Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

Benim 1 günde bile daha fazla gidiyor. :)

Arayıp sormanda fayda var, bana geçiştirici çözümler söylediler işte üyeliğiniz vardır bilmem ne diye. Belki sana daha detaylı anlatacak bir temsilci çıkar. :)

Arayıp sormanda fayda var, bana geçiştirici çözümler söylediler işte üyeliğiniz vardır bilmem ne diye. Belki sana daha detaylı anlatacak bir temsilci çıkar. :)

Hücresel Veri Kaynağı bölümüne yazdığımız İnternet yazısını silin dedi. İnterneti kullanmak istediğiniz zaman yazıp girersiniz dedi. Onlarında bir bilgisi yok :)

Merhabalar beyler size bi sorum olacak.Word'e hic bir sey yazamiyorum.this selection is locked diyor ne yapmam lazim acil de isim var bi kac gundur boyle

Merhabalar beyler size bi sorum olacak.Word'e hic bir sey yazamiyorum.this selection is locked diyor ne yapmam lazim acil de isim var bi kac gundur boyle

Kopya korumadır belki..:D Hatta kesin öyledir..Sen iyisi sil yeniden kur..Kötü amaçlı yazılımları temizleme aracını da kaldır güncelleştirmelerden..

Leptop'um nanayı yedi :o

Açıyorum hiç birşey gelmiyor,sadece siyah ekran.

Ya dosya sıkıştırmaktan anlayan var mı ? :o

At winrar a sıkışsın :D

Arkadaslar bir sorum olacak.

Turkiye'ye geldim ancak Youtube'a erisemiyorum yasaklamadan dolayı.Kuzenim DNS,hosts dosyasi gibi bir takim ayarlardan bahsetti ama cok detayli konusamadik.Bunu nasil yapabilirim anlatabilir misiniz?

- Başlat 'tan Çalıştır'a tıklayın

- Şu satırı aynen yazınız;

- C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts

- Ardından Enter 'a basınız.

- "Birlikte Aç" penceresi çıkacak.

- Pencereden "Not Defterini" seçin

- Açılan, Not Defteri penceresinin

- En Altına şu satırları yazın.

208.117.236.70 youtube.com

208.117.236.70 YouTube - Broadcast Yourself.
Bunu yapmıştım eskiden hala giriyorum. Sende dene istersen.

Arkadaslar bir sorum olacak.

Turkiye'ye geldim ancak Youtube'a erisemiyorum yasaklamadan dolayı.Kuzenim DNS,hosts dosyasi gibi bir takim ayarlardan bahsetti ama cok detayli konusamadik.Bunu nasil yapabilirim anlatabilir misiniz?

https://www.navige.com/ şu siteyi kullan.Ben bu siteyi kullanıyorum çokta rahatım.Anlatımı var.

Arkadaşlar word ile ilgili bir sorunum var. Word 2003 kullanıyorum.

Şimdi, tezim bitti ancak sayfa numaralandırmasında problem yaşıyorum. Giriş bölümüne kadar olan kısım romen rakkamı ile olucak ve giriş kısmından sonrası 1 den başlayıp devam edicek. Ana bölümde sayfa numaraları sağ üst köşede olacak ancak her ana başlığın olduğu sayfada sayfa numarası alt ortada olacak ve bunu yapmayı bir türlü başaramadım. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Bir sorum var renktaşlar.

Şimdi ben GSTV'yi media playerdan izliyorum. Normal üyeliğimle. Şimdi bu MMS adresinden mi izlemiş oluyorum ? eğer böylese izlediğim url nedir nasıl bulurum ?

Biraz karışık soru oldu farkındayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt