Fatih Heptürk
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 7.874
- 3
- 1.333
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı
Fm10 Crack'i.. ?
Fm10 Crack'i.. ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnternet hızım acayip yavaş . .Çoğu siteye girmiyor . . Girdiğim sitelerde acaip yavaş . Facebook,frmtr'ye vs. giremiyorum . . Ama download hızım en az 100 kb . . Bi yardımcı olursanız sevinirim . .
Biri yardım etsin Allah Rızası için !![]()
Geçmiş olsun Bilgisayarın ayvayı yemiş.Virüsü kapmış.Artık hayır gelmez o bilgisayardan at onu yeni al.
muadil laptop adaptörleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? Güvenilir mi yoksa paraya kıyıp orjinal mı almak lazım? Arasında 70-80 tl fark var. Birde İstanbulda nerede satılır?
MediaMarkt
Beyler Bayanlar ben Türk dili ve Edebiyat ögrencisiyim acıktan ama cömez oldugum icin bi halt bilmiyorum aradım taradım hangi derslerden ne kadar sorumluyum bulamadım bana yardım edecek bi arkadas varmı?
Kablosuz modemin sadece power ışığı yanıyor o da yanıp sönüyor diğer wireless adsl internet ışıkları yanmıyor dün çalışıyordu nodukine?
Beyler Bayanlar ben Türk dili ve Edebiyat ögrencisiyim acıktan ama cömez oldugum icin bi halt bilmiyorum aradım taradım hangi derslerden ne kadar sorumluyum bulamadım bana yardım edecek bi arkadas varmı?
Kitap almadın mı Murat?
Açıktan dediğin Açıköğretim değil mi ?