- 21 Ocak 2010
- 72.840
- 51.261
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2+1 deydik geçen sene 125 -150 arası gelirdi.
bir kaç örneğe baktımda kanka fatura artışının normalden 2 nedeni olabiliyor.
DR'UM O ZAMAN NİYE TAŞINIP MAHO'LUK YAPTIN DİYE BİR PROVOKASYON YAPMAK İSTERİM2+1 deydik geçen sene 125 -150 arası gelirdi.
4+1 e geçtik geçer geçmez iki kez zam geldi ama şöyle diyeyim 2 odayı kullanmıyoruz gibi birşey.
normalde hadi max 250 gelsin.Galiba bundan sonra 250 tl ödeyeceğim en az rakam olacak.Doğal gaz ve su da arttı.
2 çocuk .. ama normalde zamlar olmasa taş çatlasın 200 gelmesi lazım bu faturanınDR'UM O ZAMAN NİYE TAŞINIP MAHO'LUK YAPTIN DİYE BİR PROVOKASYON YAPMAK İSTERİM
![]()
yok fatura okumada aksaklık yok kontrol ettim.bir kaç örneğe baktımda kanka fatura artışının normalden 2 nedeni olabiliyor.
1- malum zamlar yansıyor.
2- faturaları okuma işlemlerinde pandemi nedeniyle aksaklıklar olabiliyor. atıyorum geçtiğimiz ay sayaç okumaya gelmemişlerdir geçen ayların ortalamasına göre fatura kesmişlerdir. bu ay ise aradaki farkta dahil gerçek faturanı yansıtmışlardır.
başta tarife grubunda hata olmuş mudur diye merak ettim ama mesken grubundaki müşterilere aynı birim fiyattan fatura çıkıyor. (0,66 krş)
Ekli dosyayı görüntüle 129540
geçen senede fatura bulabilirsem bir bakarım kaç tüketiyor muşuz..ayda 400 kilowatt mi?
güvence bedelini aboneliğin sona erince enflasyon oranında geri alıyorsun.yok fatura okumada aksaklık yok kontrol ettim.
bir de geçen ay ben abonelik için 165 tl güvence bedeli ödedim taksitli bu faturaların üzerine ..
Senelik ortalama harcanan elektrik
1 kisi: 2.300 kWh
2 kisilik aile: 3.000 kWh
3 kisilik aile: 3.500 kWh
4 kisilik aile: 4.000 kWh
Ceyran ile isitilan su tesisatlari ek olarak senelik 500-1000 kWh arasi üstüne geliyor.
Nasıl bu kadar az tüketiyorsunuz?4 kisilik aileyiz. senelik tüketimimiz 2700 kWh![]()
ne yapıyorsunuz gaz yağı mı kullanıyorsunuz4 kisilik aileyiz. senelik tüketimimiz 2700 kWh![]()
dr. siyasi mesaj verip durma artıkın'ne yapıyorsunuz gaz yağı mı kullanıyorsunuz![]()