Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Son zamanlarda youtube gibi video sitelerinde, video izlerken yada müzik dinlerken donma sorunu yaşıyorum. Play tuşu etkisiz hale geliyor. Başka tarayıcı da denedim, problem devam etti.

Neden olabilir ?
Bilgisayar sen gideceğin için yas tutmaya başladı :)

Şu uyarı geldiyse ve yeni sürümü yüklemek zorunda kaldıysanız çözüm basit,

adsz1i.jpg

msn-messenger-81.png

Öncelikle MSN messenger'ın yüklü olduğu dizine giriyoruz genelde C:\Program Files\Msn Messenger\ dizinindedir.

Bu dizine girdiğimizde msnmsgr.exe dosyamızı sağ tıklayıp Uyumluluk sekmesine giriyoruz.

Uyumluluk sekmesinde Uyumluluk Modu nu aktifleştirip listeden Windows 2000 i seçiyoruz ve uygula tuşuna basıyoruz. Bu ekranın aşağıda ekran görüntüsünüde ekledim.

Burada dikkat edilmesi gerekilen önemli bir nokta var, oda msn messengerın kapalı olması gerektiği. Program açıksa(saatin olduğu kısımda duruyorsa) programdan çıkış yapnız ve yukarıda gösterdiğimiz yöntemi bu şekilde uygulayıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

MSN 9.0 Zorunlu Hale Geldi, 8.5 Kullanmak İsteyenler Buraya

Arkadaşlar herkeste bugün kesin olarak çıktı bu galiba, yeni sürüm yüklenmeden kullandırmıyor MSN Messenger'ı. Fakat bunu kolay bir yolla çözebilirsiniz. Eğer 9.0 yüklediyseniz MSN ile ilgili her şeyi silip 8.5 kurun ( Plus kullanıyorsanız onu da kurun ), masaüstündeki kısayoldan sağ tıklayıp özellikler, uyumluluk sekmesinden de Uyumluluk Modu için Windows Server 2003 ( Service Pack 1 )'i seçin. Kısayolu açmaya çalıştığınızda otomatik onarma penceresi çıkacaktır. Tamam deyip onarma bittikten sonra, o pencereden iptal diyerek çıkarsanız, MSN sorunsuz bir biçimde açılıyor.

( Uyumluluk modunu daha eski yaptığımda Plus çalışmadı, fakat bunda çalışıyor. )

9.0'dan nefret edenler için, ki biri de benim, ideal bir çözüm.

Varmış başlık altında, kusura bakmayın tekrar açmışım.

Eski sürümü ben de kullanmaya devam etmek istiyordum ama mecburen yeni sürüme geçmek zorunda kaldım. Görüntülü konuşmada sürekli bağlantı sorunu çıkıyordu eski-yeni sürüm arasında. Umarım bulunan çözüm bu sorunu da ortadan kaldırıyordur...

Msn'ime live msn'den giremiyorum. Kişi listeniz şu anda kullanılamıyor diye bir uyarı veriyor.

Fakat başka bir adresime hiç böyle bir sorunla karşılaşmadan girebiliyorum.

Çözüm önerisi veya durumla ilgili bilgisi olan var mı?

Murat peki hotmail adresinden girmeye çalış maiilerine girebiliyorsan orada köşede online durumun var onu offline yaparsan düzelebilir. Kesin bir çözümü yok sanırsam.

Girebiliyorum da onlarla bir ilgisi yok. Dün gece forumdan çıktığım saatlerde açıktı. Kapattım çıktım sabah kalktığımda böyle bir hata çıktı karşıma. Daha önce de böyle bir sorunla karşılaşmıştım ama çözümü neydi hatırlamıyorum.:)

Tamamdır halloldu.:) Yaptım.:D

Sorun gider deyince Çözüldü deme dalarım :):D

Yok be öyle birşey çıkmıyordu ki. Sorun gider falan diye.

Geçen sefer yaptığım az çok aklıma geldi öyle yaptım.

Araçlar>İnternet Seçenekleri>Gelişmiş>Güvenlik kısmına geliyorsun. Ss2 Ss3 ayarları falan var her ne haltsa. Onlarla oynuyorsun düzeliyor. Geçen seferde oradaki ayarlarla düzelmişti.:D

Şu yeni msn acaib gıcık yaaa Notlar motlar gezıyo altlarda..

İnternete bağlı olarak çalışan hiç bir program çalışmıyor arkadaşlar sebebini bilen var mı(mozilla hariç) ? Ne Explorer ne chrome nede Opera açılıyor . . Web TV Plus'tan amaçıda izleyemiyorum . . Google Earth bile çalışmıyor . . :o

İnternete bağlı olarak çalışan hiç bir program çalışmıyor arkadaşlar sebebini bilen var mı(mozilla hariç) ? Ne Explorer ne chrome nede Opera açılıyor . . Web TV Plus'tan amaçıda izleyemiyorum . . Google Earth bile çalışmıyor . . :o

Ayni sorun 2 haftadir bendede var. :boohoo:

Youtube' a girmek için gerekli olan DNS'ler neydi ? PC'ye format atılınca gitti de..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt