Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Bitmiş Roberto Carlos'u Hakan Balta'dan, Bilica'yı Servet'ten, Özer'i Keita'dan, Topuz'u Kewell'dan iyi gören ve Arda'yı Santos ile denk gören birine kısaca şunu söylerler:

Futbol cahili...

zaten futbol cahili olmasalar f5 tutmazlardı ezikliğin sancaktarı bunlar

Ne güzel bir haber bu.

Yeni öğrendim.Ne mutlu bizlere... :)

------------Leo----------------

Uğur---Gökhan---Servet---Hakan

------------Topal-----------

---------Elano---Arda----------

-Keita--------------------Kewell-

-------------Baros-------------

Tobias ve Nonda da yedek :D

şüphesiz:) adamların hiçbiri futbolun fsinden anlamıyor. bu kadar komik, saçma yorumları f5lilerden başka kimse yapamaz. bakın bjk'lilere adamlar şampiyonluk hayal deyip baştan pes ettiler:)

bükemediğin bileği öpeceksin ve hadddini bileceksin :)

Ulenn haldun ulenn... Yine yaptin yapacagini..aslanim benim kim durdurur seni!!!

+1905

Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var acaba m. city taraftarları bu duruma ne kadar üzülüyor??

Dun gece olmaz o tranfer olursa Elano gibi bir adam gelirse maclarimiz toplum icinde seyredilemiyecek seviyeye gelir demistim.

Gecen yil da cok onemli tranferler yaptik.Ortaligi dagiticaz dedik.Olmadi maalesef.Ciddi sorunlar oldu ama Avrupa da o kadro sadece adiyla nerelere geldi.Tabi bide ayni kadronun Inonu de Besiktas i elinden kacirdigi mac var birde...

Bu yil yine ayni kadro yu hatta daha iyisini kurduk ama bu yil cok baska onemli bir seyde yaptik..

O da Frank Rijkaard i getirmek.Yanina Neeskens-Pujol-Cuadrat-Nezih Ali yi koymak ti.

Helal olsun yonetime!

Hayatimda bu yasima kadar hep forma alma konusunda babama ben israr etmistim.Ama bu yil ilk defa Elano transferini goren babam ''Hadi bizde gidip forma falan alalim'' dedi.

Galatasaray li olmanin gururu cok baska.Siz Brezilya da zorla milli olmus oyunculari ala durun biz kralini getirdik.

Bizim Gerceklerimiz Simdi Basladi Iste!!!

P,S;Bugun Gazetelerinde baska baska adamlari getiren sayin basina ve Altyazi sinda bile Elano ya yer vermeyen NTVSpor a Selamlar Olsun!!

------------Leo----------------

Uğur---Gökhan---Servet---Hakan

------------Topal-----------

---------Elano---Arda----------

-Keita--------------------Kewell-

-------------Baros-------------

Tobias ve Nonda da yedek :D

Al sana 4-3-3. Bundan da krali olamaz. Zayif halka defans olarak görülebilir sadece. Gökhan Zan´in yeri ve sagbek.Ama defans umrumda degil.

Bu hücum oyunculari top kaybetmeyecegi icin gol da yemeyecegiz:D

Pas manyagi yapacagiz Fenevbahce´yi Kadiköy´de

arkadaşım herkes defans diyor ama ben hala bir golcü daha öncelikli diyorum...insanoğlu ne doyumsuz bu kadroyla rahat şampiyon oluruz seneye bakarız artık :)

İnsan Elano'yu da görünce dediğin gibi doyumsuzlaşıyoruz.

Ama şimdi Elano'nun olduğu bir kadroda Gökhan'ı yazınca olmuyor.:)

Haldun Üsütnel'le 10 yıllık sözleşme imzalansın. Serbest kalma bedeli'de 100.000.000€ olsun:D:D:D:ka21:

Ya birşey soracağım.

Bu adam düşüşte falan mı?.Yani Kewell bize geldiğinde kariyeri düşüşteydi bu adam da öyle mi?.

Angutlar'dan bayağı yazan olmuş hani yalancılar ama ben gene yalan olduğunu teyid ediyim dedim:).

Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var acaba m. city taraftarları bu duruma ne kadar üzülüyor??

az önce man ctiy nin forumuna girdim mesajların çoğu seni unutmıyacağız elano gibisinden mesajlar yollamışlar bazıları neden gönderildi gibisinden mesaj atmışlar:)

Beyler Rıjkaard Barcelona'da oyun sistemini ilk geldiği yılın 2.yarısında itibaren oynatmaya başlamıştı.Ve o zamanki Barcelona kadosu kadar güçlü şuanki kadromuz.Ayrıca daha genç olduğundan öğrenmesi kolaylaşır.Hani Mustafa Denizli dedi ya 26. hafta diye,bende diyorum 8,9,10 . haftaları dikkatle takip edin.

niye ona göremi büyük transfer olduğunu anlayacağız :rolleyes:

yok mesela hagi futbolu bıraktığında nerdeyse ağlayacaktım .Acaba Elano m. city için hagi konumunda bir futbolcu muydu?Ben Elano yu tanımadan m. city nin maçını izlemiştim bu adama hayran kalmıştım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt