Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

SON DAKİKA.. Galatasaray Cafe Crown, Litvanyalı oyuncu Simas Jasaitis ile sözleşme imzaladı

Ntvsporu açtım son dakika kısmında bu haber vardı dedim ahanda haldun abi yeni bir bomba patlatmış.

ama sonra anladımki basket bol takımı içinmiş manyak yaptın bizi haldun:mad::mad::mad::D:D

Topal-Elano-Arda ortasahası defansif anlamda zayıf kalmazsa inanılmaz bir kadromuz olacak. Kalırsa Kewell yedek kalacağı için inanılmazdan iyi kadroya ineceğiz. Kewell müthiş bir futbolcu çünkü..

12 saat önce bu aralar haberi sıcağı sıcağına kutluyorduk. Mükemmel bir transfer, rakipleri gördükçe daha da gururlanıyorum Galatasarayla. :)

Baros

Arda Elano Keita

topal ayhan

balta servet zan sabri

Bize iyi bir sagdefans oyunucusu lazim.

bence boyle oynuyalim iyi bir oyun sekli

evet bazı adımlar atılabilinir ama tekarar söylüyorum 3-4 seneyi bulur şuan dijitürkten gelen finansa ihtiyaç var ama türk telekomla beraber olabilir dediğin

Feci bir gelir kaynağı olabilir.Bu durumda Elano gelirse,öbür türlü Kaka gelir;)

Evet ordaydım.

Tövbe tövbe

90 dk çıkartmıyacağını bizde biliyoruz ama Kewell geçen sene skibbe zamanın yaptırılan çalışma metotlarında öyle bir oyun sergilediyse busene dünyanın en iyi kondüsyonerleri ve en iyi teknik direktörlerinden biri ile kondisyonun daha iyi olacağını düşünmek bukadar zormu.

90 dk çıkaramayabilir belki hastalığı yüzünden ama sağlam bir kewell herzaman sol kanadın sahibidir.iddaasınada girerim.Ama herkez ilk 11den çıkarma derdinde Kewell'ı insafya hemen yeni transferlerle birlikte oyuncuyu kadro dışı bırakıyorlar aynı şey Baros içinde geçerli.

Sağlan bir keweel bana göre ronaldoyu bile zorlar ama biz kewelın son 30dk girip daha etkili olacağını düşünüyoruz.

Bu Haldun Abi paranoyak yaptı beni bankaya gitmem lazım çıkamıyorum her an herşey olabilir diye:D

Man.city forumlarıda zevkli tavsiye ederm :D

Bu Galatasaray hangi takımdan oyuncu alsa kaç liraya alındığı hiç resmi olarak açıklanmıyor; ne rakip takım ne de bizim takım tarafından.

Sadece Keita için aldığı bonservisi Lyon açıkladı.

Artık Haldun Üstünel postayı koymuştur niye açıkladınız diye :)

öyle bir transfer yapıyoruz ki biz bile inanamıyoruz :)

Galatasaray'lı olmak böyle birşey :)

burada sizlerle bulunmak gurur verici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt