Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TTnet kablosuz internet aldım, modemi kurdum, yapılandırdım, şifrelemeleri de yaptım. Sağ altta kablosuz ağları gösteren simgeye sağ tıklıyorum çıkan listede benim ağ da var. Güvenliği etkinleştirilmiş ağ diyor. Buraya kadar her şey tamam, olması gerektiği gibi. Ama benim pcde benden başkası internete bağlanmasın istiyorum yani bilgisayarım otomatik olarak bağlanmasın istiyorum, şu anda otomatik olarak bağlanmıyor aslında ama bağlan deyince şifre de sormuyor direkt bağlanıyor ama ben şifre sorsun istiyorum, bütün ayarları yaptığımı düşünüyorum, otomatik tanıma dedim her yerde gerekli ayarları yaptım ama neden böyle oluyo anlamadım. Var mı yardımcı olabilecek bir renkdaşım? Kısaca kurmuş olduğum ağa bağlanırken şifre sorsun istiyorum, şu anda bağlan deyince çat diye bağlanıyor şifre sormadan. Modemim TP-LINK, işletim sistemi vista...
İlk seferde şifre sorduysa sende yazdıysan kayıt etmiştir PC'in
Başka bilgisayarlara şifre sorar"Güvenliği etkinleştirilmiş ağ" yazıyorsa sorun yok.
Eyvallah Onur saolasın... Ama onu değiştirmenin bir yolu yok mu, yani ben şifreyi tanısın istemiyorum, her girdiğimde tekrar sorsun...![]()
O zaman şöyle yap
Ağ ve Paylaşım Merkezi ->> Kablosuz ağları yöneti (soldaki bölmede) seç
Seçince kayıtlı ağ listesi gelir.Oradan kendi ağına sağ tıkla "Ağı kaldır" de.
----
Ağa bağlarken şifre sorar.Ama şifreyi yazarken otomatik bağlan seçilidir.Onu kaldır sorun kalkar.
Bu youtube meselesini çözemiyorum bir türlü. 4.2.2.1-4.2.2.5 vs gibi dns ayarlarını yemiyor artık. Yok mu kökten çözüm önerecek birisi?
IDMAN
İnternet Download Manager indir
İphone 3GS 16 GB telefonum var. Avea ( GS Mobile ) hat kullanıyorum. Nedendir bilmiyorum sürekli kendiliğinden 3G ücreti ödüyorum. İnterneti kullanıyorum gibi gösteriyor. Bir gece yattım sabah kalktığımda 1,5 TL ödemişim gece boyunca![]()
Sorun nedir bilen var mıAvea'dan mı kaynaklıdır yoksa telefondan falan mı ?
Avea benden de sürekli para kesiyor, hemde hep sabah uyandığımda kullanım ücreti fln diye haftada 2-3 kere 75 krş, 1 tl fln. Aradım müşteri hizmetlerini cevap alamayacağımı bildiğim halde, beni utandırmadılar, işte bilmediğiniz bir yere üye olmuşsunuzdur fln saçma sapan şeyler söylediler uğraşmadım bende. Hala haftada en az 75krş param gidiyo ama üyeliğim fln yok bi yere.![]()