Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Elektronik Yardım Başlığı
gecmis olsun kemal
gecmis olsun kemal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende de şöyle saçma bi sorun var
netim yavaş diye görev yöneticisinde svchost.exe den en çok bellek görünrenin işlemini sonlandırıyorum net hızlanıyor
ama ses gidiyor
yani kalıcı bi çözüm bulamazmıyım:confused::confused:
Allah düşürmesin buraya kimseyi
bende de şöyle saçma bi sorun var
netim yavaş diye görev yöneticisinde svchost.exe den en çok bellek görünrenin işlemini sonlandırıyorum net hızlanıyor
ama ses gidiyor
yani kalıcı bi çözüm bulamazmıyım:confused::confused:
Format at yeğenim uğraşma.
Ne oldu semih
Amd ucuz kalıtelı bır ıslemcı olumsuz yönü cabuk ısınması diyolar ben amd kullanıyorum cabuk ısındıgını gormedım ve herhangi bir şikayetım yok..
Yeni işlemci alıcağım beyler İntel mi Amd mi karar veremedim bir yardımcı olurmusunuz?
Bütçe sınırın yoksa İntel İ5 veya İ7 alabilirsin ki, İ7 gereksiz şu sıralar. Ama İ5 yerine Amd X4 BE versiyonlardan alırsın, anakart-ram-ekran kartı uyumu iyi ayarlarsan hem cebine para kalır, hemde %5-%10'dan fazla bir fark hissetmezsin hız-fps konularında.
Ayrıca AMD'nin son 2-3 yıldır ürettiği hiç bir işlemci ısınmıyor. İntel işlemcileri ise resmen yanıyor. İbre terse döndü son zamanlarda.
Beyler benim sorunum şu;Benim pc normalde herkeste olduğu gibi elektrikle çalışıyor.Herhangi bir ups felan kullanmıyorum fakat geçen gün elektrikler gitti binada lambaya baktım yanmıyordu ama pc çalışıyordu acaba anakartta bir sorunmu oldu?Değiştirmek gerekir mi?
100 lira bütçe varda artırılabilir.Önerin için teşekkürler.
1 TB'lık harddiskim telef oldu. Yere düştükten sonra çıt yok...
Tüm emeklerim boşa...
Kendimi şampiyonluğu son maçta kaçırmış fenerbahçe gibi hissediyorum...
Acayip sinirli ve üzüntülüyüm. Hiçbir transfer haberi şu an beni memnun edemez !
arkadaslar mac'im var, olay su
youtube videolari indirecek bir program lazim bana, bedava olan tabi.
var mi böyle birsey?
mp3 formatini istemiyorum, videolari istiyorum.