- 30 Temmuz 2009
- 30.833
- 6.979
- 1.943
Ve daha kış gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye İstatistik Kurumu, Sosyal Koruma İstatistikleri, 2016Üstad o kadar var mi gercekten yahu?
Son rakamlara hakim degilim ama Alman devleti bile böyle bir yükün altinda degil diye biliyorum.Türkiye İstatistik Kurumu, Sosyal Koruma İstatistikleri, 2016
Bu 2016'nın düşün artık 2 senede ne kadar artmıştır
Bizde verilen paralar komik Almanya'ya göre.100 euro bile değildir aylık en fazla alan Türkiye'de.Almanya'da ne kadar bilmiyorum ama bizdeki kadar değildir diye düşünüyorumSon rakamlara hakim degilim ama Alman devleti bile böyle bir yükün altinda degil diye biliyorum.
Kisi basi yetiskin biri yuvarlak hesap 400 EUR civari aliyor, arti kira ve baska yardimlar daha.Bizde verilen paralar komik Almanya'ya göre.100 euro bile değildir aylık en fazla alan Türkiye'de.Almanya'da ne kadar bilmiyorum ama bizdeki kadar değildir diye düşünüyorum
İşte zaten bizde de miktar yüksek olsa kaldırması mümkün değil devletin.300-400 veriyorlar bir şekilde sonra da bu kişiler bu paraları kesilmesin diye yine oy veriyor.Bir de söylenti çıkarıyorlar seçiimlerden önce bunlar giderse bu paranızı kesecek gelenler diye.Ondan sonra mümkün değil başkasına oy vermezlerKisi basi yetiskin biri yuvarlak hesap 400 EUR civari aliyor, arti kira ve baska yardimlar daha.
Miktar olarak daha yüksek ama kisi sayisi olarak bildigim kadari ile degil.
![]()
Evet, sadece burası kaldı. Emin ol hiç zevk almıyoruz sevgili devletim.
İşte zaten bizde de miktar yüksek olsa kaldırması mümkün değil devletin.300-400 veriyorlar bir şekilde sonra da bu kişiler bu paraları kesilmesin diye yine oy veriyor.Bir de söylenti çıkarıyorlar seçiimlerden önce bunlar giderse bu paranızı kesecek gelenler diye.Ondan sonra mümkün değil başkasına oy vermezler
Yine de cok bence, bu ülkenin kaldirabilecegi bir yük degil diye düsünüyorum.İşte zaten bizde de miktar yüksek olsa kaldırması mümkün değil devletin.300-400 veriyorlar bir şekilde sonra da bu kişiler bu paraları kesilmesin diye yine oy veriyor.Bir de söylenti çıkarıyorlar seçiimlerden önce bunlar giderse bu paranızı kesecek gelenler diye.Ondan sonra mümkün değil başkasına oy vermezler
bunlara oy verenler nasil geciniyor......... gercekten bir mystery
Yine de cok bence, bu ülkenin kaldirabilecegi bir yük degil diye düsünüyorum.
Yok ya bakınca fazla gibi ama 300 tl ortalama aylık verilse kabaca 10 milyar dolar senelik yükü var.Vergilere yüklenerek büyük kısmını kapatırlar zaten.Dünyanın vergisi alınıyor.Hepsini değil ama önemli kısmını kapatırlar illakiYine de cok bence, bu ülkenin kaldirabilecegi bir yük degil diye düsünüyorum.
bunlara oy verenler nasil geciniyor......... gercekten bir mystery
Yok ya bakınca fazla gibi ama 300 tl ortalama aylık verilse kabaca 10 milyar dolar senelik yükü var.Vergilere yüklenerek büyük kısmını kapatırlar zaten.Dünyanın vergisi alınıyor.Hepsini değil ama önemli kısmını kapatırlar illaki
Dedim ya kamuda ciddi ödeme sıkıntısı olmadıkça evet dönmez malesefBu devran sittin sene dönmez o zaman.