Elden Ring

oyunu zor bulanlari buraya alalim

Apple-Arcade-Hello-Kitty-Island-Adventure_inline.jpg.small_2x.jpg

1,950 lira mı ,

ELDEN bir şey gelmiyor, oynamayız olur biter.

1717577641996-png.246797

saçmalık derecesinde bir boss

level 250 olunca fln anca yenebilmiştim ben de ilk (rivers of blood ile)

şu an ng+12deyim 500 saati aştı oynama sürem, level ya da silahı yükseltmeden gözüm kapalı geçiom ongbal gibi , ki 10 kat zorlaştıran bi mod var unalloyed malenia diye onla oynuyorum yani. malenianın mekaniği tam öğrenmek için en az bi 50 kere kapışmış olmak gerekior, bi de maliketh de zor bence yeni oynuncu için

Son düzenleme:
tarnişt hazirûnuna duyuru:

2 yıllık bekleme sürecimizin nihayesinde
15 saat daha beklemek durumundayız

Yarin is güc olmasaydi bu gece sabahlardim bu oyun icin. Lanet olsun böyle düzene.

gelin beraber olsun in schāʾa llāh

IMG-0576.jpg

o ash of warlar ne yaarabbi
dlc beklediğimin çok ötesinde

harika olmuş ulan HARİKA

1.10'daydım, converter çalışmadı tüm save fileları yaktım, 550 saatlik birikim kül oldu
1.12'den temiz başlayacam, convergence da güncellenir zaten bu arada

Yayıncılardan takip ediyorum herkes çok memnun DLC'den.

Şu oyunu pc'den oynadım ve artık elimde oyunu oynayabileceğim yeterli bir pc yok. Ps5 var fakat DLC için oyunu tekrar almam gerekiyor. Çok kötü durumdayım.

cok ezber ve yüksek konsantrasyon gerektiren bir oyun

bunu zor bulan varsa stellar blade bakabilir

o bir tik daha kolay daha cok hataya müsait bir oyun

4 saat bir yaratık kesmek için uğraşırsam, cinnet geçiririm. Oyun dediğin yormayacak üzmeyecek, asabiyete asabiyet katmayacak arkadaş.

bossların ilk etapta zor gelmesi genelde farklı buildler denemek için de mazeret oluyor, yani öyle yorucu bıktırıcı vs değil katiyen

yeterli değil dediğin pc nedir heis?
harici ekran kartı olmayan 15 inç iş için kullandığım bir laptop üstad. laptop işi yalan yani.

bazen şeytan dürtüyor parayı basıp ps5 de tekrar alıp baştan oynayayım, dlc ile birlikte diye... zaman bulursam bakacağım bakalım. burda dlc muhabbeti görünce içim gidiyor.

sekiro sonrası en zevk aldığım oyun idi elden ring. açık ara ilk sıraya koymuştum. dlc de beğenilmiş.

Geri
Üst Alt