Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Elektronik Yardım Başlığı

winrar'dan bir 8 GB'lik dosya çıkartmaya çalışıyorum "no files to extract" uyarısı alıyorum. oysa bütün dosyalar düzgün hepsi mevcut ? dosyaları indirirken 3 seferde indirdim, şimdi hepsini tek klasöre attım bazı dosyalar üzerine ovewrite yaptı neden anlamadım ama bütün rar dosyaları ve beyaz ikonlu rar dosyaları mevcut.. boyut'ta olması gerektiği gibi, winrar'ı açınca iso dosyasını görüyor ama çıkartmaya çalıştığımda "no files to extract"

bir yardımcı olun lutfen yhaa :( cıldırıcam.

Yeni işlemci alıcağım beyler İntel mi Amd mi karar veremedim bir yardımcı olurmusunuz?

Amd ucuz kalıtelı bır ıslemcı olumsuz yönü cabuk ısınması diyolar ben amd kullanıyorum cabuk ısındıgını gormedım ve herhangi bir şikayetım yok..

Amd ucuz kalıtelı bır ıslemcı olumsuz yönü cabuk ısınması diyolar ben amd kullanıyorum cabuk ısındıgını gormedım ve herhangi bir şikayetım yok..

Benim 2007 model İntel deli ısınıyor yalnız.Yeni ekran kartıylada uyumlu istiyorum.Neyse cevap için teşekkürler.

Renldaşlar benim sorunum afferdersiniz ama her ota buna

yok "dosya veya dizini bozuk ve okunamaz durumda..." diye ni uyARI alıyorum bunu çözümü nedir?

Yeni işlemci alıcağım beyler İntel mi Amd mi karar veremedim bir yardımcı olurmusunuz?

Bütçe sınırın yoksa İntel İ5 veya İ7 alabilirsin ki, İ7 gereksiz şu sıralar. Ama İ5 yerine Amd X4 BE versiyonlardan alırsın, anakart-ram-ekran kartı uyumu iyi ayarlarsan hem cebine para kalır, hemde %5-%10'dan fazla bir fark hissetmezsin hız-fps konularında.

Ayrıca AMD'nin son 2-3 yıldır ürettiği hiç bir işlemci ısınmıyor. İntel işlemcileri ise resmen yanıyor. İbre terse döndü son zamanlarda.

Beyler benim sorunum şu;Benim pc normalde herkeste olduğu gibi elektrikle çalışıyor.Herhangi bir ups felan kullanmıyorum fakat geçen gün elektrikler gitti binada lambaya baktım yanmıyordu ama pc çalışıyordu acaba anakartta bir sorunmu oldu?Değiştirmek gerekir mi?

Bütçe sınırın yoksa İntel İ5 veya İ7 alabilirsin ki, İ7 gereksiz şu sıralar. Ama İ5 yerine Amd X4 BE versiyonlardan alırsın, anakart-ram-ekran kartı uyumu iyi ayarlarsan hem cebine para kalır, hemde %5-%10'dan fazla bir fark hissetmezsin hız-fps konularında.

Ayrıca AMD'nin son 2-3 yıldır ürettiği hiç bir işlemci ısınmıyor. İntel işlemcileri ise resmen yanıyor. İbre terse döndü son zamanlarda.

100 lira bütçe varda artırılabilir.Önerin için teşekkürler.

gay bilgisayar cok yavas yhuaaa

Beyler benim sorunum şu;Benim pc normalde herkeste olduğu gibi elektrikle çalışıyor.Herhangi bir ups felan kullanmıyorum fakat geçen gün elektrikler gitti binada lambaya baktım yanmıyordu ama pc çalışıyordu acaba anakartta bir sorunmu oldu?Değiştirmek gerekir mi?

hocam elektrik kesintilerinde anakarta bişey olmaz ilk olarak power bozulur bilgisayar parçaları ya 5v ya 12v'da çalışıyor o sebepten dolayı korkma derim hem ne güzel daha elektriksiz çalışmış computerin hep hayalimdi elektriksiz masaüstü:D

1 TB'lık harddiskim telef oldu. Yere düştükten sonra çıt yok...

Tüm emeklerim boşa...

Kendimi şampiyonluğu son maçta kaçırmış fenerbahçe gibi hissediyorum...

Acayip sinirli ve üzüntülüyüm. Hiçbir transfer haberi şu an beni memnun edemez !

:( geçmiş olsun çok kötü verilerinin kaybolması yahu bende 500 gb vardı 1 senelik bütün bilgilerim gitmişti çok üzülmüştüm eğer veriler çok önemli ise veri kurtarma şirketleri var onlara başvurabilirsin eğer film falan ise üzülme bilgisayar görüyor mu hddyi

arkadaslar mac'im var, olay su

youtube videolari indirecek bir program lazim bana, bedava olan tabi.

var mi böyle birsey?

mp3 formatini istemiyorum, videolari istiyorum.

hocam jdownloader kullan linkleri kopyalıyorsun ayrıştırıyor misal youtube videolarında 720p 1080p flv mp4 hatta mp3 şeklinde bile ayrıştırıyor indirme programları içersinde tek geçerim JDownloader (Mac) - Download

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt