- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.918
Cevap: Elano Galatasaray'da !
istek üzerine
angutluğun sınırı yok bunlarda
istek üzerine
angutluğun sınırı yok bunlarda

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yemin ediyorum, Real Madrid'le oynasak bu kadro o uyuşuk kazma Real defansını Kevgire çevirir.
Metzelder = Keita, Heinze = Kewell, Pepe = Baros, Ramos = Arda, Casillas = Elano. (WC 2010 grup ele maçında hatırlayın Arda'nın Ramos'a yaptıklarını)
3 yer 5 atarız.
Koptum yaben çıktım şimdi K.O.Çum
inşallah orda olacaksın!
adın doğruysa her türlü bulurum seni...
ayık ol! geliyorum..! (angut.com)
buradada birisi birisini dövmeye gidiyo :2aloh1::2aloh1:
karşı taraftanda düşünmek gerek servet-benzama , zan-c.ronaldo , kaka-sabri vs vs karsılıklı kevgir oluruz daha dogru olur![]()
ben çıktım şimdi K.O.Çum
inşallah orda olacaksın!
ben çıktım şimdi K.O.Çum
inşallah orda olacaksın!
ben çıktım şimdi K.O.Çum
inşallah orda olacaksın!
Hocam nerde kaldın.Bende bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri ama herkez Kewell'ı yedek bırakmak derdinde.Sağlam bir Kewell bu takımın herzaman banko oyuncusudur.Ayrıca bu akşamki maçta arda yine ortasahada oynuyor.Yani bundan sonra hem Kewellın nerde oynuyacağı hemde ARdanın mevkiisi belli oldu diyebiliriz.Bir çok arkadaşımız Kewell yedek başlar demiş ama eğer Rijkaard Arda'yı sol açık düşünmezse Kewell sakat ya da yorgun olmadığı sürece her daim ilk 11 çıkacaktır. Bu adım gibi aşikar. Takmaya bile gerek yok. Geçen yılki Kewell 65-70 dakika dayanabiliyordu ama bu yılki Kewell daha iyi çalışmış, sakatlıktan çıkmamış ve Puyol tarafından kondisyon yüklenmiş bir Kewell. Çok iyi pozisyon aldığı, gücünü ekonomik kullandığı için 90 dakikaya yayabilir enerjisini. Dediğim gibi Kewell'ın durumu tamamen Arda Turan'a odaklıdır. Eğer Rijkaard Arda'yı ortada oynatacaksa ki öyle görünüyor Kewell'ı kimse kesemez bu takımdan. Çünkü Kewell bu takımın en iyi pozisyon alan, en profesyonel ve her şeyden öte futbol zekası en üstün oyuncu. Bu futbol zekasına Elano da katıldı. Linderoth'un sağlıklı dönüşü için dua etmeliyiz. Çünkü Linderoth da en az Kewell ve Elano kadar futbol ve oyun zekasına sahip. Bir de bunlara Arda ve Baros'un aklını, Keita'nın gücünü ekleyin ki bu oyuncuların hepsi ciddi anlamda futbol zekasına sahip oyuncular. Böyle bir kadro fit olduğu sürece kolay kolay top kaybı yapmaz. Bunu ancak tam bir takım olduğumuzda becerebiliriz. Şuraya yazıyorum, eğer tam takım ve tam fit olursak Beşiktaş'a da Fenerbahçe'ye de karşı minimum %60-65 topa sahip olma ile oynarız. Hatta bu oran diğer görece zayıf takımlara karşı %70'leri bulacaktır. Bundan eminim. Ama bunun ilk şartı; takım olabilmek, oyuncuların birbirini tanıması, uyum göstermeleri ve bir noktadan sonra bir oyuncunun diğer arkadaşının nerede olacağını, ne yapacağını, 3 saniye sonra ne gibi manevralarda bulabileceğini gözü kapalı pas atacak şekilde bir taktik bütünlüğe ulaşmasıdır. Bu da zaman ve sabır demektir.
adamlar 96 sayfa oldu post yazın şuraya azcık bizi geçicekler bizim transferimizi bizden çok konuşuyor kerizler![]()
O siteye hayatımda ilk defa sizin bu sözleriniz üzere girdim.Bu kadar rezil bir halde olduklarını bilmiyordum.İlk girdiğimde iğrene iğrene girdim ama o yazıları gördükten sonra onların zaten bizle boy ölçüşemeyeceklerini kendi kendilerine kanıtladıklarını anladım.