Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Youtube'da video seyredemiyorum yahu. Hangi video'yu seyretmeye kalksam karşıma bu ekran çıkıyor. :o

Flash Player güncelledim ama olmadı.

DNS'leri:

4.2.2.4

4.2.2.5 yap tamam de yeterli bağlantıyı yeniden kapatıp açamana bile gerek yok;)

Emre Ateş internete giremiyor yardım istedi.Online görünüyor ama nete girmiyor dedi.:)

Youtube için :

208.67.222.222

208.67.220.220 :D

ikisini birden girerseniz yerel sitelere girişlerde sorun yaratabilir , demedi demeyin :D

Ben yeni kulaklık aldım ilk tatığımda ses geliyordu fakat şimdi gelmiyo ne yapmam lazım ?

Edit:Çözüldü

Pc de 10-15 tane virüs bulaşmış. System Volume klasöründe. Çatır çatır silebilecek önerdiğiniz virüs programı var mı ?

Çok zor durumdayım.. [PC]

Arkadaşlar çok zor durumdayım.

Öğlen bir oyun indirdim,masaüstüne kopyalarken inanılmaz yavaşladı PC,bende hemen temizlik programlarımla halletmeye çalıştım ama fayda etmedi.PC daha da yavaşlayınca bende yüklemeyi durdurup temizlik programlarımı durdurdum.

Sonra düzeldi.

Ama sonra CCleaner programım açıldıktan sonra hemen kapanmaya başladı,sonra bi baktım simge gitmiş.Bunun minik bir virüs olacağını düşünüp hemen Avira indirdim,yükleme ekranı geldi ama CCleanerdaki gibi kapandı.Sonra yükleme simgesi de gitti.

Ben artık virüs olduğundan emin oldum,C: ye bir baktım,dolu boyut artmış.

Sonra yeni antivirüs indirdim,tıkladım ama nafile.Çalışmadı bile.Sonra diğer temizlik programım açılmamaya başladı.

C:ye baktığımda yine boyut artmış.

Arkadaşlar ne yapabilirim?Noluyor? Bilen var mı?

Böyle giderse PC çökecek,Allah rızası için yardım edin.. :(

Cevap: Çok zor durumdayım.. [PC]

En temizi format Okan, onun dışında geçici çözümler olur ve kendine tam anlamıyla gelmez, bir an önce dosyalarını yedekler ve bas formatı derim.

Düşündüm ama silmiş virüs.. :(

Of ölücem arkadaşlar,gizli dosyaları göstere tıklıyorum,tıklar tıklamaz göstermeye dönüyor.. Off.. :( :(

@Deniz[abi/abla/hacı..hangisi uyarsa. :)]

Çok PC leşim var,4 PC çökertmşimdir.Babam bunu verirken,bunu bozarsan bişe yok sana dedi.. :(

O yüzden babama söyleyemem..Tek başıma da yapamam ki,dışarı yaşantısı olan biri değilim gizli gizli yapayım..

Format paraso 20 lira bişi çakmıyorsan format atmaktan git götür sabahleyin aksama al pc ni.

Ver Leftere yaz deftere

Konunun yeri burası değil bir kere .

Çözümde basit al 5 liraya bi XP cd si bak netten nasıl format atıldığına at kendin.

Konu bilgisayar bölümüne tasındı.

Arkadaşlar çok zor durumdayım.

Öğlen bir oyun indirdim,masaüstüne kopyalarken inanılmaz yavaşladı PC,bende hemen temizlik programlarımla halletmeye çalıştım ama fayda etmedi.PC daha da yavaşlayınca bende yüklemeyi durdurup temizlik programlarımı durdurdum.

Sonra düzeldi.

Ama sonra CCleaner programım açıldıktan sonra hemen kapanmaya başladı,sonra bi baktım simge gitmiş.Bunun minik bir virüs olacağını düşünüp hemen Avira indirdim,yükleme ekranı geldi ama CCleanerdaki gibi kapandı.Sonra yükleme simgesi de gitti.

Ben artık virüs olduğundan emin oldum,C: ye bir baktım,dolu boyut artmış.

Sonra yeni antivirüs indirdim,tıkladım ama nafile.Çalışmadı bile.Sonra diğer temizlik programım açılmamaya başladı.

C:ye baktığımda yine boyut artmış.

Arkadaşlar ne yapabilirim?Noluyor? Bilen var mı?

Böyle giderse PC çökecek,Allah rızası için yardım edin.. :(

Format kolay iştir ama sonrasında yapılması gereken bir suru iş vardır. Suruculeri yukleme + antivirus kurma vb.

Pc in ne marka ??

Sistem Geri Yükleme yapsan ?

Bu da bir Cozumdur ama garantisi fazla yoktur.. en kesin yolu format.. Format 5 dk surer...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt