Elektrik Faturanız Ne Kadar Geldi?

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
1625641028973.webp

“Evde Pikachu mu besliyoruz?” dedirten miktarlar geliyor.

Berbat

Hiç konuşmak istemiyorum gözlerim doluyor

Senelik ortalama harcanan elektrik
1 kisi: 2.300 kWh
2 kisilik aile: 3.000 kWh
3 kisilik aile: 3.500 kWh
4 kisilik aile: 4.000 kWh

Ceyran ile isitilan su tesisatlari ek olarak senelik 500-1000 kWh arasi üstüne geliyor.

250 minimum geliyor. Daha az gelirse kesin trafik cezası geliyor, oradan kapatıyorlar. O da olmazsa suya ekliyorlar, baktı olmadı kış dönemi doğalgazı köklüyorlar. Ordanda çıkamazsa MTV ile çıkarıyorlar. Hep anamızı soruyorlar elbet babamızı da sorarlar.

bir kaç örneğe baktımda kanka fatura artışının normalden 2 nedeni olabiliyor.
1- malum zamlar yansıyor.
2- faturaları okuma işlemlerinde pandemi nedeniyle aksaklıklar olabiliyor. atıyorum geçtiğimiz ay sayaç okumaya gelmemişlerdir geçen ayların ortalamasına göre fatura kesmişlerdir. bu ay ise aradaki farkta dahil gerçek faturanı yansıtmışlardır.

başta tarife grubunda hata olmuş mudur diye merak ettim ama mesken grubundaki müşterilere aynı birim fiyattan fatura çıkıyor. (0,66 krş)
1625642685416.webp

2+1 deydik geçen sene 125 -150 arası gelirdi.
4+1 e geçtik geçer geçmez iki kez zam geldi ama şöyle diyeyim 2 odayı kullanmıyoruz gibi birşey.

normalde hadi max 250 gelsin.Galiba bundan sonra 250 tl ödeyeceğim en az rakam olacak.Doğal gaz ve su da arttı.
DR'UM O ZAMAN NİYE TAŞINIP MAHO'LUK YAPTIN DİYE BİR PROVOKASYON YAPMAK İSTERİM
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

bir kaç örneğe baktımda kanka fatura artışının normalden 2 nedeni olabiliyor.
1- malum zamlar yansıyor.
2- faturaları okuma işlemlerinde pandemi nedeniyle aksaklıklar olabiliyor. atıyorum geçtiğimiz ay sayaç okumaya gelmemişlerdir geçen ayların ortalamasına göre fatura kesmişlerdir. bu ay ise aradaki farkta dahil gerçek faturanı yansıtmışlardır.

başta tarife grubunda hata olmuş mudur diye merak ettim ama mesken grubundaki müşterilere aynı birim fiyattan fatura çıkıyor. (0,66 krş)
Ekli dosyayı görüntüle 129540
yok fatura okumada aksaklık yok kontrol ettim.

bir de geçen ay ben abonelik için 165 tl güvence bedeli ödedim taksitli bu faturaların üzerine ..

200 - + 20 geliyordu, artık 250 -+ 20 geliyor.

Geri
Üst Alt