Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

daemon-tools-pro-4-36-0309 seri numarası lazım acil yardım arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar, ben Mozilla kullanıyorum.

Yukarda "Yenile" sekmesi kayboldu. Nasıl geri getirebiliriz :(

Ya arkadaşlar, İnternet/adres çubuğumda kayboldu

İNTERNET EXPLORER İÇİN BUNLARI YAPICAKSIN

Windows XP'ye yalnızca Internet Explorer 6 tarayıcı bileşenini yeniden yüklemek için aşağıdaki kayıt defteri anahtarını kullan:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}

Windows XP'ye yalnızca Outlook Express'i yeniden yüklemek için aşağıdaki kayıt defteri anahtarını kullan:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}

Değer verisini 1'den 0'a değiştirin ve sonra Tamam'ı tıklatın.

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın ve sonra Internet Explorer 6'yı yükleyin.

Windows XP güncelleştirmelerini yeniden yüklemek için, aşağıdaki Microsoft SİTESİNE GİR

Microsoft Windows Update

MOZİLLA FİREFOX İÇİN DE:

GÖRÜNÜM - ARAÇ ÇUBUKLARI - GEZİNTİ ARAÇ ÇUBUĞUNU İŞARETLEMEN GEREKİYOR

Ya arkadaşlar, İnternet/adres çubuğumda kayboldu

İNTERNET EXPLORER İÇİN BUNLARI YAPICAKSIN

Windows XP'ye yalnızca Internet Explorer 6 tarayıcı bileşenini yeniden yüklemek için aşağıdaki kayıt defteri anahtarını kullan:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}

Windows XP'ye yalnızca Outlook Express'i yeniden yüklemek için aşağıdaki kayıt defteri anahtarını kullan:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}

Değer verisini 1'den 0'a değiştirin ve sonra Tamam'ı tıklatın.

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın ve sonra Internet Explorer 6'yı yükleyin.

Windows XP güncelleştirmelerini yeniden yüklemek için, aşağıdaki Microsoft SİTESİNE GİR

Microsoft Windows Update

MOZİLLA FİREFOX İÇİN DE:

GÖRÜNÜM - ARAÇ ÇUBUKLARI - GEZİNTİ ARAÇ ÇUBUĞUNU İŞARETLEMEN GEREKİYOR

sorunun çözülürse haber verirsen iyi olur

ADSL tarifemin şu anda ne olduğunu online olarak öğrenme şansım var mı?

Merhaba.Annemin kredi borcunu kapatmam için nasıl bir yol izlemeliyim?Her ay geriden geldiğimiz için faize biniyor.Her ay minimum ücret ödüyoruz.Defterdarlıktan özürlü maaşı için başvurdum.Kabul edilirse elime toplu para geçecek.O parayla borcu kapatmak istiyorum.Kalan taksit tutarların hepsi vs.Amasya'da Cardfinans yok.Olsaydı sorardım.

Aha ayvayı yedin :D Hizmet numarasında Babanemin kızlık soyadını sordular bana ara TTNET'i iste :D

Oyun indirebileceğim düzgün bir site varmı?

Fm 2008 i indircem ama düzgün bir site bulamadım...

adsznuk.jpg

İnternete girebiliyor olmama rağmen msn'de bu hatayı almam normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt