Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Windows 7'de ses sorunu

Aygıt yöneticisinden ses kartını tamamen kaldır ya da kendi dosyası varsa uninstall et.

Sonra ses kartının xp için çıkan son driverını bul,onun setup dosayasına sağ tıkla özelliklere gir.Orada uyumluluk olacaktır.Ordan git Windows XP SP2 de,alttan da yönetici hakları ver.Öyle bir kur dene bakalım.

Şimdi onu deniyorum.

Aygıt yöneticisinden ses kartını tamamen kaldır ya da kendi dosyası varsa uninstall et.

Sonra ses kartının xp için çıkan son driverını bul,onun setup dosayasına sağ tıkla özelliklere gir.Orada uyumluluk olacaktır.Ordan git Windows XP SP2 de,alttan da yönetici hakları ver.Öyle bir kur dene bakalım.

Pff olmadı.Yine de yardımın için sağol.

Windows xp mode'u seçeceksin.Onu indirdikten sonra öbürünü de indirip kuracaksın.

Aynen dediğin gibi yaptım önce ilkini indirip kurdum sonra 2.yi indirip kurdum sonra bilgisayar yeniden başlatıldı.Bir an heyecanlandım lan yoksa oldu mu dedim kendi kendime ama olmamış :( Nerede hata yapmış olabilirim

Hoparlörü kontrol et çalışıyor mu diye :D belkide sorun ordadır :asd:

Baa yardım edecek yokmu ses driverlerini yüklüyorum hala sorun devam ediyor.

Not:Bu arada Sercan senin topicinin içine ettiysem kusuruma bakma :o

Benim yazdığım yöntem olmuyorsa boşuna debelenmeyin,ya XP'ye geri dönün ya da gidip bir tane ses kartı alın :)

Ya aslında senin söylediğini tam yapamadım galiba."Alttan yönetici haklarına izin ver".Burasını tam anlayamadım.

Uyumluluk verdiğin ekranda,en altta bu prıgramın yönetici olarak çalışmasına izin ver gibi ya da ona benzer bir kutucuk olması lazım,ingilizce kullandığım için tam olarak çevirisini yapamıyorum.Win XP uyumluluk modu ve yönetici hakları vererek driverı kuracaksın.

Uyumluluk verdiğin ekranda,en altta bu prıgramın yönetici olarak çalışmasına izin ver gibi ya da ona benzer bir kutucuk olması lazım,ingilizce kullandığım için tam olarak çevirisini yapamıyorum.Win XP uyumluluk modu ve yönetici hakları vererek driverı kuracaksın.

Tamam. Bu programı yönetici olarak çalıştır kutusunu işaretledim uygula dedim tamam dedim ama yeniden kurulmadı :allaalla6vr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt