Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Recep bey youtube'a giriyormus kendi demisti, soylesin de biz de bilelim de mi :o

arkadaşlar opera;;chrome;mozilla farketmiyor sayfaları dolaşırken tıkladığım her linkte yeni sayfa alıcılıyor bunu nasıl önleyebilirim.

arkadaşlar opera;;chrome;mozilla farketmiyor sayfaları dolaşırken tıkladığım her linkte yeni sayfa alıcılıyor bunu nasıl önleyebilirim.

Araçlar>Seçenekler>Sekmeler'den ayarlayabilirsiniz.

DNS değiştirmeyi soruyorsan arkadaşım, ağ bağlantılarıma gireceksin

dns-degistirme+vista.jpg

resimdeki mavi olan yere 2 kere tıklayacaksın sonra
youtube.jpg

karşına burası çıkacak o rakamları yazma sen benim verdiklerimi yaz gayet hızlı ve iyi,

156.154.70.22

156.154.71.22

:tiphat:

Birden fazla kişiyle aynı modemden bağlanıyoruz. Yani ortak ağ kullanıyoruz. Acaba bi sorun olur mu? Birde bugün windows 7 yükledim. Ağ bağlantılarını bulamadım. Kusura bakmayın :)

Birden fazla kişiyle aynı modemden bağlanıyoruz. Yani ortak ağ kullanıyoruz. Acaba bi sorun olur mu? Birde bugün windows 7 yükledim. Ağ bağlantılarını bulamadım. Kusura bakmayın :)

Win7 kullanıyorum bende anlatayım. sağ alt köşede ses işaretinin yanında kare monitör resmi gibi birşey var ona basın ağ ve paylaşım klasörünü açın diyin. Açılan pencerede yerel ağ bağlantısı yazısını bulup ona tıklayın. Yine bir pencere açılacak, ordan da özellikler derseniz, benim koyduğum resimdeki gibi karşınıza çıkar. Sanmıyorum sorun çıkacağını. Sorun çıkarsa otomatik İP al derseniz.

şimdi wnish diye bi program indirdim kurdum oldu arkadaşlar. herşey için teşekkürler. sadece bir kaç tane xx siteyi çözemedi :D

Denedim wnisher da işe yaramadı :D hay ben böyle bi işi

Beyler, biraz önce firefox 3.6.3 ü kurdum. Yalnız bir milyon tane eklenti var. Bunların hepsinimi kurmak gerekiyor. Firefox dan anlayan biri yardımcı olursa sevinirim.

Beyler, biraz önce firefox 3.6.3 ü kurdum. Yalnız bir milyon tane eklenti var. Bunların hepsinimi kurmak gerekiyor. Firefox dan anlayan biri yardımcı olursa sevinirim.

Eklenti kurmak gerekli değil, işine yarayanları kurabilirsin hocam. ;)

Ttnet sınırsız tarifeye nasıl geçebilirim?

Az önce telefonla netimi 8 mb sınırsız yaptım. Şu andan itibaren geçerli oluyor mu bu? Yani bu ay sınırsız olarak mı kullanacağım? Bileniniz var mı?

ADSL programın Air Ties'dan bakıyorum fakat üst sınır hala 4 mb.:SS: O biraz düşündürüyor beni.

Aradıktan 8-12 saat içinde yeni tarifene geçiyorsun ama, ilk faturan çift fatura olarak geliyor. Yani 70-100 lira arası bir fiyat gelir süpriz olmasın.

Aradıktan 8-12 saat içinde yeni tarifene geçiyorsun ama, ilk faturan çift fatura olarak geliyor. Yani 70-100 lira arası bir fiyat gelir süpriz olmasın.

Bana şöyle söylendi, daha doğrusu babama, bu ay için eski tarifeye göre gelir, yani bu 12 günde kullandığım miktar 4 gb'ı geçmediği için 29 lira gelir, sonra ki ay o aradaki fark yani 49-29 liralık fark sonraki ayın faturasına yüklenir demişler. Yani bu ay değil de sonraki ay iyi yüklenebilir.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt