Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

---------------Leo Franco----------------

----------Emre Güngör----Servet---------

--Uğur---------------------------Hakan--

--------------Mehmet Topal--------------

----------Elano-------------Arda---------

-----Keita---------------------Kewell-----

-----------------Baros--------------------

TSL de 3 atar 1 sayar bu kadro
,

defansif özelliği olan sadece topal var çılgın ama riskli bir kadro

Elano nun geldiğine mi sevineyim, Sabri nin artık frikik atmıyacak olmasına mı sevineyim bilemedim.

Hahahaha Elano mu yoksa fenerin 8 Brezilyalısı mı?

webaslanda güzel anket:D

------Leo------

Uğur-Servet-Gökhan-Hakan

-Linderoth-Mehmet-Elano-

--Keita-Baros-Arda--

Baştan desene be renkdaş ARda'nın ortasahada mayasının tutmayacağını düşünüyorum diye ozaman eyvallah derim saygı gösteririm.Ama bence Arda'dan hemen bir iniesta olmasını bekleyemeyizki.Arda'nın kendine ait bir stili var üstelik çokda iyi bir defansı var.Zaten yeni mevkiisine hemen alışması beklenmemeli zamanla olacaktır o üstelik Rijkaard gibi bir değerle kendini geliştirme fırsatıda bulacaktır.O mevkii ve avrupa için.

Tek temennimiz.

Hocam Elano,Ayhan ın yaptığı işi yapmayacak mı?Bence Arda yı da sol açığa alcak gene Rijkaard.Neresi yanlış bunun?
Sercan Ayhan'dan önce Linderoth var.Neyse Elano topicini karıştı biraz neyse zaman gösterecek Kewell Oynuyacakmı oynamıyacakmı.Ben oynuyacak diyorum siz oynamıyacak.Bakacaz artık belkide Kewell'a olan hayranlığımdan böyle aşırı tepki gösteriyorumdur ama bakacaz zaman gösterecek.

Ayrıca Elano koşmaya klasik bir 10 numara değil defansı Ayhan'dan daha iyidir.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 147
  • 2.webp
    2.webp
    31 KB · Görüntüleme: 191

Adam Konfederasyon Kupası'nda 2 maçta toplam 86 dakika oynamış, bu 86 dakikaya 3 asist sığdırmış. :)

Sercan Ayhan'dan önce Linderoth var.Neyse Elano topicini karıştı biraz neyse zaman gösterecek Kewell Oynuyacakmı oynamıyacakmı.Ben oynuyacak diyorum siz oynamıyacak.Bakacaz artık belkide Kewell'a olan hayranlığımdan böyle aşırı tepki gösteriyorumdur ama bakacaz zaman gösterecek.

Ayrıca Elano koşmaya klasik bir 10 numara değil defansı Ayhan'dan daha iyidir.

Bende Kewell ı çok seviyorum fakat subjektif yaklaşırsak kendimizi kandırmış oluruz;)

Bence;

------Leo------

Uğur-Servet-Gökhan-Hakan

-Linderoth-Mehmet-Elano-

--Keita-Baros-Arda--

Elano mükemmel bir transfer yine yapacağını yaptı haldun abimiz ama jasaitis olayı gerçekse o bambaşka bişey olur

'Impossible is Nothing'

Haldun Üstünel, Frank Rijkaard başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler..

simdi lig tv almak lazim, bizim maclari adam gibi evde Tv basinda izlemek gerekir :)

Angut.com da 86 sayfa yazı olmuş elano gs de başlığında :2aloh1: :ka25:

Site göçmek üzere galiba zaten zar zor giriliyor :D :D bi transfer yaptık dağıldı adamlar :2aloh1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt