Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

Konuyu doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama derdimi söyleyeyim genede.:)

Ben bu sene ÖSS'ye hazırlanıyorum.3 yılım bu.Askerliği tecir ettirmem gerekiyor.Yaşıtlarım tecil ettirdi.Ve Açıköğretime de kayıt olacağım.(Sigorta için ).Ve askerliğimi henüz tecil ettirmedim.

1-) Açıköğretime kayıt olursam ÖSS puanımda düşme olur mu ?

2-) Açıköğretime kayıt olursam,askeri şubeye gidip askerliği tecil ettirmem gerekir mi yoksa açıköğretim tecil ettirir mi ?

Ben bu sene ÖSS'ye hazırlanıyorum.3 yılım bu.Askerliği tecir ettirmem gerekiyor.Yaşıtlarım tecil ettirdi.Ve Açıköğretime de kayıt olacağım.(Sigorta için ).Ve askerliğimi henüz tecil ettirmedim.

2-) Açıköğretime kayıt olursam,askeri şubeye gidip askerliği tecil ettirmem gerekir mi yoksa açıköğretim tecil ettirir mi ?

Konunun yeri yanlış olmuş. :)

2. soruna cevap vereiym; açıköğretime kayıt olduğunda, kısaca öğrenci olduğunda askeri şubeye gitmene gerek yok. Okul otomatik kendi halleder. Daha doğrusu, askeri şube sana ulaşmaya çalışır öğrenci olduğunu görünce okula yönelir.

Açıköğretim benden kayıt sırasında askerlik belgesi falan istemez yani,çünkü sıram geldi benim.=)

Yoklama kaçağı isen, kayıt sırasında sorun çıkabilir. Veya kayıt olana kadar sokağa pek çıkma. Kimlik kontrolü fln gördükleri yerde alırlar. :D

Yoklama kaçağı isen, kayıt sırasında sorun çıkabilir. Veya kayıt olana kadar sokağa pek çıkma. Kimlik kontrolü fln gördükleri yerde alırlar. :D

Tecil hakkı,Ekim'in sonuna kadar son diye biliyorum.O zamana kadar açıköğretime kayıt olmuş olurum heralde.Yani olurum dimi ? :)

Tecil hakkı,Ekim'in sonuna kadar son diye biliyorum.O zamana kadar açıköğretime kayıt olmuş olurum heralde.Yani olurum dimi ? :)

Açıköğretimi hiç bilmiyorum ama, bizim okulun fln ek kontenjanları bu hafta içi başlıyor. Sanırım sizinde öyledir.

Renktaşlar başka cevap verebilecek olanlar var mı?

Beyler daha önceden hiç böyle partlarla oyun yüklememiştim.Şimdi oyunu yükledim nasıl kuracam birisi yardım edebilir mi?

Andrey-Arshavin.jpg

Şu resmin avatar olarak olabilecek en büyük boyutunda, bu işten anlayan biri hazırlarsa çok memnun olurum beyler. :)

Daha önceden tecil ettirdin mi?

arkadaşlar acil yardım benim minibook bozuldu ben bugün okuldayken annem kardeşime bilgisayar açmış kardeşim 2 yaşında kardeşim bir düğmeye basmış sanırım ekran yan döndü farenin ayarı bozuldu yana çekince yukarı falan gidiyor

Uploaded with ImageShack.us resim burda aynen böyle bilgisayarımın modeli asus ee pc

ctrl + alt + ok' i dene bir.

Olmadı masaüstünde fareye sağ tıkla grafik seçeneklerine oradan grafik ayarlarına gir. Açılan pencerede döndürme diye bir şey vardır o büyük ihtimalle normal değildir onu normal yap.

ctrl + alt + ok' i dene bir.

Olmadı masaüstünde fareye sağ tıkla grafik seçeneklerine oradan grafik ayarlarına gir. Açılan pencerede döndürme diye bir şey vardır o büyük ihtimalle normal değildir onu normal yap.

sağol deneyeceğim namık internet cafedeyim onun için cevap yazamayacağım

arkadaşlar acil yardım benim minibook bozuldu ben bugün okuldayken annem kardeşime bilgisayar açmış kardeşim 2 yaşında kardeşim bir düğmeye basmış sanırım ekran yan döndü farenin ayarı bozuldu yana çekince yukarı falan gidiyor

Uploaded with ImageShack.us resim burda aynen böyle bilgisayarımın modeli asus ee pc

Sistem geri yüklemeyi kullan bende de oluyordu geri yüklemeyle düzelttim. ;)

Alt+Yön tuşlarıyla falan oluyordu o. Benim bilgisayarda olmuyor ama. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt