Elektrik ve Doğalgaza Zam!

Son rakamlara hakim degilim ama Alman devleti bile böyle bir yükün altinda degil diye biliyorum.
Bizde verilen paralar komik Almanya'ya göre.100 euro bile değildir aylık en fazla alan Türkiye'de.Almanya'da ne kadar bilmiyorum ama bizdeki kadar değildir diye düşünüyorum

Bizde verilen paralar komik Almanya'ya göre.100 euro bile değildir aylık en fazla alan Türkiye'de.Almanya'da ne kadar bilmiyorum ama bizdeki kadar değildir diye düşünüyorum
Kisi basi yetiskin biri yuvarlak hesap 400 EUR civari aliyor, arti kira ve baska yardimlar daha.
Miktar olarak daha yüksek ama kisi sayisi olarak bildigim kadari ile degil.

kulak-arkasi-lenf-bezi-sismesi.jpg

Evet, sadece burası kaldı. Emin ol hiç zevk almıyoruz sevgili devletim.

Çayı dolarla mı iciyoruz diyen tum gerizekalilara gelsin bu haber!!

Kisi basi yetiskin biri yuvarlak hesap 400 EUR civari aliyor, arti kira ve baska yardimlar daha.
Miktar olarak daha yüksek ama kisi sayisi olarak bildigim kadari ile degil.
İşte zaten bizde de miktar yüksek olsa kaldırması mümkün değil devletin.300-400 veriyorlar bir şekilde sonra da bu kişiler bu paraları kesilmesin diye yine oy veriyor.Bir de söylenti çıkarıyorlar seçiimlerden önce bunlar giderse bu paranızı kesecek gelenler diye.Ondan sonra mümkün değil başkasına oy vermezler

İşte zaten bizde de miktar yüksek olsa kaldırması mümkün değil devletin.300-400 veriyorlar bir şekilde sonra da bu kişiler bu paraları kesilmesin diye yine oy veriyor.Bir de söylenti çıkarıyorlar seçiimlerden önce bunlar giderse bu paranızı kesecek gelenler diye.Ondan sonra mümkün değil başkasına oy vermezler

Bu devran sittin sene dönmez o zaman.

Yine de cok bence, bu ülkenin kaldirabilecegi bir yük degil diye düsünüyorum.

Zamlar her alanda var hemde çok çok yüksek fakat medyanın hiçbir tarafında haber yapilmiyor açın tvleri gazeteleri tek haber yok ama doğru gotu yiyorsa yapsın haber

Yine de cok bence, bu ülkenin kaldirabilecegi bir yük degil diye düsünüyorum.
Yok ya bakınca fazla gibi ama 300 tl ortalama aylık verilse kabaca 10 milyar dolar senelik yükü var.Vergilere yüklenerek büyük kısmını kapatırlar zaten.Dünyanın vergisi alınıyor.Hepsini değil ama önemli kısmını kapatırlar illaki

Hükümetten şu açıklamayı bekliyorum; "Bizim haberimiz yok, McKinsey bizim haberimiz olmadan yapmış".

Geri
Üst Alt