Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Hem kendini birçok Brezilyalıdan ayıran bir disiplin anlayışı var hem de durarak oynayan bir adam değil Elano. Bazıları ofans çok güçlü olur ama Arda-Keita-Kewell-Elano-Baros birarada oynarsa defansif anlamda sıkıntı yaşarız diye düşünüyor, ben de tam tersi olacaktır diyorum. Eski klasik 4-4-2 olsa tamam, o sistemde her bölge kendi içinde çok sağlam olmak zorundaydı ama Rijkaard ve ekibinin kurmak istediği sistemde tam tersine hücumda ne kadar hızlı pas yapabilen ve hızlı adam varsa savunman da o kadar kuvvetleniyor, bu bakımdan Elano gibi bir değer bize çok şey katacaktır. Tabi Arda da bu durumda çok rahatlayacak bence, gerektiğinde oyun kurar, gerektiğinde forvete geçer, o yüzden bu transfer sanki 2 adam almış kadar etkili olacaktır bence.

süper yorum

Haldun Baba ! ...

Sabah sabah telefonuma gelen mesaj ile irkildim,!.

Oha dedim Haldun Baba ! :)

Rüyada mıyım ulan dedim ! :)

Haldun Baba ! :)

Elano ulan ...

Bak ne diyeceğimi şaşırdım uykulu uykulu ....

Hadi Hayırlı olsun, Fener'e de kapak olsun:)

elanonun gelmesiyle yine transfermarkta en pahali takim biziz:D

herkese iyi günler

ben hala inanamıyorum elanoyu aldıgımıza portekız ve hamburg macındaki golleri super otesiydi

fransızlar kuduracak artık turkıye lıgının bızım lıgden daha kalıtelı oldugunu kabul edelım dıyorlar yorumlarda:D

gomis 13 ederken elano nasıl 9 a alınır hemde turkıye lıgıne

ve son olarak antudan bir yorum :D

".......linderoth.....topal..........

..............elano..............

....keita....baros.......arda....

oha demek istiyorum "

deco elano tarzı adam lazımdı 4-3-3´ün ortasına..

onuda aldılar..

nası bitirdiler hayretler içindeyim hala..

Sırf cincon´a gitti diye Elano´ya camur atmaya gerek yok. Kim ne derse desin‚ iyi bir oyuncu Elano. Bu sene Man. City´de rotasyon oyuncusu olarak düşünülüyordu‚ ayrılması an meselesiydi zaten.

İyi hücumcuları var 6s´nin ama defans zaafları yasayacaklar bu sene.

Ayrıca‚ 6s nereden buluyor bu kadar parayı‚ anlamadım gitti.

oha vay be oha yani..bi an sasırdım kaldım.eskiden biz yapardık böyle transferleri

Galatasaraydan Arda´yı değil de Haldun´u istemek lazım...

Şimdi düşündümde bizim bütçemiz şu haldunda olsa adam bize kimleri getirirdi.

Çok sağlam transfer. Helal olsun adamlara..

:D:D:D

Nihahaha

City taraftarı ciddi mi yoksaşaka mı diyorlar resmisiteyi görünce şok oluyorlar :D

ANGUTLAR b*k atmaya başladı hemen :D

Dos santos la kıyaslıyorlar ya . Futbol cahilleri :D

normal hazmetmeleri gerek sodaylada geçeçek bişey degil ;) daha 24 saat olmadı Elano hakkında neler yazdılar şimdi karalama çalışmalarını başlatmışlar klasik fener taraftarı iyi olsa City bırakmaz Milan - İnter kapısıyordu 24 saat once sözde bize yar etmezlerdi hatta Taksimde soyunan bile vardı vs vs onlarada hak vermek lazım kendilerince t... geçiyorlardı aradan 2-3 saat geçti t... geçilen konuma düştüler :D

Angut.com da birisi demiş ki Galatasaray'dan Arda'yı isteyeceğimize Haldun'u isteyelim :D :D Büyüksün Haldun abi...

ya bu fener yemin ediyorum ezik yok böyle bir gerizekalılık ya, neymiş bu sene çok kaliteli kadro kurmuşlar ya yabancı kontenjanından sorunları var bunların bi kere 2 adamları kenarda oturacak, ayrıca o cristian resmen yeni maldanado görünüyor, bunların yanında sağ kanada doldurdular adamlar öyle çok yönlü oyuncuları yok sol açıkları hala uğur bar bi eğer bu çakma santosları sol açık oynamazsa ve daha uzatırsak uzaaarrr gider.

ama biz bir taşla kaç KUŞ vurduk acaba bu transferle merak ediyorum hem yıllardır süren frikik sorunu çözüldü, hem 8jk'ye ve f5e gereken cevap verildi, hem türkiye yıldız transferi nasıl yapılır görmüş oldu vede tüm ayrıntıları bırakırsak Elano geldi renktaşlar ya ki hepimiz hayali bile güzel diyorduk bu adam için. in Haldun we trust :D

Arkadaşlar Elano bence orta sahada Topal-Arda ikilisiyle oynayacak. Elano gerçekten tam sistemimizin adamı. Defansif yönü ofansı kadar iyi olmasada yinede fena değil. Shaktardayken sağ bek felan oynardı ihtiyaç olduğunda. Bazen ortasahanın göbeğinde oynardı. Buna göre kadromuz şöyle Şekillenir bence...

------M.Topal--------

---Elano---Arda------

Keita--------Kewell

------Baros-----

forzabesiktas' Alıntı:
Ben bu adami izlemedigim icin soruyorum dun istatistiklerine bakmistim 2 senedir baya mac yapmis ve gol sayisi da fena degil. O kadar hucumcu alan City Brezilya milli takiminda oynayan adamini niye birakir? Bu arada bu adami gs aliyorsa Sampiyonlar Ligi faktoruyle kesin alinabilecek adammis. Bizim bu sene istedigimiz adamlari alamamamiz veya gec almamiz hep kontenjandan. Yani gsnin kontenjani acikti bir de 1-2 yabanci gonderildi aciklari var istedikleri gibi aliyorlar.

Böyle demiş Beşiktaşlı arkadaş. Ama malesef sebep kontenjan değil.

Transfer edilen iyi futbolcuların Kewell, Baros, Guiza, Anelka, Lincoln vs vs Galatasaray ve Fener'e gelmesinin sebebi Türkiye'nin büyük takımlarının bunlar olması. Bakın Antu'ya Beşiktaş transferleri tartışılıyor mu? Bakın Galatasaray forumlarına Beşiktaş transferleri tartışılıyor mu. Bu ülkenin 2 büyüğü var onlar da Galatasaray ve Fener. Beşiktaş da malesef ligin fındık fıstığı.

Eh kupalara bakınca da 2 büyükten hangisinin daha büyük olduğu ortaya çıkıyor.

Elano'ya gelince, noluyo lan?? Acaba kendisi farkında mı? transferin. Şaka gibi. Hakkaten şaka gibi. Ne içiriyosa Haldun Üstünel bunlara ben de istiyorum bi kadeh

Bu konudaki hemen hemen butun yorumlari okudum ve genel olarak transfer politimazin (yildiz futbolcu transferi) degistigini bir cok arkadasimiz belirtmis ve eskiden varolan dis transfer politikamizi 6alatasarayin surdurdugunu soylemis. Acikcasi bu yorumlara katiliyor ve Keita ile Elanonun yildizlik acisindan Santos ve Baroni den daha yildiz olduklarini dusunuyorum. Onemli olan yildiz futbolcu transferlerimi yoksa nokta transferlermi oldugunu soruyorum kendi kendime. Bana gore nokta transferler‚ takim icin yuregini koyan ve yildiz olmak icin kendini yirtacak futbolcu transferleri cok daha onemli. Asagida nacizane FB ve 6S transferleri (futbolcu+teknik direktor) hakkinda yaptigim genel bir yorum olacak.

Frank Rijkaard (6S): 6S nin en zayif halkasi. Bana gore TSL de basari yakalamasi cok ama cok zor. Hollanda ligi maceralari fiyasko. Benim icin Barca basarilari onem teskil etmiyor (Bakiniz: Del Bosque ve Aragones)

Cristoph Daum (FB): TSL yi cok iyi bilen ve tartismasiz Turkiye icin en iyi yabanci hoca. Koch ta cabasi.

Santos (FB): Mukemmel bir transfer‚1-2 sene icerisinde yuksek bir bonservis bedeliyle (en an 10 milyon Euro) satilmasi muhtemel.

Keita (GS): Allanip pullanan ve 3 sene oncesinin Fransadaki en yuksek bonservisli futbolcusu. Lyon macerasi ise tam bir fiyasko. Futbol asigi Fransiz arkadaslarimla yaptigimiz konusmalarda tamamen bitik bir futbolcu oldugunu‚ Lyon taraftarinin nefret ettigini ve tamamen kontraatak futbolcusu oldugunu ve 6S icin elinde patlama riskinin cok yuksek oldugu ogrendigin bir transfer.

Baroni (FB): Corinthians websitelerinden ogrendigim kadariyla‚ takimi icin herseyi goze alan‚ mucadeleci ve Brezilya liginin en iyi onliberosu. (Bizim icin su an itibariyle bir soru isareti)

Elano (6S): Gayet iyi bir kariyere sahip olan milli futbolcu. Mevki itibariyle 6S icin gereksiz sayilabilecek 28 yasinda ve yaptigi 4 yillik mukavele ile (buyuk ihtimalle garanti para‚ yillik en az 3.5 milyon Euro) artik avrupa macerasinda 6S son durak oldugunu varsaydigim futbolcu. 6S gelmesinin (Milana yada Intere gitmemesi) ana nedeni ilk 11 de garanti oynayacak takim olmasi ve tabiki para.

Mehmet Topuz (FB): Tartismasiz Turkiyenin en iyi yerli ortasaha fulbolcusu. Orta sahada bir cok mevkide oynayabilir. Cok iyi bir transfer.

Leo Franco (6S): Kariyerine bakildiginda yildiz bir kaleci. 32 yasinda. 6S sondurak. Kaleciligini sahsen hic begenmem.

Ozer Hurmaci (FB): Yorum yapmama bile gerek yok. Tarafli tarafsiz herkesin imrendigi bir fulbolcu.

M. Sarp (6S): Bursa yasarken bir cok macini izledim. Mucadeleci ancak vasat bir futbolcu.

Bilica (FB): Sivasta oynerken bircok FB linin begendigi ve takimda muhakkak gormek istedikleri bir defans oyuncusuydu. Bana gore cok iyi bir transfer ve Lugano transferi ile (muhakkak olmali) defansimiz gecilmez.

G. Zan (6S): Tamamen felaket. Muzmin sakat. Kargalarin arkasindan gobek attiklari defans oyuncusu.

Sonuc itibariyle‚ bana gore yaptigimiz transferler genel anlamiyla cok ama cok iyi olmakla birlikte kisa vadeli degil uzun vadeli (3 yil sampiyonluk ve Avrupada basari) basarilari elde edebilecegimiz transferlerdir. Ne 6S nin transferlerini goklere cikaralim nede kendi transferlerimi yerin dibine sokalim. Corbayi onumuzden yiyerek‚ Avrupada ve ligde herdaim takimizi destekleyelim ve basarilari yakalayalim. 3 sene ard arda sampiyon olacagimizada (kadro yapisi itibari ile) kesin gozuyle bakiyorum.

Saglicakla kalin...
Eziğe bak puhauhaua.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt