- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.337
- 5.998
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı
Recep bey youtube'a giriyormus kendi demisti, soylesin de biz de bilelim de mi
Recep bey youtube'a giriyormus kendi demisti, soylesin de biz de bilelim de mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep bey youtube'a giriyormus kendi demisti, soylesin de biz de bilelim de mi![]()
arkadaşlar opera;;chrome;mozilla farketmiyor sayfaları dolaşırken tıkladığım her linkte yeni sayfa alıcılıyor bunu nasıl önleyebilirim.
DNS değiştirmeyi soruyorsan arkadaşım, ağ bağlantılarıma gireceksin
![]()
resimdeki mavi olan yere 2 kere tıklayacaksın sonra![]()
karşına burası çıkacak o rakamları yazma sen benim verdiklerimi yaz gayet hızlı ve iyi,
156.154.70.22
156.154.71.22
:tiphat:
Birden fazla kişiyle aynı modemden bağlanıyoruz. Yani ortak ağ kullanıyoruz. Acaba bi sorun olur mu? Birde bugün windows 7 yükledim. Ağ bağlantılarını bulamadım. Kusura bakmayın![]()
Beyler, biraz önce firefox 3.6.3 ü kurdum. Yalnız bir milyon tane eklenti var. Bunların hepsinimi kurmak gerekiyor. Firefox dan anlayan biri yardımcı olursa sevinirim.
Ttnet sınırsız tarifeye nasıl geçebilirim?
Müşteri hizmetlerini ara, geçirirler hemen.
İnternet üzerinden de bir yolu var diye biliyorum ama bulamadım.
Az önce telefonla netimi 8 mb sınırsız yaptım. Şu andan itibaren geçerli oluyor mu bu? Yani bu ay sınırsız olarak mı kullanacağım? Bileniniz var mı?
Sınırsız'a geçtiğin andan itibaren aylık paketin başlıyor galiba Sertaç.
ADSL programın Air Ties'dan bakıyorum fakat üst sınır hala 4 mb.:SS: O biraz düşündürüyor beni.
ADSL programın Air Ties'dan bakıyorum fakat üst sınır hala 4 mb.:SS: O biraz düşündürüyor beni.
Aradıktan 8-12 saat içinde yeni tarifene geçiyorsun ama, ilk faturan çift fatura olarak geliyor. Yani 70-100 lira arası bir fiyat gelir süpriz olmasın.