Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Cevap: Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

fanatik içinde buna benze birşey yapsalar güzel oalcak :D

Tamam.Çıkışını veririz demek istedim.:o

Senin o rep puanı ne olacak.Pek sevilmiyorsun galiba burada.:D

ben anlamadım ya o puanı:D,şu diyarbakır-bursa olaylarında bi kaç küfür girişimim oldu o yüzden heralde:D

Evet sanırsam gitmeyecek.Giderse epey tepki alacak gibi duruyor Polat.Yorumlarınızdan onu anladım.:)

Popito'yu çok benimsedik taraftar olarak.... Eleştirilecek yanları var tabi katılıyorum hakkındaki eleştirilerin bir bölümüne ama Keita genel olarak çok beğendiğim bir oyuncu.. Ve Önceki Yorumumda söylediğim gibi Keita gibi sağ açığı anca Ribery'e falan değişirim...:) Ben uzun yıllar kalmasını istiyorum Popitonun....:D

Problem yabancı oyuncularda degil . Yerli oyuncular profesyenillik bilmiyorlar , yabancı oyuncuların altında eziliyorlar . Bu takımdan yerlilerde aykut, gökhan , emre güngör , emre asık , ayhan akman biran önce gönderilmeli . Ortasahaya napıp edip hamit kazandırılmalı ,tuncay sanlı icinde nabız yoklamalı . Defans icin de burdisso , milito veya caceras takıma kazandırılmalı .

ben anlamadım ya o puanı:D,şu diyarbakır-bursa olaylarında bi kaç küfür girişimim oldu o yüzden heralde:D

O zaman dikkatli olayım da bende küfür yemeyeyim.Ama galiba yiyeceğim gibi Keita hayranlarından bu gidişle.:D

Popito'yu çok benimsedik taraftar olarak.... Eleştirilecek yanları var tabi katılıyorum hakkındaki eleştirilerin bir bölümüne ama Keita genel olarak çok beğendiğim bir oyuncu.. Ve Önceki Yorumumda söylediğim gibi Keita gibi sağ açığı anca Ribery'e falan değişirim...:) Ben uzun yıllar kalmasını istiyorum Popitonun....:D

Keita bizim isteksiz oyuncularımıza ders olacak maçlar çıkardı bazen,gol attı,asist yaptı inkar edemem .Ama işleyen bir takımda eksikleri göze batacaktır.Eminim buna.Ben bunu şimdiden gördüm.Hatta hep bir ağızdan Keita'nın gitmesini isteyeceğimiz günler gelecek.Göreceksiniz,yakındır.

Elano niye gidiyor anlamış değilim. Futbol bilgimden ciddi anlamda şüphe etmeye başladım.

Problem yabancı oyuncularda degil . Yerli oyuncular profesyenillik bilmiyorlar , yabancı oyuncuların altında eziliyorlar . Bu takımdan yerlilerde aykut, gökhan , emre güngör , emre asık , ayhan akman biran önce gönderilmeli . Ortasahaya napıp edip hamit kazandırılmalı ,tuncay sanlı icinde nabız yoklamalı . Defans icin de burdisso , milito veya caceras takıma kazandırılmalı .

Tuncay' a bende alınmalı diyordum ama bize ettiği küfürleri görünce lanet okudum.

Keita gibi adamı harcarsak çok fena isyan ederim!

Elano niye gidiyor anlamış değilim. Futbol bilgimden ciddi anlamda şüphe etmeye başladım.

sana şöyle söyleyeyim, medyanın ve genel taraftar profilinin aksini düşündükçe futboldan anladığım konusunda şüphe duymuyorum :)

Elano hiçbiryere gitmez,gitmemelide.

Volkan Şen Keita'dan iyi oyuncuda oldu iyimi :D

Keita niye gidiyormuş onu anlamadım! Eğer yönetim böyle bir saçmalığa imza atarsa bence görevi devredip çekilsin. Keita denen adam ateş gibi oynuyor sahada biz kazma görmekten sıkıldık. Bu medyanın amacı 10 tane kazmadan kurulu, pinokyo gibi futbolculardan oluşmuş bir takım.Yeter kardeşim yeter oynamanız gereken yer kanatlar değil lanet olsun 1 tane iyi ön libero bulmak bu kadar zor mu! Elano'nun yanına Hamit ya da Ballack gibi bir adam koysalar bu takımın orta sahasında problem kalmaz. Ersnt bile bizim ön liberoları 5'e katlar. Takımdaki safraları atacağımıza, lazım olanları atmak bu takımın adetidir bakalım nereye kadar! Geçen yıl Lincoln bu yıl Keita yetenekli futbolcu değirmeni misin be Galatasaray!

Geri
Üst Alt