Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Bilgisayarla alakalı değil ama İş Bankasının Leventteki iş kulelerine nasıl gidebilirim acaba?

Buldum nasıl gideceğini. Şişliden maslak otobüslerine binip gidilebiliyormuş :)

25T ilede gidiliyor Taksimden

Anlayamadığım bir şekilde GOM player ve VLV Media Player da ses sorunu oluştu. İzlemek istediğim filmle mi alakalı bilmiyorum. Sorunum şu; Filmdeki bütün ses efektleri mevcut fakat konuşma sesleri çıkmıyor. Her ses var adamların konuşma sesleri yok. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba :confused:

Anlayamadığım bir şekilde GOM player ve VLV Media Player da ses sorunu oluştu. İzlemek istediğim filmle mi alakalı bilmiyorum. Sorunum şu; Filmdeki bütün ses efektleri mevcut fakat konuşma sesleri çıkmıyor. Her ses var adamların konuşma sesleri yok. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba :confused:

Cd'de veya Filmde sorun vardır. Yine de emin değilim ama.. Programdan kaynaklanan bişey olduğunu sanmıyorum.

Başka bir video açmayı dene. Onda çıkıyorsa filmdendir.

Cd'de veya Filmde sorun vardır. Yine de emin değilim ama.. Programdan kaynaklanan bişey olduğunu sanmıyorum.

Başka bir video açmayı dene. Onda çıkıyorsa filmdendir.

Hepsinde konuşmalar çıkıyor sorun yok. Fakat 2 tanesinde konuşma sesleri çıkmıyor. Tam heves ettim maç yok film seyredeyim bari dedim şansa bak :mad:

Yinede çok sağol :)

Filmin ses dosyalarını sonradan indirdiysen veya torrent kullandıysan yapabilir. Yani oynatıcılarında ya da sisteminde bir arıza yok.

Laptop'un renk ayarları durduk yere bozuldu. Açma tuşuna bastığımdan beri siyah yerler yeşil, beyazlar ise pembe olarak gözüküyor. Bilgisayarı açar açmaz direK yeşil ekranla karşılaştım. Sorun neyde olabilir? Ekran kartını devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirdim, sorun devam ediyor. Acil durum gerçekten, kırmızı alarm!:)

Sistemi geri yükle Ertuğrul. Düzelebilir böyle bir durumda. Yani sonuçta her sorunun yegane en güzel çözümü geri yüklemedir.:D

Sanırım sorun teknik. Bu yüzden işe yaramadı sistem geri yükleme. Konuyu şöyle özetleyeyim, kartuşu bitmiş yazıcı gibi şu an bilgisayar:) Beyaz görüntüler pembe, siyah görüntüler yeşil gözüküyor. Bilgisayar açılmaya başladığından itibaren yeşil oluyor ekran, Vista sistemi yüklerken falan. Servis yolu gözüküyor gibi...

Bence sorun sadece monitörde o zaman. Eğer bir virüs vb. birşey sebep olmuş olsa buna sistem geri yükleme çare olurdu. Ekran kartında bir arıza olmuş olsa yani ekran kartı programında sistem geri yükleme yine çare olurdu. Ekran kartının direk kendisinde bir sorun olsa bu sefer böyle renk değişimlerinden ziyade daha farklı sorunlar çıkardı karşına.

Bence monitörün miyadı dolmuş gibi birşey.:):p Şaka bir yana monitörün elden geçmesi gerekiyor gibi geldi bana.:)

Bu arada monitörden kastım ekran.:) Sorunun başına dikkat etmeden yazdım silmeye üşendim sonra.:p

Selam üstadlar,

N73 telefon kullanıyorum. Mpeg4 uzantılı videoları açabiliyor bu telefon ve ben videolarımı bu uzantıda çevirerek kaliteli video izlemek istiyorum. Önceden converter olarak Imtoo Mpeg Encoder kullanıyordum, bayağı işimi görüyordu. Şimdi çalışmıyor o program. Önerebileceğiniz converter programları var mıdır ?

Selam üstadlar,

N73 telefon kullanıyorum. Mpeg4 uzantılı videoları açabiliyor bu telefon ve ben videolarımı bu uzantıda çevirerek kaliteli video izlemek istiyorum. Önceden converter olarak Imtoo Mpeg Encoder kullanıyordum, bayağı işimi görüyordu. Şimdi çalışmıyor o program. Önerebileceğiniz converter programları var mıdır ?

Bende n73 kullanıyorum. Total Video Conveter'ı tek geçerim:cool:

Az önce tuvalette işim bittikten sonra suyu döktüm fakat o da ne:eek: Tuvalet deliğinde beyaz plastikler olur ya onun kapağı kırılmış deliğin içine düşmüş:( Delikte biraz uzun olunca...

15 dakikadır uğraşmamıza rağmen çıkartamadık delikten, acil yardım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt