Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

2.jpg

Resimdeki sarı renkli kablo girişi anakart üstünde USB1-USB2 adlı 2 tane girişten birine takılı olması lazım, değilse sorun ondan kaynaklanıyordur.

gece 4te ablamı uyandırmanın alemi yok :D ama yarın mutlaka bakacağım sağolasın

Benim bilgisaraya da virüs girmiş :( Google'da aratıyorum bazı şeyleri sonra o siteye girereceği yerde gidip başka sitelere giriyor arasıra :sad007: Tekrarlıyor bazen 2-3 defa fakat en sonunda girmek istediğim siteye girebiliyorum. Yok mudur çözümü :confused:

Benim bilgisaraya da virüs girmiş :( Google'da aratıyorum bazı şeyleri sonra o siteye girereceği yerde gidip başka sitelere giriyor arasıra :sad007: Tekrarlıyor bazen 2-3 defa fakat en sonunda girmek istediğim siteye girebiliyorum. Yok mudur çözümü :confused:

format at en temöiz veya kasperksyi indir tarat

format at en temöiz veya kasperksyi indir tarat

Format atamam bu laptopa.. Buna vista yükleniyor, xp yüklenmiyor bir arkadaşım İstanbul'da iken yüklemişti xp bir cd ile. Sonra bilgilerin hepsi gider format atamam hem o cd'de yok bende :(

Format atamam bu laptopa.. Buna vista yükleniyor, xp yüklenmiyor bir arkadaşım İstanbul'da iken yüklemişti xp bir cd ile. Sonra bilgilerin hepsi gider format atamam hem o cd'de yok bende :(

https://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html şu adresten internet securityi indir 60 günlük ama senin işini görür tek tapman gereken taratmak baya uzun sürer ama bekleyeceksin artık :D

arkadaşlar muzik.net diye bir sitede müzik dinlerken birden üyelik felan istedi haftalık 5 mliyonmuş ziyaretçi olarak bağlananlada bağlantı kuruyorlarmı acaba telik hakları alınmış parçaların ücretli dinletiyorlarmış bilgisi olan varmı o siteyle ilgili acaba ?

Gençler aynı anda 4 part falan indirmek için program öneriniz var mı ?

JDownloader'ı dene. İşe yarayabilir. :D

3d max 2010 64 bit crack ?

3d max 2010 64 bit kullanan varmı arkadaşlar ? crack dalgasını beceremedim :D

Cevap: 3d max 2010 64 bit crack ?

crack işi halledilmişyir tamam ama türkçe yamasını bulamadım pehhhhh

Google Chrome arama yapamıyorum

Google chrome üstdeki arama satırında arama yaptığımda, neden questbrowser.com da arıyor anlamadım. Google da mı bir sorun var, bende mi acaba?

Bu arada internet explorer da da aynısı oluyor... Google 'ın sitesine girip arama yaptığımda normal çalışıyor.

Cevap: Google Chrome arama yapamıyorum

sorun sadece bende galiba yardım edebilecek kimse yokmu

Cevap: Google Chrome arama yapamıyorum

Sağ üstte tamir anahtarı işaretini tıklayıp seçeneklere baktın mı ? Orda arama programı seçme şansın var. Ayrıca, questbrowser.com ile her zamank, gibi arama yaptığında yeni gelen pencerede üstte yazar değiştirmen için. Yazmıyorsa ilk söylediğimi yapabilirsin. Ordan Google'ı seçersin. Ya da ne istiyorsan.

dün 110 kbs ile inen dosyalar bugün 20 kbsyi zor buluyor sorun bendemi yoksa genel olarak net mi ağır bugün herkeste?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt