin ile tekniği çok iyi bir araya getirdiğini biliyorum.

(Selam Emre. Sanırım Hagi’den sonra yeniden bir frikik üstadına kavuştuk, ki ölü top çalışmalarıyla beraber özellikle ligin ilk başlarında sistemi oturturken zorlanacağımız maçlarda kilidi açmak için inanılmaz önemli olacak bu vuruşlar. Bu transferin bize göstereceği bir şey daha var. O da aslında Lincoln’den gerçekte ne beklememiz gerektiği. Hem ölü top kullanımı olarak, hem oyunu iki yönlü oynamak bakımından, hem de karakter olarak. Sevgilerimle. Melih)

Gece uyku bastırdı devam edemedim beklemeye, sabah koşa koşa geldim açtım sayfayı, hala inanamıyorum yav acaba siteyimi hacklediler filan diye:D Daha diyecek birşey yok bundan sonra forumda "yok canım o da gelmez" demek yasaklansın:D

Gece uyku bastırdı devam edemedim beklemeye, sabah koşa koşa geldim açtım sayfayı, hala inanamıyorum yav acaba siteyimi hacklediler filan diye:D Daha diyecek birşey yok bundan sonra forumda "yok canım o da gelmez" demek yasaklansın:D

bence herkes öyle desin, kimi alamayız dediysek alıp getirdiler...

Bende uyudum hata ettim.Harika transfer yapmışısız.Dün inanmıyorudum,helal olsun Haldun Üstünel.Aferin medyaspor.

En sevindiğim yanı bu adamın müthiş bir frikikçi olması yıllardır hissettiğimiz frikik gollerini bu sene izleyeceğiz... 7-ELANO ;)

tr saati ile 9 da uyandim, kahvemi hazirlayip maraton sitesini açtim bakalim ne var ne yok

OOOOONNNEEEE LLLLLLAANNNNN elano galatasarayda diyo, içerigini okumadan hemen galatasaray.org a baktim yuhhhh ohaaa olay budur

agzim açik kaldi, Mor forma iyi gider mi simdi???;)

Şoktayım biri bana yumruk atsın :D

Yüzüne mi, gözüne mi :p

Adil Cem EKİNCİ' Alıntı:
(Selam Emre. Sanırım Hagi’den sonra yeniden bir frikik üstadına kavuştuk, ki ölü top çalışmalarıyla beraber özellikle ligin ilk başlarında sistemi oturturken zorlanacağımız maçlarda kilidi açmak için inanılmaz önemli olacak bu vuruşlar. Bu transferin bize göstereceği bir şey daha var. O da aslında Lincoln’den gerçekte ne beklememiz gerektiği. Hem ölü top kullanımı olarak, hem oyunu iki yönlü oynamak bakımından, hem de karakter olarak. Sevgilerimle. Melih)

Teşekkürler Adilciğim. Ben Melih abinin son yorumlarını okuyayım en iyisi. Her sabah okurum normalde ama Elano haberi nedeniyle daha bakmamıştım.

Gerçekten büyük bir eksiğmizi kapatacak önemli bir transfer.

Cevap: Elano Blumer

Benjani'den bilerek söz etmedim..Konu dagılmasın diye..Elano zor ama Haldun üstünel farkını unutmamalıyız..Bir blogda veloso yazılıyor hemen inanıyoruz..Elano transferi bence VDV transferine göre daha kolay..Milan istiyor ama hiç belli olmaz..Kewell'i falanda romada istiyordu;)

İngiliz basınında transfer listesine konulacagı yazıyor..Türk basınında ise ilgilendigimiz yazıyor..Yani neden olmasın diye bu konuyu açtım:)Fotomaç olsa inanın açmazdım:D

Açtım konuyu ugurlu geldi..Demşidim ben:D:D

Hayırlı olsun..Artık bu kadroya iyi bir defans oyuncusu şart !!(İleriye bak geriye bak;)

Elano Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun...

Gümbür Gümbür geliyoruz.... Haldun abi öpücem seni... Tebrikler Haldun Üstünel e...

-------------Leo Franco------------

Uğur-------Servet---Emre------Hakan

----------------Topal-----------------

--------Linderoth-----Elano----------

Keita---------------------------Arda

-------------Baros------------------

Haıylu olsun GALATASARAY'ımıza. Mesaj geldi az önce; GS bilgi paketinden. Çok geç yatmama rağmen hemen kalktım foruma geldim:D

Artık bu kadroya iyi bir defans oyuncusu şart !!

bencede şart şöyle defansın her bölgesinde oynayabilen bir coloccini muhteşem olur:D hadi haldun baba yap bi güzellik daha noktayı koyalım!!!

Yüzüne mi, gözüne mi :p

Teşekkürler Adilciğim. Ben Melih abinin son yorumlarını okuyayım en iyisi. Her sabah okurum normalde ama Elano haberi nedeniyle daha bakmamıştım.

Atilla abi farketmez :2aloh1:

Valla güne süper başladım bu haberle, Elano mor formayı almak lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt