Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Beyler bende Youtube açılmıyor.DNS'yi değiştirmiştim ama artık açılmıyor.Bilmediğim bir olay mı Youtube ile ilgili?

Arkadaşlar oyundaki futbol topunu değiştirecem yalnız bi sorun var ilgili yazılımı değiştirmem için gidiş yolu lazım. FM 2008 de buldum ama cmfmfan mıdır nedir üyelik almıyor eski üyeliğimde olmuyor. Biriniz bana cmfmfan üyeliğini yollayabilir mi ya da FM 08 | Top Yaması | - CmFmFan - Football Manager 2010 , Championship Manager 2010 linkinden futbol toplarını indirip yollayabilir mi

Bu youtube meselesini çözemiyorum bir türlü. 4.2.2.1-4.2.2.5 vs gibi dns ayarlarını yemiyor artık. Yok mu kökten çözüm önerecek birisi?

TTnet kablosuz internet aldım, modemi kurdum, yapılandırdım, şifrelemeleri de yaptım. Sağ altta kablosuz ağları gösteren simgeye sağ tıklıyorum çıkan listede benim ağ da var. Güvenliği etkinleştirilmiş ağ diyor. Buraya kadar her şey tamam, olması gerektiği gibi. Ama benim pcde benden başkası internete bağlanmasın istiyorum yani bilgisayarım otomatik olarak bağlanmasın istiyorum, şu anda otomatik olarak bağlanmıyor aslında ama bağlan deyince şifre de sormuyor direkt bağlanıyor ama ben şifre sorsun istiyorum, bütün ayarları yaptığımı düşünüyorum, otomatik tanıma dedim her yerde gerekli ayarları yaptım ama neden böyle oluyo anlamadım. Var mı yardımcı olabilecek bir renkdaşım? Kısaca kurmuş olduğum ağa bağlanırken şifre sorsun istiyorum, şu anda bağlan deyince çat diye bağlanıyor şifre sormadan. Modemim TP-LINK, işletim sistemi vista...

TTnet kablosuz internet aldım, modemi kurdum, yapılandırdım, şifrelemeleri de yaptım. Sağ altta kablosuz ağları gösteren simgeye sağ tıklıyorum çıkan listede benim ağ da var. Güvenliği etkinleştirilmiş ağ diyor. Buraya kadar her şey tamam, olması gerektiği gibi. Ama benim pcde benden başkası internete bağlanmasın istiyorum yani bilgisayarım otomatik olarak bağlanmasın istiyorum, şu anda otomatik olarak bağlanmıyor aslında ama bağlan deyince şifre de sormuyor direkt bağlanıyor ama ben şifre sorsun istiyorum, bütün ayarları yaptığımı düşünüyorum, otomatik tanıma dedim her yerde gerekli ayarları yaptım ama neden böyle oluyo anlamadım. Var mı yardımcı olabilecek bir renkdaşım? Kısaca kurmuş olduğum ağa bağlanırken şifre sorsun istiyorum, şu anda bağlan deyince çat diye bağlanıyor şifre sormadan. Modemim TP-LINK, işletim sistemi vista...

İlk seferde şifre sorduysa sende yazdıysan kayıt etmiştir PC'in

Başka bilgisayarlara şifre sorar ;) "Güvenliği etkinleştirilmiş ağ" yazıyorsa sorun yok.

İlk seferde şifre sorduysa sende yazdıysan kayıt etmiştir PC'in

Başka bilgisayarlara şifre sorar ;) "Güvenliği etkinleştirilmiş ağ" yazıyorsa sorun yok.

Eyvallah Onur saolasın... Ama onu değiştirmenin bir yolu yok mu, yani ben şifreyi tanısın istemiyorum, her girdiğimde tekrar sorsun... :)

Eyvallah Onur saolasın... Ama onu değiştirmenin bir yolu yok mu, yani ben şifreyi tanısın istemiyorum, her girdiğimde tekrar sorsun... :)

O zaman şöyle yap

Ağ ve Paylaşım Merkezi ->> Kablosuz ağları yöneti (soldaki bölmede) seç

Seçince kayıtlı ağ listesi gelir.Oradan kendi ağına sağ tıkla "Ağı kaldır" de.

----

Ağa bağlarken şifre sorar.Ama şifreyi yazarken otomatik bağlan seçilidir.Onu kaldır sorun kalkar.

O zaman şöyle yap

Ağ ve Paylaşım Merkezi ->> Kablosuz ağları yöneti (soldaki bölmede) seç

Seçince kayıtlı ağ listesi gelir.Oradan kendi ağına sağ tıkla "Ağı kaldır" de.

----

Ağa bağlarken şifre sorar.Ama şifreyi yazarken otomatik bağlan seçilidir.Onu kaldır sorun kalkar.

Çok teşekkür ederim Onur... Sorun çözüldü... Eyvallah...

Merhaba ben mp3 çalar alacaktım ve aldım.Mesela 10 şarkı atıyorum.Hepsi çalıyor.1 tane daha şarkı atayım diyorum.O çalmazsa diğerleride çalmıyor.Artık uğraşmaktan sıkıldım.Yazılım felanmı yüklemek lazım.İlk kez aldığım için bilmiyorum.Yani bütün şarkıları rahatça dinlemek istiyorum.Hep çalmama sorunu çıkıyor.Aldığıma pişman oldum.Markası powerway.

Renktaşlar, fm 2010 indirdim, yükledim. oyunu başlatmak için kısayola çift tıkladığımda kum saati çıkıyor ve bişey olmuyor. sonra tekrar bastığımda 'fm 2010 is already running' diye bir mesaj alıyorum. laptop'ta oynamaya çalıştığım için bu sorun çıkıyor galiba. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim..

Dostlar forum Vb formatına geçtikten sonra uzun başlıkların tamamı görünmüyor bende. Var mıdır bunun çözümü?

Görev yöneticisinden fm10.exe olan dosyayı kapat öyle dene birde, bilgisayarına restart atıp dene bazen böyle sorun olabiliyor.

Facebook'ta paylaştığım videolarda resim çıkmıyor. Önceden çıkıyordu ama artık çıkmıyor. Bunun sebebini veya çözümünü bilen varmı?

sdfsdl.jpg

gibi..

Youtube'daki bir video'nun çalan müziğini indirmek için bir program söyleyebilirmisiniz?Free Youtube var ama sorun yapıyor.Çok fonksiyonlu olursa iyi olur.

IDMAN

İnternet Download Manager indir

Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

İphone 3GS 16 GB telefonum var. Avea ( GS Mobile ) hat kullanıyorum. Nedendir bilmiyorum sürekli kendiliğinden 3G ücreti ödüyorum. İnterneti kullanıyorum gibi gösteriyor. Bir gece yattım sabah kalktığımda 1,5 TL ödemişim gece boyunca :D

Sorun nedir bilen var mı :) Avea'dan mı kaynaklıdır yoksa telefondan falan mı ?

İphone 3GS 16 GB telefonum var. Avea ( GS Mobile ) hat kullanıyorum. Nedendir bilmiyorum sürekli kendiliğinden 3G ücreti ödüyorum. İnterneti kullanıyorum gibi gösteriyor. Bir gece yattım sabah kalktığımda 1,5 TL ödemişim gece boyunca :D

Sorun nedir bilen var mı :) Avea'dan mı kaynaklıdır yoksa telefondan falan mı ?

Avea benden de sürekli para kesiyor, hemde hep sabah uyandığımda kullanım ücreti fln diye haftada 2-3 kere 75 krş, 1 tl fln. Aradım müşteri hizmetlerini cevap alamayacağımı bildiğim halde, beni utandırmadılar, işte bilmediğiniz bir yere üye olmuşsunuzdur fln saçma sapan şeyler söylediler uğraşmadım bende. Hala haftada en az 75krş param gidiyo ama üyeliğim fln yok bi yere. :)

Avea benden de sürekli para kesiyor, hemde hep sabah uyandığımda kullanım ücreti fln diye haftada 2-3 kere 75 krş, 1 tl fln. Aradım müşteri hizmetlerini cevap alamayacağımı bildiğim halde, beni utandırmadılar, işte bilmediğiniz bir yere üye olmuşsunuzdur fln saçma sapan şeyler söylediler uğraşmadım bende. Hala haftada en az 75krş param gidiyo ama üyeliğim fln yok bi yere. :)

Benim 1 günde bile daha fazla gidiyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt