Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Beyler, son sürüm MSN Live var bilgisayarda fakat arkadaşlarla Msn'den herhangi bir oyunu oynayamıyorum.Daha dün oynamıştım fakat bugün oyunu açarken Bağlanıyor.. diyip kalıyor.Acaba nedeni nedir, çözümü var mıdır?

bir sorum olacak ... nba live 2008 oyunu oynamaya basliyorum .. ama 5-10 dk gectikden sonra ... pc kendinden kapaniyor .. sorun ne olabilir?

Masaüstü bilgisayarımdan internete girebiliyorum ama dizüstü bilgisayarımdan giremiyorum. İnternete bağlanabiliyor ama ağı tanımlayamıyor :(

Ne yapmam lazım ?

Sony kamaramın picture package programını kurduktan sonra bu uyarı veriyor bir türlü çözemedim :o netten bütün macromedia flash player programlarını indirdim yükledim ama hala aynı :o

to run this application, you need to install macromedia flash player first

Masaüstü bilgisayarımdan internete girebiliyorum ama dizüstü bilgisayarımdan giremiyorum. İnternete bağlanabiliyor ama ağı tanımlayamıyor :(

Ne yapmam lazım ?

Sağ click ve sonrasında "Diagnose(Tamir et)" tuşuna basınca düzelmiyor mu?

Sony kamaramın picture package programını kurduktan sonra bu uyarı veriyor bir türlü çözemedim :o netten bütün macromedia flash player programlarını indirdim yükledim ama hala aynı :o

Bütün kurduklarını sil; Önce full sürüm macromedia flash player'i yükle daha sonra sony nin programını yükle .. hata raporunun dediğine göre sorun böyle yaparsan çözülecektir.

Bütün kurduklarını sil; Önce full sürüm macromedia flash player'i yükle daha sonra sony nin programını yükle .. hata raporunun dediğine göre sorun böyle yaparsan çözülecektir.

Ne kadar macromedia flash player varsa indirdim olmuyor :o

Gençlere yönelik üretilmiş bir pc olduğuna göre muhtemelen oynanabilir.

Arkadaşlar,yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ve şöyle bir model buldum. https://www.pckoloji.com/sirket-hab...-katacak-bir-bilgisayar-hp-compaq-dx2450.html Özellikleri filan burda yazılı.İyi midir kötü müdür?Crysis,Nfs Undercover,COD 5 gibi oyunları yüksek özelliklerde oynayabilir miyim bu pc ile?:063:

İnan, bu modelin birçok seçeneği var teknik özellikler konusunda.Sen düşündüğün pc nin teknik tüm özelliklerini yazabilirsen, yardımcı olurum.

İnan, bu modelin birçok seçeneği var teknik özellikler konusunda.Sen düşündüğün pc nin teknik tüm özelliklerini yazabilirsen, yardımcı olurum.

AMD Phenom x3 8600b üç çekirdekli işlemci
Orjinal Windows Vista Home Basic​
ATI Rodeon hd 4650 ekran kartı-512 mb​
500GB SATA sabitdisk ve 4gb ram​
Gazetede görmüştüm reklamını.Orda bu şekilde yazıyor.​

Bu konunun yeri tam olarak buramı bilmiyorum ama 8mbps ye geçtiğim günden bu yana (3 gün oldu) link ışığı öğleden sonra yanıp sönmeye başlıyo sabitlenmiyo ve sabah kadar gelmiyo bu sabah açtım gene vardı fakat her an gidebilir saat 12 yi geçti bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

TTNet'in yeni oyunu bu sanırım..

Arkadaşlar benim Laptop kaç gündür durduk yere kapanıyor.Nette araştırma yaptım,bu durumun fanla ilgili bir problemden kaynaklandığı söyleniyor genelde.Normal sitelere girdiğimde kapanma olmuyor fakat,özellikle film izlediğimde pıt kapanıyor pc,sinir krizi geçirmek üzereyim :(

Arkadaşlar benim Laptop kaç gündür durduk yere kapanıyor.Nette araştırma yaptım,bu durumun fanla ilgili bir problemden kaynaklandığı söyleniyor genelde.Normal sitelere girdiğimde kapanma olmuyor fakat,özellikle film izlediğimde pıt kapanıyor pc,sinir krizi geçirmek üzereyim :(

Aynı dert bendede var..Bilgisayarın aşırı tozlanmasından dolayı oluyor temizletirsen sorun hallolur ..

banada oluyo çok fazla. kucağına alıyosan yada yumusak bır zemın ustune koyuyosan ondan kaynaklanıyodur buyuk ıhtımal :)

Isınmadan dolayı iflas edebilir laptop.Fanlarında problem olabilir doğrudur. En yakın zamanda laptop altı için yapılan fanlardan almanı tavsiye ederim.fiyatları 20 ile 100 tl arasında değişiyor.Fan sayısına bağlı olarak.Sisteme laptopu koyunca, laptop kendi fanını kullanmıyor.Gerek kalmıyor çünkü :)

Tavsiye edebileceklerimden.3 fanlı cooler.USB girişli.Ayrıca fanlar sessiz :)

https://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=106859&productId=bs0591#tablnk

Ayrıca aletin Toshiba'yla, bu marka ısınmada sorun çıkarır.

HP nx serisi ise, şarj aletinde sorun çıkarabilir.

NFS Carbon 'u Vista 'da nasıl oynayacağız? Canım sıkıldı yükliyeyim dedim oyunun videosunu izledikten sonra oyundan atıyor beni:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt