Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Yarın geometri yazılım var kopya hazırlasam mı acil yardım :o

Ya beyler bu başlığı Bilgisayar sorunları ile sınırlandırmasak ya da başka bir soru başlığı açsak iyi olmaz mı?

İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz Ucuz sürücü kursu var mı?

İsim vermiycem ama "Şirinevler" sürücü kursu memleketi gibidir ulaşım kolaylıgı ve "yol üzeri" seçeneği bulunduğundan olsa gerek pekçok sürücü kursu birbirleri ile rekabet içindedir.

Onu bir taşıma yöntemi vardı.Hatırlayamadım.. :allaalla6vr:

PC'yi açıyorum.Mozilla'yı açmak için tıklıyorum.Sonra IE'ye tıklıyorum.IE hemen açılıyor, Mozilla 10-15 dk sonra açılıyor ?

PC'yi açıyorum.Mozilla'yı açmak için tıklıyorum.Sonra IE'ye tıklıyorum.IE hemen açılıyor, Mozilla 10-15 dk sonra açılıyor ?

Mozilla'nın genetiğinde var bu, birde IE Windows Xp ile birlikte geliyor, işlemcide istediği kadar hızlı çalışabiliyor ve doğal olarak daha hızlı açılıyor. Fakat açıldığında tabiki Mozilla daha hızlı, aynı durum bende de var.

Benim sorunum Dvd - Rw ile ilgili. Geçen gün açmak için tuşuna tıkladım (sanırım çok bastırıldı ve gevşedi) hepsi beraber laptopdan çıktı. Yani Dvd okuyucu elime düştü. Tekrar yerine taktım fakat şimdi donanımı görmüyor, Cd'yi takıyorum, okuyor fakat ben pc'de göremiyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Photoshop'ta yazım aracı çalışmıyor. Resmin üzerine tıkladığımda sadece bir nokta bırakıyor ve yazdıklarımı algılamıyor.

Not: Yazı tipi veya yazı büyüklüğünden değil =)

Büyük bir hevesle Windows 7 kurdum.Ama ses gelmiyor bilgisayardan :o Aygıt yöneticisinde ses kartını görüyor sına diyorum dalga yükselip alçalıyor ama ses gelmiyor netten aradım adamlar bilgisayar diliyle anlatmış.Sade bir şekilde anlatabilecek varsa yardımlarını esirgemesin.Şimdiden teşekkürler.

Win7 ses surucunu tanimiyor.Ses driver'in neyse onun win7 uyumlusuna bak.

Win XP'den mi Win 7'ye geçtin yoksa Vista'dan mı?

Windows 7'de ses sorunu

Acil yardım başlığında bu sorunu yazmıştım ama internetten arayınca birçok kişinin bu sorundan muzdarip olduğunu öğrendim ve yeni başlık açtım.Sorunu aynen kopyalıyorum.

Büyük bir hevesle Windows 7 kurdum.Ama ses gelmiyor bilgisayardan. Aygıt yöneticisinde ses kartını görüyor sına diyorum dalga yükselip alçalıyor ama ses gelmiyor netten aradım adamlar bilgisayar diliyle anlatmış.Sade bir şekilde anlatabilecek varsa yardımlarını esirgemesin.Şimdiden teşekkürler.

Cevap: Windows 7'de ses sorunu

Başlatında Arama yerine Windows Update yaz ve oradan Eklentilerine bir bak...

Bilgisayar görmüş ancak tanımamış olabilir...

Sercan...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt