Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Elano Galatasaray'da !

istek üzerine :D

m9yg3k.jpg

angutluğun sınırı yok bunlarda:asd:

ben çıktım şimdi K.O.Çum

inşallah orda olacaksın!

adın doğruysa her türlü bulurum seni...

ayık ol! geliyorum..! (angut.com)

buradada birisi birisini dövmeye gidiyo :2aloh1::2aloh1:

Yemin ediyorum, Real Madrid'le oynasak bu kadro o uyuşuk kazma Real defansını Kevgire çevirir.

Metzelder = Keita, Heinze = Kewell, Pepe = Baros, Ramos = Arda, Casillas = Elano. (WC 2010 grup ele maçında hatırlayın Arda'nın Ramos'a yaptıklarını ;))

3 yer 5 atarız.

karşı taraftanda düşünmek gerek servet-benzama , zan-c.ronaldo , kaka-sabri vs vs karsılıklı kevgir oluruz daha dogru olur :D

Bu ne yav bi adam aldik , ezikler birbirine giriyo :D

ben çıktım şimdi K.O.Çum

inşallah orda olacaksın!

adın doğruysa her türlü bulurum seni...

ayık ol! geliyorum..! (angut.com)

buradada birisi birisini dövmeye gidiyo :2aloh1::2aloh1:

bu salakların hepsine yanlış adres vericen hepsi angut gibi aynı yerde toplanıcaklar ne de olsa angut.com:D

Bir çok arkadaşımız Kewell yedek başlar demiş ama eğer Rijkaard Arda'yı sol açık düşünmezse Kewell sakat ya da yorgun olmadığı sürece her daim ilk 11 çıkacaktır. Bu adım gibi aşikar. Takmaya bile gerek yok. Geçen yılki Kewell 65-70 dakika dayanabiliyordu ama bu yılki Kewell daha iyi çalışmış, sakatlıktan çıkmamış ve Puyol tarafından kondisyon yüklenmiş bir Kewell. Çok iyi pozisyon aldığı, gücünü ekonomik kullandığı için 90 dakikaya yayabilir enerjisini. Dediğim gibi Kewell'ın durumu tamamen Arda Turan'a odaklıdır. Eğer Rijkaard Arda'yı ortada oynatacaksa ki öyle görünüyor Kewell'ı kimse kesemez bu takımdan. Çünkü Kewell bu takımın en iyi pozisyon alan, en profesyonel ve her şeyden öte futbol zekası en üstün oyuncu. Bu futbol zekasına Elano da katıldı. Linderoth'un sağlıklı dönüşü için dua etmeliyiz. Çünkü Linderoth da en az Kewell ve Elano kadar futbol ve oyun zekasına sahip. Bir de bunlara Arda ve Baros'un aklını, Keita'nın gücünü ekleyin ki bu oyuncuların hepsi ciddi anlamda futbol zekasına sahip oyuncular. Böyle bir kadro fit olduğu sürece kolay kolay top kaybı yapmaz. Bunu ancak tam bir takım olduğumuzda becerebiliriz. Şuraya yazıyorum, eğer tam takım ve tam fit olursak Beşiktaş'a da Fenerbahçe'ye de karşı minimum %60-65 topa sahip olma ile oynarız. Hatta bu oran diğer görece zayıf takımlara karşı %70'leri bulacaktır. Bundan eminim. Ama bunun ilk şartı; takım olabilmek, oyuncuların birbirini tanıması, uyum göstermeleri ve bir noktadan sonra bir oyuncunun diğer arkadaşının nerede olacağını, ne yapacağını, 3 saniye sonra ne gibi manevralarda bulabileceğini gözü kapalı pas atacak şekilde bir taktik bütünlüğe ulaşmasıdır. Bu da zaman ve sabır demektir.

Bir çok arkadaşımız Kewell yedek başlar demiş ama eğer Rijkaard Arda'yı sol açık düşünmezse Kewell sakat ya da yorgun olmadığı sürece her daim ilk 11 çıkacaktır. Bu adım gibi aşikar. Takmaya bile gerek yok. Geçen yılki Kewell 65-70 dakika dayanabiliyordu ama bu yılki Kewell daha iyi çalışmış, sakatlıktan çıkmamış ve Puyol tarafından kondisyon yüklenmiş bir Kewell. Çok iyi pozisyon aldığı, gücünü ekonomik kullandığı için 90 dakikaya yayabilir enerjisini. Dediğim gibi Kewell'ın durumu tamamen Arda Turan'a odaklıdır. Eğer Rijkaard Arda'yı ortada oynatacaksa ki öyle görünüyor Kewell'ı kimse kesemez bu takımdan. Çünkü Kewell bu takımın en iyi pozisyon alan, en profesyonel ve her şeyden öte futbol zekası en üstün oyuncu. Bu futbol zekasına Elano da katıldı. Linderoth'un sağlıklı dönüşü için dua etmeliyiz. Çünkü Linderoth da en az Kewell ve Elano kadar futbol ve oyun zekasına sahip. Bir de bunlara Arda ve Baros'un aklını, Keita'nın gücünü ekleyin ki bu oyuncuların hepsi ciddi anlamda futbol zekasına sahip oyuncular. Böyle bir kadro fit olduğu sürece kolay kolay top kaybı yapmaz. Bunu ancak tam bir takım olduğumuzda becerebiliriz. Şuraya yazıyorum, eğer tam takım ve tam fit olursak Beşiktaş'a da Fenerbahçe'ye de karşı minimum %60-65 topa sahip olma ile oynarız. Hatta bu oran diğer görece zayıf takımlara karşı %70'leri bulacaktır. Bundan eminim. Ama bunun ilk şartı; takım olabilmek, oyuncuların birbirini tanıması, uyum göstermeleri ve bir noktadan sonra bir oyuncunun diğer arkadaşının nerede olacağını, ne yapacağını, 3 saniye sonra ne gibi manevralarda bulabileceğini gözü kapalı pas atacak şekilde bir taktik bütünlüğe ulaşmasıdır. Bu da zaman ve sabır demektir.
Hocam nerde kaldın.Bende bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri ama herkez Kewell'ı yedek bırakmak derdinde.Sağlam bir Kewell bu takımın herzaman banko oyuncusudur.Ayrıca bu akşamki maçta arda yine ortasahada oynuyor.Yani bundan sonra hem Kewellın nerde oynuyacağı hemde ARdanın mevkiisi belli oldu diyebiliriz.

adamlar 96 sayfa oldu post yazın şuraya azcık bizi geçicekler bizim transferimizi bizden çok konuşuyor kerizler :D

O siteye hayatımda ilk defa sizin bu sözleriniz üzere girdim.Bu kadar rezil bir halde olduklarını bilmiyordum.İlk girdiğimde iğrene iğrene girdim ama o yazıları gördükten sonra onların zaten bizle boy ölçüşemeyeceklerini kendi kendilerine kanıtladıklarını anladım.

- Leo Franco

- Uğur - Emre Güngör - Server Çetin - Hakan Balta

------------------ Topal -------------------------

- Keita ---- Elano - Arda ---------------- Kewell

-------------- Baros --------------

________

Frank Rijkaard .....

galatasaray elano'yu alarak cok ama cok onemli bir is basardi. bu transferi yalnizca anlik dusunmemek gerek, zira elano'nun onumuzdeki sene arda'nin muhtemel satisi, kewell'in da performansinin dusmesi ihtimali goz onune yapilarak alindigini dusunuyorum. seneye arda'nin satilmasindan gelecek olan parayla mehmet topal'in yanindaki mevkiye hucuma linderoth'tan daha cok destek verebilecek, ayhan stilinde bir oyuncu, savunmada gobege saglam bir stoper (ki bu turk de olabilir), ve son olarak ugur'un bu sene iyi performans gosterememesi durumunda sagbek mevkisine yabanci bir bek alinmasi durumunda galatasaray muthis bir takim olusturmus olur. eger 18 milyon euro harcaninca elano ve keita alinabiliyorsa, mutlaka arda'dan gelecek parayla bu mevkilere kalburustu oyuncular da bulacaktir galatasaray yonetimi.

ote yandan ligimizin kalitesini artiracagindan emin oldugum icin cok sevindim elano transferine. sampiyonluk mucadelesinin zaten fenerbahce ile galatasaray arasinda gececegini dusunuyordum, artik baska bir takimin son on haftaya sampiyonluk umidiyle girmesi mumkun degil. besiktas cok ciddi hatalar yapti bu sene transferde, ki ridvan ve ismail gibi iki onemli genc oyuncuyu almasina ragmen. birincisi nihat'i geri almak icin harcadiklari para tamamen cope atilmistir, ne de olsa goruyoruz ki uzerine az biraz daha ekleyip elano kalitesinde oyuncular, ustelik besiktas'in en sorunlu bolgesine, bulunabiliyormus. ancak besiktas son derece anlamsiz bir is yapip zaten bobo-nobre-holosko uclusunun oldugu yere nihat'i da dahil etti. iki tane sik var - ya besiktas sampiyonlar liginde oynayacak olmasina ragmen onemli futbolculari besiktasa gelmeye ikna edemiyor, ya da transferden sorumlu olan kisiler bu isi beceremiyorlar.

fenerbahceyle galatasaray'i yanyana koydugumda her ne kadar ofansif olarak galatasaray'in ideal 4'lusunun daha sik durdugunu dusunsem de, fenerbahce'nin savunmasinda ve orta sahasinda yer alan oyuncularinin daha ofansif dusunen oyuncular oldugundan dolayi atak gucunun daha iyi oldugunu dusunuyorum. ornegin gokhan gonul ve roberto carlos bek olarak hucuma cok sik cikarlarken, savunmada da bilica benzer yapidabir oyuncu. emre de sik sik bindirme yapiyor, ancak saglikli kalip kalamayacagini gorecegiz bu sene. yeni alinan cristian da ozellikle uzaktan iyi sut atan bir on libero. aslinda iki takimin hucum dortlusu - kazim (ozer, topuz, deivid), alex, andre santos, guiza (semih); keita, elano, arda (kewell), baros (nonda) birbirlerini andiriyorlar, iki takim da ayni taktikle oynayacaklar.

bu sene fenerbahce ve galatasaray'dan avrupa liginde yari final oynamalarini bekliyorum, ikisinin kadrosu da cok kuvvetli. fenerbahce gruplara kaldigi takdirde kuraya birinci torbadan, galatasaray ise ikinci torbadan katilacak. eger hersey yolunda gider ve iki takim da toplamda 7-8 galibiyet, 2 beraberlik alirlarsa uefa takimlar siralamasinda da onumuzdeki hollandaya yaklasabilir, hatta sansimiz yaver giderse gecebiliriz. harcanan bu paralar ve bu kaliteyle yari finalden asagisi bence hayal kirikligi olur. umarim besiktas da bir iki galibiyet alir, en azindan 6-7 puanla tamamlar da gruplari ulke puanimiz gecen seneki fenerbahce fiyaskosundan sonra yukselebilir. yoksa bu gidisle lig ikincisi takimimiz sampiyonlar ligine bir turlu giremeyecek.

son olarak bence son yillarin en keyifli fenerbahce-galatasaray maclarini seyredecegiz. en azindan ben iki takimin da ayni anda bu kadar kaliteli bir kadrolari oldugunu hatirlamiyorum.

her neyse, tekrardan tebrikler.

O siteye hayatımda ilk defa sizin bu sözleriniz üzere girdim.Bu kadar rezil bir halde olduklarını bilmiyordum.İlk girdiğimde iğrene iğrene girdim ama o yazıları gördükten sonra onların zaten bizle boy ölçüşemeyeceklerini kendi kendilerine kanıtladıklarını anladım.

:005::005::005:

Ben de ilk defa bugün girdim.Kesinlikle katılıyorum düşüncene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt