- 15 Eylül 2009
- 64.676
- 11.318
- 2.993
yanlis anlamadiysam oyunun son bossu lgbtli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlis anlamadiysam oyunun son bossu lgbtli
gecen gün sekiroyu 200 küsüre tlye aldim tekrar oynarim diye ama elden ringten sonra pek keyif alamadim yav
bugün tekrar elden ringe gecip biraz daha boss kestim farkli silahlarla
Manyaksin.
Sekiro müthis oyun. Soulslike degil ama olsun. Bence pes etme cünkü alistiktan sonra inanilmaz sariyor.
ng+3dayim su an
innerli olan tüm bosslari kestim kiyafetleri actim
yapacak bir sey kalmadi yine de devam ediyorum oynamaya
kombat asiri zevkli yav sekiroda
hemen hemen her boss ezberimde
artik lan bu oyun bu kadar zor degilmis diyorum
valla elden ringten daha adil bir oyun bence özellikle elden ring dlcsi kazik bosslarla dolu
deflect mekanigi sekiroda gibi olsa cok daha keyifli olurdu bence
Artik Sekiro'dan sonra her oyunda parry/deflect mekanigini ariyorum zaten, o kadar hosuma gitti. Elden Ring'e koymadilar ama bir sonra ki oyunlarinda olacaktir. Merakla bekliyorum.
Bu arada Sekiro combatina benzer baska bi oyun daha var: Rise of the Ronin. Firsatin olursa tavsiye ederim.
lies of p, stellar blade de var cok saglam olan ama sekiroya yaklasamiyorlar
bu yeni cikan black myth wukon da saglam duruyor
ama cdli versiyonu gelecek ay cikacakmis daha
alamadim gitti yav
Wukong, Souls-Like değil arkadaşlar. O hevesle alacaksanız üzer. Daha çok God of War gibi diyebiliriz ama onun gibi hacknslash de değil.
deflect mekanigi sekiroda gibi olsa cok daha keyifli olurdu bence
Artik Sekiro'dan sonra her oyunda parry/deflect mekanigini ariyorum zaten, o kadar hosuma gitti. Elden Ring'e koymadilar ama bir sonra ki oyunlarinda olacaktir. Merakla bekliyorum.
Bu arada Sekiro combatina benzer baska bi oyun daha var: Rise of the Ronin. Firsatin olursa tavsiye ederim.
henüz kullanmadı iseniz
deflecting hardtear var dlc'de sekiro deflecti için
scorched ruinsdeki furnace golemden düşüyor, 5 dk etkisi physicki içince
wokecular hollywood un ağzına sıçtıHollywood senaryo konusunda yıllardır kabız olduğu için kalite olarak filmleri sollayan oyun senaryolarına, evrenlerine yönelmeye başladı iyice