Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

dün 110 kbs ile inen dosyalar bugün 20 kbsyi zor buluyor sorun bendemi yoksa genel olarak net mi ağır bugün herkeste?

Bende 2 gündür var o sorun.Fifa'yı çekiyordum 300 kb ile.2 gün net gitti.Geldikten sonra 40 kb'ı zor buluyordum indirirken.:oHız testinde 3.3 mb çıkan bağlantım şimdi 550 kb görünüyor.

Genel bir sorun o zaman. Ben şu anda 20 kb ile indiriyorum.

Bende iki tane rar dosyası var part 1 ve 2 şeklinde

Ama netten indirdiğimde sonunda mesela part1.sjahıuadh benzeri şeklinde uzantı var.Onu siliyorum ya da yeniden isimlendiriyorum bu seferde dosyalar bozuluyor.

Nasıl çözebilirim :D ?

Bende iki tane rar dosyası var part 1 ve 2 şeklinde

Ama netten indirdiğimde sonunda mesela part1.sjahıuadh benzeri şeklinde uzantı var.Onu siliyorum ya da yeniden isimlendiriyorum bu seferde dosyalar bozuluyor.

Nasıl çözebilirim :D ?

Silmeden sonuna ".rar" ekle, olur belki.

net halen kağnı gibi yavaş etmediğim küfür kalmadı resmen 5 kbsyi gördüm bugün.

Daha demin bir dosyayı 800 kbs ile indirdim, bende sorun yok. Belki dosyayı indirdiğin sunucuda problem olabilir.

Arkadaşlar bir sorum olacak . Şimdi pcde deepfreeze kurulu ama sadece c'yi koruyor ,torrentle de d'ye pes indiriyorum ve orasının deep freezle ilgisi yok şimdi torrent c'de kurulu olduğundan ben pcyi kapatıp açtığımda bu %60lık kısım torrentte tekrardan gözükür mü yani indirme devam eder mi ? Dosyayı indirme tamamlanmasa da yarım olarak D'de görürüm onu sormuyorum benim merak ettiğim torrent bu dosyayı hatırlar mı ?

Arkadaşlar bir sorum olacak . Şimdi pcde deepfreeze kurulu ama sadece c'yi koruyor ,torrentle de d'ye pes indiriyorum ve orasının deep freezle ilgisi yok şimdi torrent c'de kurulu olduğundan ben pcyi kapatıp açtığımda bu %60lık kısım torrentte tekrardan gözükür mü yani indirme devam eder mi ? Dosyayı indirme tamamlanmasa da yarım olarak D'de görürüm onu sormuyorum benim merak ettiğim torrent bu dosyayı hatırlar mı ?

Torrenti hangi programla indiriyorsun? İndirme yöneticilerinde kaldığı yerden devam etmesi gerekir yüklemenin.

Torrenti D'ye kursaydın 3GB boşa gitmezdi. Yada Torrent'in kaydetme yerini D olarak seçersen yine sorun olmaz.

Torrenti D'ye kursaydın 3GB boşa gitmezdi. Yada Torrent'in kaydetme yerini D olarak seçersen yine sorun olmaz.

Zaten D'ye kaydediliyor işte pcyi kapatıp açtım 4 gün açık kalmıştı arttık kapatayım dedim :) dosyayı görmedi yarım haliyle d 'de vardı ama torrente yeniden attığımda onu görmedi baştan başlattı bende sildim :D

Cevap: Google Chrome arama yapamıyorum

nerden yüklendi bilmiyorum ama bilgisayara yükleenmiş bu program sildim çözdüm olayı...teşekkürler

Beyler ses sistemi almak istiyorum bütce 100 lira 5.1 ne önerirsiniz?

EDIFIER M1550 al 90 lira civarıydı. Marka dandik diyeceksen bilmediğin için diyebilirsin, Türkiye'ye daha yeni girdi bu firma, Dünya çapı Creative kadar kaliteli bir firma. Ses süper kısaca.

Ya da Creative A500 alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt