Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

ne düşüşü ya adam çatır çatır oynuyor :D

yok mesela hagi futbolu bıraktığında nerdeyse ağlayacaktım .Acaba Elano m. city için hagi konumunda bir futbolcu muydu?Ben Elano yu tanımadan m. city nin maçını izlemiştim bu adama hayran kalmıştım zaten.

Elano ilk geldiği dönem City'de adından söz ettirmiş ama ertesi sezonun ilk yarısında neredeyse tek başına Manchester City'i götüren adamdı. Araplar bu kulübü almadan önce takımın en büyük yıldızı ve beyniydi. Bir çok golün altında Elano'nun becerileri ve imzası vardı. Taraftarlar inanılmaz güveniyor ve seviyordu. Hatta İngiltere'de yayımlanan 4-4-2 dergisinde bile hakkında uzunca bir araştırma yapılmıştı. Büyük övgülerle bahsedilmişti. Çünkü o esnada Manchester City'nin herşeyi gibiydi. Ne zamanki Araplar geldi, fahiş paralar döndü, Elano ismi takımın her şeyi olarak algılanmamaya başlanmıştı.

City forumunda şu yoruma dikkat çekmek istiyorum:

Fucking gutted. probably my favourite player at the club and undoubtebly world-class on his day.

:m26:

Çakma brezilyalılar ordusu f5 e kapak olsun!!! 7-ELANO :D

Sağol Arzu renkdaş.

Abdullah abi sende sağol.

Bazi angutlar böyle yazmış bende dedim içimde şüphe kalmasın yalan olduğunu doğrulatıyım :).O yüzden sormak istedim:).

sen onlara takılma ,bilirsin ki onlara olan transfer dünya yıldızı(!), bizim ki hep kötü olur :)

Bir soru sordum .

Düşüşte falan mı bu adam.Yani Kewell'ın ilk geldiği yılda ki hali gibi falan mı?.

düşüşte değil brezilya milli takımında oynayan hem de son yapılan konfederasyon kupasında da oynamış olan

hatta final maçında korner kullandı Lucio da golü attı

arkadaslar bu adam süper ya yönetime tessekür ediyorum

Hayır, önemli detaylardan biri de bu. Düşüşte falan değil, son derece disiplinli, çalışkan ve başarılı bir adam. Bize çook maç kazandıracak. :ka19:

Hem kendini birçok Brezilyalıdan ayıran bir disiplin anlayışı var hem de durarak oynayan bir adam değil Elano. Bazıları ofans çok güçlü olur ama Arda-Keita-Kewell-Elano-Baros birarada oynarsa defansif anlamda sıkıntı yaşarız diye düşünüyor, ben de tam tersi olacaktır diyorum. Eski klasik 4-4-2 olsa tamam, o sistemde her bölge kendi içinde çok sağlam olmak zorundaydı ama Rijkaard ve ekibinin kurmak istediği sistemde tam tersine hücumda ne kadar hızlı pas yapabilen ve hızlı adam varsa savunman da o kadar kuvvetleniyor, bu bakımdan Elano gibi bir değer bize çok şey katacaktır. Tabi Arda da bu durumda çok rahatlayacak bence, gerektiğinde oyun kurar, gerektiğinde forvete geçer, o yüzden bu transfer sanki 2 adam almış kadar etkili olacaktır bence.

Allahım yemin ediyorum bu Haldun Üstünel taraftar dilinden anlıyor.Beşiktaşlılar Elano için:''Biz sizin gibi gazoz kupasına katılmaıyoruz,tabikide bize gelecek'' diyordu.''Fenerbahçeliler ise:''Brezilya milli takımından oyuncu getirdik'' diye hava atıyordu.İkisinide kapak yaptık.Hem de damacana

EPL'de attığın muhteşem gollere burada yenilerini eklersin inşallah hoşgeldin Elano..

Süper Transfer Ortasahamız çok iyi olcak.

Elano-Topal-Arda Harika oldu.Birde sağbek aldık mı tamamdır

ANGUTLAR b*k atmaya başladı hemen :D

Dos santos la kıyaslıyorlar ya . Futbol cahilleri :D

City nin forumuna bakıyorum da genelde Fuck! şeklinde başlangıçlar:D

Kaç numara giyecek?

Fiyat ve marka olarak Arda'nın ardından 2.değerli oyuncumuz Elano..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt